Καντίρου επίσης εγώ 8έλω τις εξηγήσεις που ζήτησα πριν βρω τον καπνό μου.
Printable View
Καντίρου επίσης εγώ 8έλω τις εξηγήσεις που ζήτησα πριν βρω τον καπνό μου.
ο Καντιρου τωρα που το σκεφτομαι παιζει να τα παιρνει απ τις εταιρειες σιγαρεττων.
o καντιρους γενικα τον παιρνει.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Για ικόνοκλαστ, ας γράψει κάτι πιο συνεκτικό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πού ειρωνεύεται και πού μιλάει σοβαράQuote:
Originally Posted by morphine
Πάντοτε μιλάω σοβαρά.
Το ότι είσαι βυζομανής δε λέει απολύτως τίποτα.
δε συνεννοούμεθα και άρχισες και το παραλήρημα. Σε τέσσερα ποστ έχω γράψει το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια κι εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις και να λες τα δικά σου. Αν σου φαίνεται πως 'αμύνομαι' ενάντια στις θεωρίες του φρόυντ επειδή δε με συμφέρει να ισχύουν, παίζει να είσαι τίγκα βλάκας. Όλη η κουβέντα δεν έχει να κάνει με το αν καπνίζω εγώ και γιατί, αλλά με το ότι ΕΣΥ - ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ - ΝΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ - ΤΙΣ - ΘΕΩΡΙΕΣ - ΤΟΥ - ΦΡΟΥΝΤ - ΩΣ - ΦΑΚΤ - ΕΝΩ - ΠΡΟΣΠΑΘΩ - ΑΠΟ - ΤΟ - ΠΡΩΙ - ΝΑ - ΣΟΥ - ΠΩ - ΕΥΓΕΝΙΚΑ - ΠΩΣ - ΤΟ - ΟΤΙ - ΚΑΠΟΙΕΣ - ΙΔΕΕΣ - ΤΗΣ - ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ - ΕΙΝΑΙ - ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ - ΔΕ - ΣΗΜΑΙΝΕΙ - ΟΤΙ - ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ - ΟΙ - ΜΟΝΕΣ - ΠΟΥ - ΜΠΟΡΕΙ - ΝΑ - ΙΣΧΥΟΥΝ - ΔΙΟΤΙ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΚΑΙ - ΑΛΛΕΣ - ΣΧΟΛΕΣ - ΣΚΕΨΗΣ - (ΑΥΤΟ - ΠΟΥ - ΛΕΜΕ - SCHOOL - OF - THOUGHT - ΣΤΟ - ΧΩΡΙΟ - ΜΟΥ) - ΜΕ - ΕΞΙΣΟΥ - ΔΥΝΑΤΕΣ - ΘΕΩΡΙΕΣ - ΜΕ - ΤΙΣ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ΤΟΥΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΚΑΙ - ΜΕ - ΤΑ - ΟΛΑ - ΤΟΥΣ - Ε - ΚΑΙ - ΤΕΛΟΣ - ΠΑΝΤΩΝ - ΕΣΥ - ΠΙΣΤΕΥΕ - Ο,ΤΙ - ΑΓΑΠΑΣ - ΑΛΛΑ - ΜΗ - ΜΑΣ - ΠΟΥΛΑΣ - ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ - ΣΑΝ - ΑΥΘΕΝΤΙΑ - ΡΕ - ΓΑΜΩΤΟ.Quote:
Originally Posted by Candiru
ΚΑΚΑΚΙΑ???
(άμεση αναφορά σε προβλήματα που αντιμετώπισα στο πρωκτικό στάδιο.)
Καντιρου, εχεις να προτεινεις κανα βιβλιο του Βιλχελμ Ραιχ σχετικα με το θεμα;
ανάλυση του χαρακτήρα 2 και 3 τόμος και λειτουργλία του οργασμού. περισσότερα για τα μυϊκά μπλοκαρίσματα με λεπτομέρεια πιθανότατα στο διαδίκτυο.
Μόρφιν, για πες μας και καμιά άλλη θεωρία που να τις αντικρούει, γιατί όσες ψυχολογικές έχω ακούσει είναι πιο επιφανειακές και αρκούνται στα δικά τους πιο επιφανειακά μοντέλα, μια και έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα (πχ οι στοματικές ή πρωκτικές καθηλώσεις δεν θίγονται ούτε αναλύονται, συνεπώς ή ζεις με αυτές εφοσον δεν σε ενοχλούν ή ξεπερνάς ένα πρόβλημά σου που σε παλινδρομούσε προς τα εκεί).
Εγώ ξέρω ότι οι θεωρίες του είναι αποδεκτές με πολλές τροποποιήσεις κατ' αναλογία με Δαρβίνο και Μαρξ. Απλώς οι κοινωνικές συνθήκες δεν ευνοούν σήμερα βαθειές αναλύσεις και προωθείται η βιοχημική/φαρμακολογθική λύση σε ψυχολογικά προβλήματα.
και βεβαια μην ξεχναμε την ομοιοπαθητικη και το ζωντανο νερο.
για να ειναι πιο πληρης η προπαγανδα των νεαντερταλ
http://www.danofisrael.com/id5.htmlQuote:
Originally Posted by Boom!
δες αυτό. Τουλάχιστον στα πρώτα κεφάλαια τα λέει καλά, δεν ξέρω όμως όταν αρχίζει τις δικές του εμεπιρίες κατά πόσο είναι εντάξει.
Ελα ρε θανατά, τάισε τον κόσμο μοντέρνες τσίχλες νικοτίνης να αυξηθούν οι μετοχές σου και η πελατεία σου :lol:
πες μου αν γελασες ειλικρινα με αυτο που εγραψες... αυτο μονο ,τελος.Quote:
ήμουν ευγενικός και γέλασα με την κρυάδα σουQuote:
Originally Posted by Dr. Death
Καντιρου, εξηγησε μου πως ακριβως αποκταει βιωμα καποιος σε ηλικια μωρου, οπου ολοι ξερουμε οτι η μνημη και η αποθηκευση δεδομενων ειναι κατι που δεν μπορει να γινει ακομα.
Α ξεχασα, εσυ εισαι αυτος που ειχε διαβασει καπου οτι τα μωρα οταν γεννιουνται κλαινε επειδη δε γεννηθηκαν σε φυσικο περιβαλλον με λιονταρια και κοκοφοινικες μεσα στη θαλπωρη της φυσικης ζεστασιας, αντιθετα γεννηθηκαν σε ενα ψυχρο νοσοκομειο με περιεργους ανθρωπους με γαλαζιες στολες και καλυμμα στο στομα.
Επισης αν θυμαμαι καλα υποστηριζες οτι κι εκεινο αποτελει βιωμα για τα μωρα και μετα δε θα εχουν ευτυχισμενη ζωη επειδη δεν κινδυνεψαν να πεθανουν κατα τη γεννηση τους και επειδη την μητερα την περιθαλψαν γιατροι και της εκοψαν τον ομφαλιο λωρο, διαδικασια ακρως αφυσικη αλλωστε.
βλ.μυίκή θωράκιση, Β.ΡάιχQuote:
Originally Posted by FANTASMA
αλλά και συγκριτικά στάδια ανάπτυξης παιδιών που θηλάζουν κανονικά και που δεν θηλάζουν, καθώς και σχετικές παρατηρήσεις σε ζώα.
Και ναι, κινδυνολόγε, είναι εντελώς αφύσικη η γέννα σε νοσοκομείο, λες και είναι η μάνα και το παιδί σε αλυσίδα παραγωγής. Γιαυτό και όλο και περισσότερες μάνες επιλέγουν τον τοκετό στο σπίτι (με την επίβλεψη απλώς γιατρού, ή έστω περιβάλλοντα που να είναι φιλικά προσκείμενα προς τις φυσικές λειτουργίες όπως ένα νοσοκομείο (κατ΄όνομα μόνο) στη Γαλλία, Pitivier νομίζω λέγεται
Θελω λινκ για γουικιπιντια να διαβασω για τα βιωματα.
Οσον αφορα το δευτερο που λες, εγω ειμαι ο κινδυνολογος που εθεσα μια σουρρεαλιστικη κατασταση στο τραπεζι με λιονταρια και δηλητηριωδεις κισσους ή εσυ που θεωρεις επικινδυνες τις συνθηκες νοσοκομειου????
http://www.answers.com/topic/breastfeed?cat=healthQuote:
Extensive research, especially in recent years, documents diverse and compelling advantages to infants, mothers, families, and society from breastfeeding and the use of human milk for infant feeding. These include health, nutritional, immunologic, developmental, psychological, social, economic, and environmental benefits. ”
—American Academy of Pediatrics policy statement[8]
http://www.birthworks.org/odent.html
άλλο ένα
Αυτος ο Οντεντ πρεπει να ειναι πολυ καντιρουειδης ε?
Milate re file les kai h thewria einai tou kantirou ki oxi tou freud.Quote:
GENNISEIS STO ATTIKO PARKO loipon :dfinger:
εχεται δει γυναικα να γενναει ?
DONT !!!
Quote:
:shock:
:rofl:
εντωμεταξυ, η γυναικα του καντιρου στανταρ εγραψε στα παλια της τα παπουτσια της βλακειες του και πηγε νοσοκομειο να γεννησει
το γεγονος οτι ο σπορος ζει αποδεικνυει τα λεγομενα σου
:rofl:
κούνια που σε κούναγε, σπίτι γέννησε μόνη της παρουσία εμού, της μάνας της και της γιατρού-μαιευτήρα. Τάχαμε ξανασυζητήσει εξ ου και το παραληρηματικό ποστ του φαντάσματοςQuote:
Originally Posted by enitharmon
η υπολοιπη οικογενεια που ητανε ρε μαλακα? δεν βαλανε ενα χερακι οι ξεφτυλες?Quote:
εδώ τα είχαμε ξαναπεί
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... c&start=34
Πω, αυτό το link δεν το χα δει ποτέ. Εγγυημένες ευχάριστες ώρες με ασταμάτητους πυροβολισμούς μαλακίας και αμπλαουμπλίασης από τον δόκτορα του είδους. Συνίσταται.
:shock:Quote:
God Damn Hippies!
Λοιπον το διαβασα, και εχω να σου προτεινω και εγω ενα βιβλιο.Quote:
"Αι συνεπιαι του αυνανισμου περαν μιας ηλικιας" λεγεται.
Οπωσδηποτε να δωσεις βαση.
[quote=Boom!][quote=Candiru]Λοιπον το διαβασα, και εχω να σου προτεινω και εγω ενα βιβλιο.Quote:
Originally Posted by Boom!":2jswww1d]Καντιρου, εχεις να προτεινεις κανα βιβλιο του Βιλχελμ Ραιχ σχετικα με το θεμα;[/quote]
[url="http://www.danofisrael.com/id5.html
Οπωσδηποτε να δωσεις βαση.[/quote:2jswww1d]
χαχαχαχα απίστευτο ποστ απο boom! :!:
τι άλλο 8α δουμε.
ε, ναι, ο δρ. θανατάς έγραψε και έσπειρε και σε αυτό το τόπικQuote:
Originally Posted by H.
[quote=Boom!][quote=Candiru]Λοιπον το διαβασα, και εχω να σου προτεινω και εγω ενα βιβλιο.Quote:
Originally Posted by Boom!":nhw5pi5q]Καντιρου, εχεις να προτεινεις κανα βιβλιο του Βιλχελμ Ραιχ σχετικα με το θεμα;[/quote]
[url="http://www.danofisrael.com/id5.html
Οπωσδηποτε να δωσεις βαση.[/quote:nhw5pi5q]
αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν μαλακίζεσαι δες και αυτό που είναι πιο λεπτομερες:
http://somatics.org/library/htl-somatichealed.html
Candiru αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν μαλακίζεσαι δες αυτό που είναι πιο κατατοπιστικό:
http://www.youtube.com/watch?v=-qM224Hlw0w
Μιλατε ρε φιλε λες και ο Φροιντ ειναι καποιο ατομο του οποιου οι θεωριες δεν χωρανε αμφισβητησης και επρεπε να ειχε μαζεψει την αρεια φυλη απο φρουντιδες και καντιρουδες να τον υποστηριζουν...Quote:
Originally Posted by inhalexhale
βες μου κάποιον που να τις αμφισβήτησε ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ και όχι απλώς να τις τροποποίησεQuote:
Εγώ.