pws mporw na er8w kai gw ekei??????
Printable View
pws mporw na er8w kai gw ekei??????
αν είσαι λαρισαίος και κάνεις συμφωνία με το διάβολο, έχεις μια ελπίδα :P
:cry: :cry:
εγώ συμφώνησα να πηγαίνω εκεί ενώ το πορτρέτο μου έμεινε στην παραμεθώριο :P
Δόκιμος κι εγώ λοιπόν.
Ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Any tips from the παλαίουρες; =Ρ
ωχωχ... τα ΥΕΑ στο λουτράκι είναι χοντρό μανίκι.
αντέχεις καψώνι και εμπλοκή μηνών?
επίσης, μπορεί να φας μετάταξη στα τεθωρακισμένα, όπου η σχολή έχει αλλάξει γιατί έφυγε ο ίλαρχός μας. ο καινούριος ακούω ότι είναι λίγο στ'αρχίδια του. στάνταρ παλεύεται καλύτερα από λουτράκι όμως.
το κακό, επίσης, είναι ότι και να πας λουτράκι μπορεί να μη γίνεις ΔΕΑ (ΜΧ) αλλά ΔΕΑ (ΠΖ). στο πεζικό έχει πολλές υπηρεσίες και φυλάκια. οι δόκιμοι μηχανικού από την άλλη το μόνο μανικί που έχουν είναι ένα 10ήμερο σκηνάκια. κατά τα άλλα 3-4 υπηρεσίες το μήνα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ασχοληθείς με το αντικείμενό σου. αν καταλήξεις ΔΕΑ (ΤΘ) η παραμεθώριος έχει τρέξιμο και θα γίνεις ίσαμε 100 καντάρια πιο μάχιμος :P . από υπηρεσίες είναι ψιλονορμάλ 4-6 το μήνα στην αρχή, στη μετάθεση λιγοστεύουν και έχεις μεγάλες πιθανότητες να πας σε καλή έως και γαμάτη θέση (γενικών καθηκόντων = δεν ξαναβλέπεις άρμα μετά το 6μηνο).
τελοσπάντων, μετά την εκπαίδευση η θητεία είναι κυριλέ και με τον καιρό γίνεται και πιο εύκολη. επίσης, μετά την εμπειρία της σχολής θα σου φαίνονται όλα πιο εύκολα.
καλή τύχη!
Μην τον ακούς!
Δεν βλέπεις, μετράει 150 και σήμερα ενώ εγώ έχω απολυθεί εδώ και δύο μήνες.
Ψάξ' το κιόλας μην τυχόν εμπίπτεις σε κατηγορία για να κάνεις εννιάμηνο.
H alh8eia einai oti ki egw exw akousei pws einai polu maniki h ekpedeush twn YEA sto Loutraki.
mambo yea!!!!Quote:
Originally Posted by Raven Lord
gia peite gia lamia. ylikou polemou or sthg.
ti paizei?
@Jimid : ούτε μια ώρα παραπάνω στα χακί, όχι 6 μήνες....
ήμουν και εγώ ΥΕΑ αλλά δεν πήρα ευτυχώς......
θα στο συμβούλευα μόνο σε περίπτωση που έχεις καλό βύσμα, δηλαδή σίγουρη μετάθεση να πας αν και πάλι στο Λουτράκι θα είναι απόλυτη πίκρα
δε νομίζω να θες να γίνεις δόκιμος, ε?Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Υ.Π. είναι πολύ καλό σώμα να υπηρετήσεις. θα ανήκεις σε ταξιαρχίες υποστηρίξεως, οι οποίες έχουν πολύ λιγότερες δραστηριότητες και θα είσαι μπλεγμένος με αποθήκες, στρατιωτικά πρατήρια κτλ... συνήθως παίζουν καλές θέσεις ειδικά προς το τέλος της θητείας.
το μόνο ανησυχιτικό είναι ότι υπάρχουν πολλά βύσματα που μπορεί να σου "κόψουν" άδειες επειδή θα λείπουν συνέχεια και να γαμήσουν τους υπόλοιπους στις υπηρεσίες...
Ρε σεις, αυτος εγινε στρατοπατερας.
αχαχαχ
ekei mpike o aderfos mou pou itan dokimos se yliko polemouQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
itan ok apo oso kserw oxi kapoio idiaitero provlima. itan kolofardos giati meta pire metathesh gia paramethwrio sthn samo,opou exei o pathr katagwgh + yparxei spiti opote voleutike gampriatika. meta ton steilan sthn...xm eleusina?skaramagka?kapou kei kai htan sthn aeroporia stratou,alla k pali koda.
etsi na xoume na leme.
Σε τέσσερις μήνες παίρνει το αστέρι του ανθυπολοχαγού, τι περίμενες;Quote:
Originally Posted by Darkling
palio karabanas
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
να παρει κι αλλα τρια, να γινει genERal.
xax! ela mwri omada!! (c)
χαχαχαχαχχαχαχα κλείνω χρόνο όπου να'ναι... σχεδόν καραβανάς! :oops:
αν και εκεί που είμαι τώρα θα πάρω τα αστέρια του δημοσιου υπαλλήλου 8) :dfinger:
pfffff 8elw na me paroun fantaro.vare8hka.
αστα αυτα τωρα. Πες οτι θες να κολυμπας στους αντρεςQuote:
Originally Posted by MeLinDa
babality kane me fantaro....den antexw allo thn a8hna...
Σου χαρίζω την θητεία μου αν θες, αλλά είναι σε 4-5 χρόνια
Quote:
απαπαπαπα.
όποιος είναι έξω απ'το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει :roll:
και αυτό ισχύει 100% για τις γυναίκες και το στρατό
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Quote:
χμμμ... :?:
Είμαι σε ένα γαμιοχώρι στη βόρεια εύβοια.
Και όπου να 'ναι σκάει ο 15χρονος ξάδερφός μου.
Και θα ακούμε νησιώτικα σε λίγες μέρες και θα κάνει ψωλόζεστη.
Και θα τρώμε με συγγενολόι.
Και γαμώ τημπουτάναμ.
Ti noumera baras?
Δεν είμαι πολύ βέβαιος τι με ρωτάς. Αλλά ο σκίουρος στο γήπεδο ήταν πιο συναρπαστικός απ' το παιχνίδι.
και αυτή η αθήνα πολύ χώσιμο ρε γμτ! πρώτα σπουδές, μετά δουλειά. 9 χρόνια τα ίδια σκατά!
ευτυχώς με κάλεσε η πατρίδα και τη γλίτωσα! :)
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
ΘΕΛΩ ΑΘΗΝΑ. ΘΕΛΩ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΗΕΣΕΛ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΤΕΛΗΒΕΡΑΔΗΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ.
είσαι οk :thumbsup:
Πινκ. Λάρισα είσαι εσύ?
αυτές τις μέρες 3καλα :D
μετά το πάσχα πάλι! heart rock cafe ρε μουνια :dfinger:
Μαλλιώρας βασικά. Τόσες φορές ανεβοκατεβαίνω και ακόμα μου ματώνει την καρδούλα μου η ουγγαρέζα του. Και αυτό το καινούριο το ναργιλέδικο τα σπάει. Και η λαδόκολλα.
Γενικά γαμάτη πόλη. Να τα πούμε καμιά φορά.
o katakaimenos mpassistas mas einai larisa. Egw tou elega "fae re malaka fae". Paparia.
ΑχαχχαQuote:
Originally Posted by Veinsaw
Είσαι άρρωστος και in need of counseling. =P
Οχι. Είμαστε η πλειοψηφία Jimid ;ρ
Καλά λοιπόν.
Είσαι κι εσύ άρρωστος.
Οκ τώρα; :P