polla proxy errors simera , ke oxi mono sto serts .
Printable View
polla proxy errors simera , ke oxi mono sto serts .
http://i43.photobucket.com/albums/e3...n138/ertwe.jpg
Auto edw katantaei TOSO spastiko..
Ναι έχει γαμηθεί τελευταία. Θα το κοιτάξω όταν γυρίσει ο deg.
Δε νομίζω να σχετίζεται με το vb αλλά από τότε που μπήκε του 'χει γαμήσει τημπαναΐα στα 502.
Θα περάσουμε μια δοκιμαστική περιόδο μερικών εβδομάδων για να δούμε πώς την παλεύει ο σέρβερ με το vb (φυσικά και σχετίζεται ο φόρτος του site στον server με το forum software btw) και αν συνεχίσει να βγάζει proxy error φύγαμε για κάτι ακριβότερο αυτή τη φορά.
Ναι, σήμερα δεν είναι η μέρα του. Επικοινώνησα ήδη με τον χοστ μήπως μπορεί να γίνει κάτι, αλλιώς πάμε για μεταφορά όταν ξανάρθει ο deggial.
deggial ξαναελα.
Τον πίνει απόψε ε;
Ναι, αλλά ευτυχώς το κατάλαβαν κι αυτοί και
Dear Customer,
This notice is to you inform you that we will be performing a significant hardware upgrade on the server your sites are hosted on (sparta.medialayer.net) on Friday, March 12th at 11:00PM EST [GMT -5]. We will be adding an additional 8GB RAM into the server, bringing it up to a total of 16GB. We estimate that the downtime will be no greater than 15-20 minutes, although we are allocating a full hour window in the case of any unforeseen events.
Οπότε μεθαύριο θα πέσουμε για κανα τέταρτο αλλά μετά θα είμαστε τζετ πάλι.
Ο ιστότοπος στον κεντρικό υπολογιστή www.electricrequiem.com περιέχει στοιχεία από τον ιστότοπο www.balla.gr, η οποία φαίνεται να φιλοξενεί κακόβουλα προγράμματα, δηλαδή λογισμικό που μπορεί να είναι επιβλαβές για τον υπολογιστή σας ή να εκτελεί λειτουργίες χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Και μόνο η επίσκεψη ενός ιστότοπου που περιέχει κακόβουλα προγράμματα μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα με αυτά τα στοιχεία, επισκεφθείτε τη Google Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης για τον www.balla.gr.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα προστατευθείτε από επιβλαβές λογισμικό όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.
ummm προφανώς κάποιο λινκ που έβαλε κάποιος, ή σε ποστ ή σε signature. Σε ποια σελίδα ακριβώς στο έβγαλε αυτό; Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σβήσουμε το athletics, ακού εκεί balla.gr.
κάθε επίθεση στο αθλέτιξ είναι επίθεση στην ελευθερία του λόγου, την ανεξιθρησκεία και τα παιδάκια της Σομαλίας.
(εναλλακτικά, μπορείτε να σβήσετε μόνο το ζεύγος Μιτσμανν/Οντόνιαν)
3mpales.gr
στις κωλάρες
κλαστεμαςτοαθλητικοπαπαρι.gr
κατω τα ξερα σας απο το αθλετιξ
re vasika tafentika tapeksan,ti malakia ein afth me to gataki,eksypnada?
database error σε όλα τα user profiles. Houston, we've got a problem.
edit. Ok διορθώθηκε. Ρότζερ.
genika kade upgradeSpoiler
Windows '98 ειναι αυτα?
ναι εχει και irc!
Όσο είμαι ER σήμερα και ανοίγω tabs σκάει κάθε φορά το αβαστ με αυτό το alarm
http://www.avast.com/en-eu/lp-securi...m=7&p_vbd=1289
Κι εμένα μου έβγαλε κάτι warnings.
Εγώ συνεχίζω να νιώθω ασφαλής καθώς διαβάζω ηαρ.
Λοιπον, εδω και 3 μερες, τα πρωινα (τοπικη ωρα) το ER δουλευει κανονικα, ενω μετα απο καποια ωρα (δεν εχω εντοπισει ακομα ποτε ακριβως), οταν παω να μπω στη σελιδα, με βαζει για ελαχιστα δευτερολεπτα (αν εχω τορρεντς επειδη σερνεται με βαζει για 5-6 και προλαβαινω να γραψω και στο τσατ), και μετα με κανει redirect σε καποια σελιδα για να κανω flash update με το πακετο για το Apple, και πριν προλαβει καν να φορτωσει τη σελιδα, με πεταει στο google. Ναρκωτικα μονο. Εκανα και απο μονος μου update το flash, και δεν αλλαξε τιποτα. Τι διαολο. Νιωθω οτι γραφω απο εταιρικο πισι νυχτερινης δουλειας.
απο χτες το βραδυ γαμιεται...
Παιδιά απο προχτες το βράδυ βλέπω posts από nick Firestorm και νομίζω Firestorm8 ή κάτι τέτοιο. Με chrome είμαι, δεν το έχω δοκιμάσει σε ff. Το βγάζει και σε σας;
ikonoklast είναι γνωστό bug αυτό και αν κρίνω από το sig του αποπάνω χρήστη, σύντομα θα διορθωθεί.
Μπαίνω καμιά φορά στο ER από το κινητό - sony ericsson elm, οικονομικό πραγματάκι, από θέμα πόρων ίσα που μπορεί να φορτώσει την σελίδα, αλλά σε ώρες βαρεμάρας είναι ότι υπάρχει.
Από προχθές 19 Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά, όποτε πάω να "επισκευθώ" από το κινητό, μου γίνεται απευθείας redirection στην σελιδούλα Gameloft που άμα τσεκάρετε είναι αποκλειστικά προσανατολισμένη στα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα....
ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ
:vasilakis:
Ελάτε μαλάκες, γαμώ τον Χριστουλάκο μου, πάω να κάνω copy/paste τo url ενός θρεντ σε τοίχο στο φεησμπουκ και βλέπω "aff.ringtonepartner.com/"
ντάξει. γαμώ τον Χριστούλη μου είπα;
Μπες το απόγευμα από το κανονικό πισί και κάτσε κάνα δίωρο στο σέξιον.
Σύνδεσε το κινητό και συγχρόνισέ το.
Δε θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά αντί για αυτά θα μπαίνεις σε κάνα καλό τσοντοσάιτ.
problem fixed.
επισης σε φασεις γαμιεται ο σερβερ (και ο διας), σα να πεφτει για κανα λεπτο or smth
μια καλή αρχή.
Ως γνωστον τα bugs επεκτεινονται, ε 'εξαιρετικα υψηλης νοημοσυνης' βαρβαρα; το office καλα; :touched:
Ιδέα:idea:
Θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια νέα θέση mod/s-mod, με αποκλειστική αρμοδιότητα να μπανάρει οποιοδήποτε λογαριασμό firestorm (ή λογαριασμό χρήστη που παρουσιάζει ανάλογη ψυχοπαθογένεια) εμφανίζεται, εν τη γεννέση του. Θα μπορούσε επίσης να γίνεται rotation(πχ εβδομαδιαία) σε αυτή τη θέση, γιατί αλλιώς θα καταντούσε γρήγορα μαρτύριο.
προς ολους
---------> ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο KLAPSE <--------
ok?
οταν θα πεσουν τα μπαν, δεν θα εχει σημασια.