sex
Printable View
sex
Den exeis k adiko,apla imo osa htan na eipw8oun eipw8hkan opote oso synexizetai h fash oloi xaliountai..Quote:
Originally Posted by wanker
Wraia. Telos loipon o prwtos ERhammerikos polemos?
1os? ... :-o
Eίδα το κείμενο του Vic και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό. Πες μου ,Vic, ένα κείμενό μου στο Hammer όπου γράφω με αλαζονικό ύφος. Πες μου ένα post στο ER, όπου έβγαινε το συμπέρασμα ότι είμαι ελιτιστής. Μιλάω βέβαια για τα αρχικά posts, στα οποία εξέφραζα το πάθος μου για κάποια groups (βλέπε Euro power thread, ELO thread, posts στο thread για την ψυχεδέλεια) και κάποιες ταινίες, που μού άρεσαν (στο Cinema and DVD section). Εκεί που είχα υβριστικό και ειρωνικό στυλ ήταν μόνο μετά την επίθεση που δέχθηκα από πολλούς. Η κατάληξη ήταν να κλειδωθούν και τα δύο δικά μου threads.Quote:
Originally Posted by Vic
Ας μαζευτούμε γύρω απ' τη φωτιά κ απόψε.
Και ας θυμηθούμε τα παλιά.
Hate listening to.
Αχ.
Sniper ονομάζεται η internetική στήλη αρθρογραφίας του Metal Hammer. Εκεί γράφουν οι συντάκτες ζητήματα, που θέλουν να σχολιάσουν. Κάθε κείμενο δημοσιεύεται, εφόσον σχετίζεται με τη μουσική και δεν είναι προσβλητικό και υβριστικό απέναντι σε πολιτικές ιδεολογίες, θρησκευτικά πιστεύω, σε άτομα κλπ. Το συγκεκριμένο sniper περιέχει την γνώμη του Βασίλη για το internet, από τη μουσική σκοπιά πάντα. Μόνο τη γνώμη του Βασίλη, όχι του Hammer. Δεν είναι κακό να έχει κανείς κακή γνώμη για τα fora, τα mp3 κλπ. Οι απόψεις αλλάζουν από πρόσωπο σε πρόσωπο. Εγώ γουστάρω το downloading, ωστόσο δέχομαι τη γνώμη του Βασίλη και θα συνεχίσω να καταβάζω όσα mp3 μπορώ.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Ερμηνεύεις εσφαλμένα το απόσπασμα, που παραθέτεις. Είπα ότι το Hammer δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ΕR και κάθε άλλο forum και αυτό φαίνεται από το ότι δημοσίευσε στη στήλη blοod fax το URL του ΕR.
Για το τρίτο θέμα, που θέτεις, θα σού πω το εξής. Ακούω rock/metal μουσική αλλά από metal sites και fora δεν ξέρω καθόλου. To ΕR το έμαθα από τον Βασίλη. Και φαντάσου μπαίνω καθημερινά internet (κυρίως για αποστολές emails και downloading αρχείων). Αν με ρωτήσεις αν υπάρχουν άλλα ελληνικά fora σαν το ER, θα σου πω ότι δεν ξέρω. Δεν το έχω ψάξει ποτέ και ούτε μάλλον θα το κάνω. Αρκούμαι στα bookmarks. Για μένα λοιπόν, αλλά και για πολλούς άλλους σαν εμένα που έχουν περιστασιακή σχέση με το internet η αναφορά του sniper με παραπέμπει σε όλα τα ελληνικά μουσικά fora. Σ’ αυτά βέβαια είναι και το ER.
Όπως είπε και ο Atheist, ας θυμηθούμε το παρελθόν, sympo. Παραθέτω το σύνολο των πρώτων posts μου. Παραθέτω και την πρώτη μου απάντηση, όταν ξεκίνησε εκείνο το όλο μπάχαλο του κλειδωμένου σήμερα Euro power thread. Kάντε και εσείς ένα search, όπως προτείνω ο sympo.Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
Forum Topics Author Replies Views Last Post
Music Discussion Demons (the new album)
[ Goto page: 1, 2 ] Inside Charmer 27 604 30-03-2005 00:43
Brummie
Music Discussion H Antigrafh
[ Goto page: 1 ... 4, 5, 6 ] Axeman 79 1524 20-04-2005 17:42
cloud
Music Discussion test antiflorosunis
[ Goto page: 1 ... 4, 5, 6 ] BURNIN AMBITION 83 1122 21-04-2005 18:20
VirusXI
Music Discussion Italian Songs of 60's and 70's
[ Goto page: 1, 2 ] Medusa 16 248 26-04-2005 18:20
Inside Charmer
Album Reviews Kino - Picture [2005]
Phoebus 14 284 18-05-2005 14:46
Brummie
Cinema/DVD The Edukators
ChromeBlackFuture 2 59 18-05-2005 15:05
ChromeBlackFuture
Music Discussion Spock's Beard
[ Goto page: 1, 2, 3, 4 ] Lost_In_Cooperland 56 853 20-05-2005 22:35
Kingryche
Music Discussion Poia mpanta/poios kallitexnis taspase prwtos sti skini?
[ Goto page: 1, 2 ] eyeamflesch 24 484 24-05-2005 15:36
Lateral
Live & Events Talk CEPHALIC CARNAGE - 28 Μαίου - Με την υποστήριξη του ER
[ Goto page: 1, 2 ] VirusXI 20 618 25-05-2005 20:57
house_of_low_culture
Music Discussion EURO POWER
[ Goto page: 1 ... 11, 12, 13 ] Brummie 181 3888 30-05-2005 13:05
VirusXI
Music Discussion The ELO corner
[ Goto page: 1, 2, 3 ] Brummie 35 786 02-06-2005 07:39
VirusXI
Music Discussion The ELO corner-2nd edition
Brummie 3 73 02-06-2005 16:11
Gabriel
Music Discussion "Mia fora"
[ Goto page: 1, 2 ] Medusa 15 342 04-06-2005 14:16
novembrine
Music Discussion ti magkia einai touth?
[ Goto page: 1, 2, 3 ] S-11 32 932 09-06-2005 03:47
After Dark
General Discussion Ξεχασμένες Λέξεις.
[ Goto page: 1 ... 14, 15, 16 ] Acid Baby 236 3632 15-06-2005 21:19
S-11
Music Discussion 60s-70s psychedelic music
[ Goto page: 1 ... 13, 14, 15 ] ManWhoSoldTheWorld 223 4462 16-06-2005 13:36
chris_boss
Music Discussion epikometallades kai krufogaysmos
freak brother 8 185 17-06-2005 15:18
Gabriel
General Discussion number one ymnos ston satana
[ Goto page: 1, 2 ] freak brother 21 605 26-06-2005 18:28
Gabriel
Literature Hlias Petropoulos
[ Goto page: 1, 2 ] cancer 28 694 30-06-2005 20:29
The Nerd
Music Discussion Kraut rock
[ Goto page: 1, 2, 3, 4 ] Kveldssanger 57 2048 30-06-2005 21:19
Inside Charmer
(H πρώτη απάντηση στο euro power thread)
Posted: 24-05-2005 14:49 Post subject:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε (όσοι έχετε) με το ευρωπαικό power. Γιατί προσβάλλετε ένα από τα πολλά ιδιώματα του metal; Υπάρχουν αντρικά και μη ανδρικά είδη metal; Εσείς είστε πιο άντρες, που ακούτε άλλα ιδιώματα; Είναι η μελωδία gay; Ποιο είναι το κριτήριό σας, όταν βρίζετε ένα είδος φωνητικών, ή ένα συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος στα drums, ή ένα είδος μελωδιών; Γιατί ασχολείστε με πράγματα, που δεν γουστάρετε; Εγώ π.χ. δεν γουστάρω το black ή το hard core και μένω μακριά όχι μόνο από τα αντίστοιχα albums , αλλά και από ανάλογες συζητήσεις, είτε ζωντανές είτε on line. Αν ερωτηθώ, θα πω την άποψή μου, χωρίς να προσβάλλω κανέναν και ο,τιδήποτε. Έχω να πω όμως και άλλα: σε τι πειράζει αν ένα ιδίωμα είναι νεκρό; Μήπως δεν είναι νεκρό, αλλά απλά πέρασε η περίοδος ακμής του; Μήπως απλά βγαίνουν πολύ λιγότερα καλά albums; Ε, και τι τρέχει; Λίγα και καλά! Στον πούτσο μου οι πωλήσεις. Κανένα ιδίωμα του metal δεν είναι νεκρό, αφού ως είδη του metal όλα τα ιδιώματα είναι διαχρονικά και μένουν στην ιστορία με τους πολλούς παλιούς καλούς δίσκους και τους λίγους σημερινούς καλούς. Με ενδιαφέρει μόνο το τι μού αρέσει, φροντίζω να το ακούω και αν βγαίνουν μόνο ένας δύο καλοί δίσκοι στο στυλ, που μου αρέσει, δε με νοιάζει και τόσο. Με το σκεπτικό σας θα πρέπει να μένουμε μακριά και από άλλα ιδιώματα, που δεν είναι και στην καλύτερή τους σήμερα. Ξεκολλήστε. Και κάτι τελευταίο: δεν με απασχολεί αν κάτι, που μού αρέσει, θα αρέσει και σε άλλους! Αν κάτι είναι καλό για τα δικά μου γούστα, πάει, τέλειωσε εκεί το θέμα! Αν είμαι εγώ ικανοποιημένος, με αυτό, που ακούω, είμαι ήσυχος. Δε στεναχωριέμαι αν είμαι ο μόνος που τού αρέσει ένα group. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, και μεταξύ μας, είναι μάταιο να εξαναγκάζεις τους άλλους στα θέματα της μουσικής. Feel free to enjoy your taste…
SONATA ARCTICA kick your ass!
Αυτά,
το αγαπητό καρκίνωμα του sympo
Nα προσθέσω επίσης το Metal Hammer δεν έχει κανένα λόγο να έχει πρόβλημα με το ER. Είναι προσωπικό ζήτημα εμένα και του Βασίλη, που δεν επηρεάζει τις σχέσεις του περιοδικού με τα μουσικά fora. Eξάλλου και η Κατερίνα είναι από παλιά μέλος του ER, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη μεταξύ μας σχέση, όποια γνώμη κι αν έχω για το ΕR.
as stamatisei edw i exthra giati kanete kako sto metal.
giati fora kai oxi forums?
pernw fora fora katifora(sic)?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Amnesiac
Fora είναι η σωστή λέξη. Forums είναι η νέα "σωστή" λέξη που χρησιμοποιείται πλέον σχεδόν παντού, σαφώς καλύτερη επιλογή.Quote:
Originally Posted by Twisted_Bassist
e, nai. "safws".
...
Fora είναι όπως κλίνεται στα λατινικά. Εφόσον η λέξη forum έχει περάσει και στην αγγλική γλώσσα, εκεί ο πληθυντικός είναι forums. Με τη λογική τού να λέμε fora αντί για forums θα έπρεπε να λέμε και soli (αν δεν κάνω λάθος) αντί για solos και διαααάφορα άλλα.
"Χαρακτηριστικο των Iron Maiden ηταν παντα οι duosoli τους...."
Για την ακρίβεια, το σωστό είναι forum, γιατί οι ξένες λέξεις δεν κλίνονται στα ελληνικά. Έχει όμως επικρατήσει τα τελευταία χρόνια να χρησιμοποιείται ο πληθυντικός των αγγλικών λέξεων. Μέχρι που το υιοθέτησαν και οι εφημερίδες.Quote:
Originally Posted by Deggial
Ζω για τη μέρα που θα ακούσω "Έχω δύο mice για το PC μου αλλά χάλασαν και τα δύο".
Εμένανε μαρέσει όταν οι αγγλικές (ή αρχικά) κλίνονται κανονικά με ελληνικές καταλήξεις (το πισί, του πισιού κλπ).
kapote eixa klinei to "sms" kata to "ekremes".
Έτσι. Να εξελληνίσουμε τις βάρβαρες γλώσσες.
Virii.
Exei mellon to thread.
making plans for eternal life?Quote:
Originally Posted by ang69
i moni pithanotis einai na akouseis "exw dyo mouses gia to pc mou".
:offtopic:Quote:
Ayto e3hgei polla gia to poystriliki soy
http://forum.electricrequiem.com/ima...es/malakia.gif
ayto eksigei polla gia ton ANDRISMO sou.
Eisai wraios. Ante akoy kana psagmeno poystriliki twra, ntelinaQuote:
paw :!:
http://img.pathfinder.gr/clubs/images/5/108005/16.jpgQuote:
Originally Posted by necropethamenos
katakaimeno kandalf ti sou'melle na patheis
sto kenourio hammer iparxei apantisi kapxiou( :roll: ) ston zaxaropolo peri forums.................................
Να η ευκαιρία σου να κάνεις κάτι χρήσιμο.
Σκανάρεις, ποστάρεις, τελείωσες
den exw skaner edw.
an exeis tin ipomoni na perimeneis kamia vdomada pou tha paw athina pou ekei exw skaner tote ok :>
Δε λέει κάτι καινούριο αλλά τα λέει καλά.
kanei anafora sto er o kapoios?
όχι
edit: oti eipe o apopanw
http://img.photobucket.com/albums/v2...tom529/ena.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v2...tom529/dyo.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v2...om529/tria.jpg
Dyo xronia meta, to SCREAMING IN DIGITAL ftaiei gia thn peirateia.
Edit: teyxos Apriliou 2007 btw.
αν γίνει ξανά delete, βάλτο στο ER sexion.