τώρα κατά. μας γαμάει που μας γαμάει το κράτος, αν του δώσουμε και το δικαίωμα να μας σκοτώνει στην ψύχρα...
γενικά υπέρ. όχι και στην πλατεία του κάθε χωριού κρεμάλες αλλά ένα απόσπασμα που και που νομίζω θα μας κάνει καλό.
Printable View
τώρα κατά. μας γαμάει που μας γαμάει το κράτος, αν του δώσουμε και το δικαίωμα να μας σκοτώνει στην ψύχρα...
γενικά υπέρ. όχι και στην πλατεία του κάθε χωριού κρεμάλες αλλά ένα απόσπασμα που και που νομίζω θα μας κάνει καλό.
Υπέρ της κρατικής θανατικής ποινής ή της οργισμένης δικαιοσύνης του επαναστατημένου αναρχικού;
της οργισμενης δικαιοσυνης του επαναστατημενου αναρχικου προφανως, D'UH!
Κατά γενικότερα, αφού φάμε τα μεγάλα αφεντικά και τους φασίστες δε θα χρειάζεται.
Απλά να μη γίνει συνήθεια.
Φυσικά γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι ο εχθρος τελειωνει με το που ξεμεινουμε απο αφεντικα...μεγαλα μονο...και φασιστες....Μετα ξαναγυρναμε αγκαλιασμενοι και μονιασμενοι να χτισουμε την χωρα....
το 'χει δείξει η ιστορία.
δεν της εχει πει κανεις οτι ειναι αγενεια να δειχνεις;
YPER MONO AN EKTELOUNTAI OLOI ME FATALITY
σε γενικές γραμμές σίγουρα μια εκτέλεση δε λύνει καταστάσεις, αλλά απο τη στιγμή που υπάρχει υψηλότατος κίνδυνος απο κάποιο άτομο (πχ serial killer) που σίγουρα δε θα σωφρονιστεί (ή θεραπευτεί σε περίπτωση που παει σε ψυχιατρική κλινική) τότε νομίζω οτι ειναι καλή λύση. Για το καλό όλων μας. Όπως κ να χει καλό ειναι να υπάρχει πολυυυυυ μεγάλο περιθώριο απο την ημέρα εκδίκασης μέχρι την εκτέλεση για τη περίπτωση που υπάρξουν νεα στοιχεία κ λοιπά.