-
πολύ ωραίο επεισόδιο, ειδικά όσον αφορά την ψυχολογία και τον χαρακτήρα των πρωταγωνιστών. έδωσε πολύ υλικό χωρίς να κουράσει με υπεράριθμες αλλαγές σεναρίου... είχε, βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, αλλά δόθηκαν σωστά και η εξέλιξη της πλοκής φάνηκε φυσιολογική. για 12 επεισόδια προορίζεται κι αυτός ο κύκλος;
-
exei arxisei na mou ti dinei o dexter kai o skatompatsos pateras tou. Elpizo na ton katharisei o doaks i akoma kalytera na ton skotosei o dexter kai meta na ton psisoune stin ilektriki karekla, i akoma kalitera na tou dosoune mia apo aftes tis thanatifores eneseis pou den pianei kala to anaisthitiko.
me ena zmparo dio trigonia
skatompatsoi :P
-
Ο σκατόμπατσος πατέρας του ναι, αλλά ο Dexter γιατί; Δεν είναι καν μπάτσος :P
-
Debb, Rita h' Lila? Edw sas 8elw . Debb ftw 8)
-
ουτε με σφαιρες ντεμπ,νταλικερης σε κορμι 'κατι σα γυναικας'
η σπονσορας ενα βημα απο την ανορεξια
οποτε ριτα χωρις να ειναι και τπτ το ιδιαιτερο
-
όλες τραγικές είναι.
Η σπόνσορας στην αρχή κάτι έλεγε αλλά τόσο άσπρη και υπερβολικά αδύνατη δε λέει
-
αφού δεν τις θέλετε τις παίρνω εγώ. τη μια τη βγάζουμς στο κλαρί, της άλλης της κάνουμε μια προσθετική βύζων και με την τρίτη ανοίγουμε σπίτι.
-
Νομίζω ότι αυτή η season θα έχει cliffhanger και θα μας αφήσει με το πουλί στο χέρι.
-
Kirioi leakarane ta eps 11 + 12 ...Spefsate.
-
-
Exei dikio...... :shock: :shock:
ta katevazw amesws na dw ti paizei...
-
omg
οπως τα 2 πρωτα
δε μας χαλασε,τρεχω
-
τρέχουμε, τρέχουμε!!!
ρε abruzzi αν βρεις αγγλικούς υπότιτλους please πόσταρε,οκ?
-
πιο μετα αυτα
λοιπον αυτα ειναι τα δυο τελευταια της σαιζον (δε το πιστευω οτι σε λιγο θα μαθουμε τι και πως!)
επισης η τριτη σεζον θα παει στο cbs το οποιο βλεποντας την επιτυχια που εχει η σειρα τα εσκασε χοντρα και το αγορασε...ελπιζω να μη βγει σε κακο
παμε λοιπον και τα λεμε μετα με το ζουμι
-
Εγς λογω σχολης(γαμω την τυχη μου) θα τα δω μεσημερι....
Χρησιμοποιηστε σποιλερς οπου χρειαζεται οταν τα δειτε και αναλυσετε σχετικα με τα episodes :P ...
-
e alitheia? den exw prolavei na dw oute to 10 akoma... diladi tha doume to telos tis season? eeee alitheia alitheia?
-
:D Ti kala na vlepame kai ena
Lost.S04.Complete.Season.Xvid.DVDRip.PREAIR e???? :twisted:
Ante na doume ton dexter to apogevma.Pantws me anisixise ena comment pou diavasa.... "Ep12 Sucks, i hope it's a fake" i kati tetoio :( Elpizw na mi xalasoun to olo gamato tis ipo8esis sto telos...
PS: To nou sas e.Oxi spoilers toulaxiston mexri avrio :wink:
-
ασε φιλε,εστω ενα 4.01 lost preair και τι στο κοσμο
-
re ti malakies lete den iparxei 11-12 sto torrentz pou koita3a...
-
εγω τα κατεβασα ηδη απο ραπιντ,παω να δω
-
dwste info asap (an den einai fake telika)
-
egw apo warez ta vrika kai molis ta katevasa...rapidshare panta
-
Tha pei kanenas an einai ONTWS ta kanonika epeisodia?!?!~?!?!!! assdsdasdsdadasdf
-
ναι λεμε
λοιπον μολις τα ειδα και απλα γαμησαν,ίσως έγιναν πολλά πράγματα μαζί και σε σύντομο χρόνο αλλα αυτά έχουν τα deadline των καναλιων
βεβαια ήταν ακριβως όπως πρέπει
περιμένουμε πως και πως την τρίτη season λοιπόν
περισσοτερα αργοτερα
-
Sas Agapaw olous mou ftia3ate tin mera tha dw telos defteris 3 episodiakia mazemena!!!! naiiiiii!!!!! E einai cliffhanger? e? ti rwtaw o malakas~! eeeee oxi spoiler! mono afto
-
links plz
edit: οκ το sfinotouvlaki μου έστειλε, thnx
-
-
Με τον 3ο κύκλο τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει φέτος ή απο Σεπτέμβρη πάλι;
-
Και είμαι που λέτε στο internet cafe (είμαι όξω δεύτερη συνεχόμενη μέρα-χθες είδα το dexter) και σκέφτομαι τι να κατεβάσω..και βλέπω σε γνωστό site δύο eps dexter. Τι κωλοφαρδία.
-
κάντε κάνα ωραίο κουμάντο πάλι με αγγλικούς subs!
-
χωρίς υπότιτλους-πάντα, αλλιώς δεν έχει πλάκα.
-
i do have the answers και η απάντηση είναι: πουστιές. άσχημο τελείωμα απλά και μόνο για να τραβήξει κι άλλη σεζόν.
-
ασχημο τελος δε το λες,βιαστικο λογο ελειψης χρονου μπορει
δλδ ξερεις οτι εχουμε τριτη σαιζον,οποτε ξερεις οτι καποια πραγματα τα αποκλειουμε,τι παραπανω περιμενες;
-
:spoiler:
Code:
το λέω άνετα άσχημο. βασικά, αυτό που μου φάνηκε ηλίθιο είναι ότι τη μια ο δεχτερ έχει συναισθήματα - την άλλη δεν έχει. και για να το τραβήξουμε, τον βάζουμε στο τέλος της χρονιάς να μην έχει, ώστε να συνεχίσει να σκοτώνει. πριν μερικά επεισόδια δεν είχε καν την ανάγκη να σκοτώσει. επιθυμία που του ήρθε ξέρω 'γω λόγω των ψυχολογικών που απέκτησε βλέποντας να του κόβουν τη μάνα. αυτά τα ψυχολογικά σε μεγάλο βαθμό λύθηκαν, οπότε σωστά έπαψε να γουστάρει το κομμάτιασμα. ξάφνου, ανακάλυψε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο του - χωρίς να μπορεί ωστόσο να το εξηγήσει. το να αναγκαστεί να σκοτώσει ντόουξ και λάιλα, ώστε να ξεμπερδεύει και να ζήσει ευτυχισμένος - με συνοδεία μερικών τυψεων- με την ρίτα (η οποία πολύ ωραία είναι τελευταία...) εμένανε μου φαίνεται πολύ πιο λογικό και όχι τρομερά ζαχαρένιο ώστε να γίνει παραμύθι. τότε, όμως, θα έπρεπε να μην υπάρξει 3η σεζόν.
-
πιστεύω ότι είναι προφανές εδώ και καιρό ότι ο dexter παλεύει μέσα του,εξού και το έχω ανάγκη/δεν έχω και πιστεύω είναι ένα από τα στοιχεια που γουστάρουμε σε αυτόν
επίσης την απότομη αλλαγή του την προκάλεσε η ατάκα της αδερφής του η οποια τον έκανε να καταλάβει πως δεν είναι ο καρκίνος που εξαπλώνεται κτλ
γενικότερα όλη η δεύτερη season μας έδειξε περισσότερο μέσα στη ψυχή του dexter και λιγότερο επιφανειακά,imo πολύ σωστή κίνηση
-
Code:
ναι, δε διαφωνώ ότι το ψυχογράφημά του ήταν λεπτομερέστερο φέτος, αλλά, από την άλλη, για μένα είναι φανερό εδώ και ΠΟΛΥ καιρό ότι έχει συναισθήματα και απλά χρειαζόταν να ξεπεράσει τα όποια τραύματα για να ελευθερωθεί. θεωρώ ότι αυτά ξεπεράστηκαν. η κουβέντα της αδερφής του απλά τον ξανάβαλε στο τριπάκι να γλυτώσει το τομάρι του, έστω και με το να μην είναι "δίκαιος", αλλά μια τόσο απότομη μεταστροφή δεν έρχεται με ένα κομμάτι μπριζόλας. επομένως, για μένα, θα μπορούσε απλά να καθαρίσει τη λάιλα (ή και όχι μιας που δεν επρόκειτο να τον κυνηγήσει άλλο λόγω φόβου) -όχι με τόσο μαλακισμένο τρόπο- καταπατώντας τις όποιες αρχές του, για να μην υπάρχει κίνδυνος και να τελειώσει εκεί. έτσι το βλέπω εγώ.
-
anyway,δε ξέρω για σας αλλα στην τελευταία σκηνή περίμενα (με φόβο) το εξής cliffhanger
όταν άνοιξε τη πόρτα η λαϊλα περίμενα να την περιμένει στο σαλόνι με ένα μπουκάλι κρασί και φιλια ο...fbi γκόμενος της debb
θα μιλάγαμε για επικό heavy metal και ειλικρινά νομίζω ότι είναι καλύτερα που τελειωσε χωρίς cliffhanger,αναλογιζόμενοι και το ποτε λογικά θα ξαναρχίσει
-
Την τρίτη σεζόν την έχουμε σίγουρη;
Οκ προφανώς ο Ντεξ έχει ή έχει αποκτησεί αισθήματα. Γιατί όχι. Μπορεί κάποτε να μην είχε (στον πρώτο κύκλο δλδ), αλλά στην πορεία κάτι "φτερούγισε" μέσα του ξέρωγω.
Τσπ. Μαλακία που χάσαμε έτσι τον Ντόουκς. Σε έκάνε να τον συμπαθήσεις στο τέλος τον μπάσταρδο. Κάτι σαν τον Τσάρλι στο λοστ.(επίσης νταξ, αν δεν έχετε δει λοστ και είναι σπόιλερ για λοστ αυτό που μολις είπα. δε φταίωγω, έλεος.
-
και εγώ συμπάθησα doakes στο τέλος, επική και η φωτογραφία του με αφρο λουκ. Βασικά παίζει η δεύτερη season να είναι καλύτερη από την πρώτη. Το τέλος ήταν λίγο βιαστηκό, αλλά αυτό που μου φάνηκε παραφωνία μόνο ήταν η φάση με το νέο κουτί και το μονόλογο του. Κάτι σαν προοίμιο για την τρίτη season. Το ότι είχε μεταπτώσεις στον εσωτερικό του κόσμο δε με χάλασε καθόλου, ίσα ίσα, από το να είναι συνέχεια χαχαχα χουχουχου σκοτώνουμε και τι ωραία προτιμότερο. Άσε που με την αποκόλληση που έγινε από τις αξίες και τους κανόνες του πατέρα του, χρειάζονται κάποιες τύψεις γιατί αλλιώς θα γινόταν ας πούμε όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
-
Exei kaneis ellhnikous ypotitlous?