Ναι, απλά καλό είναι να δίνεις ένα εύλογο διάστημα στους υπεύθυνους κάθε φόρουμ να δείξουν αν ενδιαφέρονται, και προτιμώ να είναι μεγαλύτερο παρά μικρότερο. Τσάμπα είναι.
Δε θα προστεθούν λογικά άλλα fan club forums.
Printable View
Ναι, απλά καλό είναι να δίνεις ένα εύλογο διάστημα στους υπεύθυνους κάθε φόρουμ να δείξουν αν ενδιαφέρονται, και προτιμώ να είναι μεγαλύτερο παρά μικρότερο. Τσάμπα είναι.
Δε θα προστεθούν λογικά άλλα fan club forums.
ουτε αν ειναι για τον αλεφα:?:
Δημιουργήθηκε το forum Reise, Reise, στο οποίο θα γίνονται όλες οι συζητήσεις σχετικά με ταξίδια και πόλεις. Επίσης πρόσθεσα ένα "/Θέατρο" στο Cinema/DVD/TV ελπίζοντας να ανοίξει κανένα σχετικό θέμα από όποιον παρακολουθεί. Θερμή παράκληση, μπέρνη μην ανοίξεις για ρέππα-παπαθανασίου.
megeia
nice
Τα ποστς σχετικά με τις εικόνες μεταφέρθηκαν στο forums help.
me tima idiaitera to oti me anafereis. se euxaristw
Νέος μοντ στα albums και cinema/dvd/etc, please welcome antimusic
γιατί έτσι γαμάει η πασοκάρα.
\ο/
Μια νέα γενιά γιούζερς γνωρίζει και την επαγγελματική καταξίωση:
kaserinos σε Live/events Talk και Cinema/DVD
jack the ripper σε Albums και Live Reports
firestorm σε PC/Games
leech σε sexion
Κοίτα να δεις που κάτι μου έτυχε την Παρασκευή και δε θα μπορέσω να έρθω τελικά :(
Κρίμα γαμώτο :(
ερχονται, σου ποσταρουν τους τρολολους τους και παιρνουν και μοντερεητιν.
που βαδιζουμε, πειτε μου.
(απαντηστε οσοι εχετε ημερομηνια ρετζιστερ πριν την 1/1/2005)
Today 13:43 <Leech> prwti mou douleia to mpan tou sod, paw na dw ti koumpia exei to moderation panel
Today 13:45 <Leech> skata mono na tou svisw ta posts kai na tou kleidwsw ta threads mporw.
μισές δουλειές. :-(
Πάνο...γκουχ γκουχ...έχεις να κάνεις καμιά ανακοίνωση;;
Λολ, αφού με παρακάλεσε γονατιστός, σύρθηκε στα πατώματα, ξεφτίλισε κάθε έννοια αξιοπρέπειας, ο αποπάνω γιούζερ με συγκίνησε και θα είναι αντμίν για το επόμενο 24ωρο. Κλειδώστε τις κόρες σας.
Επίσης προτείναμε στη menumission να μπει mod στο now playing αλλά απέρριψε την προσφορά (εσείς να τα βλέπετε αυτά, εξουσιολάγνοι εξυπνάκηδες εξολοθρευτές εξακόσαεξηνταέξι)
Τωρα δε θα ξερει τι να κανει με τη ΔΥΝΑΜΗ που απεκτησε θα την κοιταει μπροστα στα ματια του και θα περασει το 24ωρο.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα. Αυτό για το 24ωρο ισχύει, απλά το 24ωρο ξεκινάει όταν πω εγώ. Αν κάτι στραβώσει στην πορεία, έχω μπόλικη αξιοπρέπεια να θυσιάσω ακόμα, οπότε μην ανησυχείτε, θα είμαι εδώ για εσάς για πολύ καιρό ακόμα, αγαπημένα μου παιδιά. :pink:
mod στο now playing σαν πωλητής ψυγείων στην ανταρκτική !!
Εγώ γιατι δεν είμαι ακόμα Super Mod ; Ο Virus θελει βοήθεια γιατι βαριέται .
Ε ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ
κάνουμε το ρωχάμη μοντ και μετά εξισώνουμε όλα τα τρολλ με το θρύλο.
μαζικά ποστ αποχώρησης.
Ε ο λιτς στο σέξιον απλά έπρεπε πάντως.
Και ο Firestorm στο PC & games έπρεπε (αν και σχετικά noob). Kaserinos άκυρο, ούτε για mod στο δωμάτιό του δεν κάνει.
Με Φάιερστορμ για μοντ θα γίνουμε 4chan εδώ μέσα
Όχι ότι με χαλάει, αλλά να ξέρετε, αν γίνει εγώ το είπα.
ναι στάνταρτ :p
Μετά από ένα πραγματικά εντυπωσιακό εικοσιτετράωρο (και κάτι) και μετά από κανά τέταρτο πρηξίματος στο μσν (αυτός είναι), ο amnesiac παίρνει θέση σούπερ μοντερέιτορ (δε βαριέσαι, μια ζωή την έχουμε και τέτοια).
Παιδιά με λίγο πρήξιμο κάνει ό,τι του πείτε! Δοκιμάστε το όλοι!
με μπάνναρε! έχει μεθύσει από την εξουσία, να τον περιορίσετε.
ευτυχώς είμαι χάκερ και το διόρθωσα.
Δε μπορώ να ρίξω μπαν. Κάποιος άλλος έχει μεθύσει από την εξουσία μου.
μόλις απέδειξες γιατί δεν υπήρξες ποτέ πραγματικό μέλος της Ελίτ.
Μπορώ επίσης να αποδείξω τι μπορώ να κάνω στην Ελίτ με τη νέα μου εξουσία.
butthurt ikonoklast.
Ζούμε ιστορικές στιγμές