Λοιπόν ο καναπές μου θα θρηνήσει πολύ φέτος. Δεν έχω σούπερ σπορτ και για να διασκεδάσω πήγα (και θα συνεχίσω να πηγαίνω) σε καφετέρια εδώ στη Βούλα. Τίγκα στους άμπαλους γάβρους (ε όχι και να φάμε 3 μέσα στο γήπεδό μας έλεγε ένας την ώρα που έμπαινε το τέταρτο... - με το ζόρι κρατιόμουνα να μη κλάψω από τα γέλια.... )
Quote:
Originally Posted by psychotron
.....
Οι υπόλοιποι (Πιτσφορκ, γιατρός, μπούλετ κλπ) είστε γαμάτοι και σας αγαπάω.
:disco:
Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν είμαστε βάζελοι φίλος, είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. :)
Για το παιχνίδι τώρα:
Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Ο οσφπούλης μπήκε με φόρα πάσχισε ίδρωσε προσπάθησε και με τα χίλια ζόρια έβαλε ένα γκολ.
Χαλαρά του πετάξανε δύο πριν λήξει το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο που οι κακοί αντίπαλοι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη συνέχιζαν να αδιαφορούν κάνοντας πλάκα, ο οσφπάκος άρχισε να ανεβαίνει πάλι και με την βοήθεια του πύρινου λα(γ)ού ίδρωσε, πάλεψε, έχυσε και την τελευταία ρανίδα αίματός του και σχεδόν πέφτοντας κάτω από την υπερπροσπάθεια έβαλε άλλο ένα γκολ. Για τη πλάκα τους του πέταξαν άλλα δύο στέλνοντας και πάλι ταμείο όλη την Ευρώπη που είχε στοιχηματίσει στο όβερ.
Για το πούτσο καβάλα τον έχουν όλοι τον νταμπλούχο μας μου φαίνεται. Βρε μπας και πρέπει να στείλουμε κανα καζναφέρη κανα τεροβίτσα ή κανα ζωγράφο στην Ουέφα να μάθει μπάλα στους κουτόφραγκους?