τρώει τι τρώει κει πέρα σεφασητζονλοκ κ μετά βάζει floyd να γουστάρει :lsd:
(εγώ έτσι θα'κανα αν εμενα εκεί πάντως...)
Printable View
τρώει τι τρώει κει πέρα σεφασητζονλοκ κ μετά βάζει floyd να γουστάρει :lsd:
(εγώ έτσι θα'κανα αν εμενα εκεί πάντως...)
τρανσας ειναι ρεεεεεεεε! ξυπνατεεε!!!!
αυτό.Quote:
Originally Posted by Swollen
Άρα Μπουν.
Ο Πάρκμαν δεν ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου στο ΛΟΣΤ?
nai
Καλό homage αν το είχαν στο νου τους. O Africa είναι όντως μορφή και οι ζωγραφίες του είναι καλύτερες από του Isaac.
nta3, to teleutaio episodeio htan stegnh antigrafh apo 4400.
Anaisxynth kiolas.
Η νέα δύναμη του Cyler: Μεταμορφώνεται σε Vulcan-έζο.
http://trekmovie.com/wp-content/uplo...intoSpock2.jpg
den exw diavasei lexi apo to thread apla eiap na sas pw oti eida ta prwta 7 epeisodia kai kolhsa. porwneste? tha porwthw timia sth sunexeia i mapa to karpouzi?
an den exeis πρόβλημα με την Χ-Μen φάση που στηρίζεται η σειρά τότε θα κολλησεις άσχημα!
consider it done eimai epeisodio 12 prwth sezon kai anevainw gorga. xeroume poses sezon tha vgoun?Quote:
Originally Posted by karharias
Τουλάχιστον 5.
Εκτός κι αν φάει κόψιμο. :wink: :twisted:
Αυτό που λέτε για 5 σεζόν είναι επιβεβαιωμένο ή εκτίμηση?
Μ'αρέσει που τσίμπησες κιόλας!
Στη wiki διάβασα ότι το συγγραφικό team έχει έτοιμο plotline για τουλάχιστον 5 seasons. Τώρα αν φάει κόψιμο ή αν στο μεταξύ καταστραφεί ο πλανήτης δε μπορώ να το ξέρω.
molis teleiwsa thn prwth sezon
karaporwthika
kala pou arrwsthsa kai elega dikaiologies ston eauto mou oti de mporw na diavasw as liwsw me heroes. xekinaw th deuterh sezon twra pw pw kapsimo
Burnin, καμιά άλλη Αμερικάνικη σειρά έχεις δει ποτέ?
:D
de th katalava th nerwthsh re su
kata kairous kaigomai me diafora themata sth zwh mou
to noumero ena kapsimo einai oi maiden
to noumero 2 ta mounakia
to noumero tria to manager(to exw kopsei kai fovamai na to xanaxekinhsw)
to noumero 4 to alkool
apo ekei kai pera exw kaei kai me seires
knight rider lost prison break married with children only fools and horses red dwarf sarah connor chronicles airwolf macgyver kai de shmazeuetai
vasika de kanei na kolaw giati kolaw agriws
edw kai kati meres exw kolhsei
griph
Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
eftasa 50 epeisodio deuterou kuklou.psilomoufa fainetai autos, elpizw na ftiaxei.mexri th paraskeui tha ta exw dei ola opote tha arxiso na gamaw kai auto to topic
μαλλον εννοεις 5ο
αν δεν σου αρεσει ο δευτερος κανε υπομονη για τον τριτο. ουτως ή αλλως ο δευτερος εχει μονο 12-13 επεισόδια, δε θα κρατήσει πολύ
re malaka egw exw sto deutero kuklo 11 epeisodia. den ta exw ola?Quote:
Originally Posted by karharias
Σωστά τα έχεις, 11 είναι.
11 εστω.. δε θυμαμαι ακριβως, εννοουσα παντως οτι ειναι λιγα, οχι 20κατι που ειναι κανονικα μια σεζόν
Burnin μη διαβάσεις το spoiler, αφορά την ερώτησή σου και απαντώ και σε H.
[spoiler:2yl6f3mi]Θα την βγάλουμε τη season, λέτε;[/spoiler:2yl6f3mi]Quote:
Originally Posted by aintitcoolnews
Ρε άνθρωπε, μιλάω όμως για την δήλωσή τους σχετικά με το πόσες σεζόν σκοπεύουν να κάνουνε με βάση το plotline γιατί αυτό ρώτησε και ο Μπέρνινγκ. Κάτι το οποίο το διαβάζεις και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_tv_series#Mythology
Και δεν εξετάζω αστάθμιτους παράγοντες, όπως το "πέσαμε έξω, τα μαζεύουμε" γιατί αυτό αλλάζει από επεισόδιο σε επεισόδιο αλλά και γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ. Με την ίδια λογική, βγαίνει μεθαύριο μια επεισοδιάρα και αρχίζει να ανεβαίνει η τηλεθέαση και το quote σου γίνεται άκυρο. Και τι να λέει? Αλλάζει το γεγονός ότι έχουν στο μυαλό τους συγγραφικό σχέδιο για 5 seasons?
Έλα λίιιγο, ο Burnin σε ρώτησε πόσες season "ξέρουμε" πως θα βγούνε και του απάντησες ένα στείρο "τουλάχιστο 5". Βλέπεις το λάθος μήπως;
Φυσικά και το βλέπω. Μιλάω σοβαρά για τηλεοπτικές σειρές με χρήστη που έχει avatar τη Ζήνα και παρακολουθεί σοβαρά Beverly Hills.
Ωραία, φάε προσωπική ήττα τώρα και άσε σε μας να κατατοπίζουμε τους χρήστες.
δε κατάλαβα γρι τι λετε. ας εχει και 50 season, το θεμα ειναι οτι κατεβηκε το σημερινο επεισόδιο κ ειμαι στην δουλεια!!!!!!! αντε γμτ.. ας βραδυάσει νωρίς σημερα :p
Είδα και το "angels and monsters". Τι λέτε; :twisted:
λέμε οτι γαμιέσαι μέχρι να σχολάσουμε
Οκ, έχω αρχίσει να χάνω την εμπιστοσύνη μου στην σειρά, κάθε επεισόδιο κάνει αφελώς και πιο πολύπλοκο το σενάριο...
Γι αυτό μου αρέσει η σειρά!!!
Μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε subs? Έκλεισα, μάλλον προσωρινά, το greektvsubs και δε βλέπω οι ομαδές που μεταφράζουν τις σειρές να κάνουν κινήσεις. Σε κανένα tracker μέχρι τώρα δεν εχει εμφανιστεί τίποτα... :/
εσύ το έκλεισες ρε αλήτη τελικά; όρμα Η.
Εγώ ξαναλέω μου αρέσει που μπλέκει. ΟΚ, δεν μπλέχτηκε και τόσο πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, έδειξε απλά ποιος ήταν πίσω από αυτά.
Που καιρός του ήταν να εμφανιστεί. Γενικά όλο το ζουμί βρίσκεται σε αυτούς ούτως ή άλλως.
ΕΝΤΙΤ: Στο subs4u έχει eng subs.
lol... εκλεισε, τυπογραφικός deamon. Είδα κ άλλα site με subs να βγάζουν την ίδια ανακοίνωση.. πω ρε.. που οδευουμε τελικα? Όλα τα κυνηγάνε, αμαν ποια. Αφήστε τίποτα ελευθερο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
:D :twisted: Παιδιά κλείσαν τα sites με τα subs. Big deal. Δεν τα χρειαζόσασταν έτσι κι αλλιώς.Quote:
Originally Posted by Vicotnik
opoios vrei subs as postarei sto rapidshare re seis. estw tous agglikous