peite mia poioi 8a pane paraskeyh kai poioi sabbato stous lost...
Printable View
peite mia poioi 8a pane paraskeyh kai poioi sabbato stous lost...
Proteinw na mhn pate kamia apo tis duo meres stous Lost. De 8a einai wraia. Ase pou mporei na ginei kai kamia strabh...
Mhpws 8a prepei na pate mono gia kafe, na gnwristeite kalutera? :roll:
[quote=The_Painless]Me polu stoner, pota, sex kai mpiskota apo ekeino ton epiko fourno :P :roll: :twisted: :D[/quote:p01ahsm6]Quote:
Originally Posted by "The Sentinel":p01ahsm6
hm k tsokoleit keik 8a symplhrwna, alla den nomizw na meinei tpt :roll: :twisted:
H Paraskeyh lost 8a nai xalia giati otan paizei kapoios 2 meres einai panta xalia h prwth. Any bettah now? :?
[quote=VirusXI]hm k tsokoleit keik 8a symplhrwna, alla den nomizw na meinei tpt :roll: :twisted:Quote:
Originally Posted by The_Painless
H Paraskeyh lost 8a nai xalia giati otan paizei kapoios 2 meres einai panta xalia h prwth. Any bettah now? :?[/quote:1j48d9qw]
Oxi polu kalutera....8a prepei na fula3eis ligo keik gia th filh sou kai na upokupseis stis arrwsthmenes ore3eis ths :roll: 8)
Kai pieite ena frapoutsino karamel kai gia mena kai th morphine :(
Auta. Kala na perasete. Euxomai oi P.L. na einai xalia :cry:
edit sto prwto post tou ekastote topicQuote:
Originally Posted by Amnesiac
simera itan mia apo tis merikes fores SADASDASFDASFSADQuote:
Originally Posted by The_Painless
ayto eixe san apotelesma na paw metropolis xwris na prepei na xalasw ta lefta mou gia kanena logo alla ayto (ayta) pou vrika den einai apla enas logos.
more sto non-metal syntoma.
Niotho polu gamata pou mia fora ki ego proteina ena meros kai goustaran arketoi, an kai de xero an tha boro na ertho telika hahahahaha.
Tha xero se 15 lepta. An ertho sunaulia, tha ertho noritera kai sta Starbucks, allios tha pao ssto fotografeio na douleuo kai na sas sixainomai.
@Savvato Paradise Lost de tha paei kanenas? Ego tha pao pantos.
egw pira eisitirio gia paraskeyi :)
protimisa paraskeyi epeidi tha paiksoun stadar xeirotera apoti to savvato kai pithanotata tha exoun kai provlimata me ton ixo. opote tha mporw na mpw sto er meta kai na vgalw ta kopleks mou :)
iiiix, wraia :)
well k egw esteila ton brother simera k mou pire ticket gia paraskeyi... ok mporei na tin patisoume ontws me ton ixo klp, alla de variesai...kollaei k me to meeting opote...
ta leme apo konta tin paraskeyi metal brothers and sisters!!! :D
o monos malakas me ticket gia savvato eimai?????ftououououou.........
mpa tha pane k alloi savvato. anyway omws, ela sto meeting. genika elate oloi sto meeting, asxetws meras pou tha pate sto live. na ginei tzertzeles, na eimaste 24543298 atoma na mi vriskoume stin arxi na katsoume k en telei na kanoume to magazi (pou tha katsoume) poutana. AYTA EINAI!!!\m/:D
an eimai athina apo savvato y not?we'll see....
An eisai Athina to Savvato tote logika tha xaseis to meeting tis Paraskeuis, ektos ki an eisai toso gamatos pou tilemetafertheis piso sto xrono mia mera, alla kalutera mi to kaneis giati tha peseis pano mas.
Ego tha ertho Paradise Lost kai tin Paraskeui kai malista dorean, giati kerdisa prosklisi apo ena diagonismo tou Metropolis, opote boreite na me vrizete aneta. Kata 90% tha ertho kai sto meeting. Opos katalavainete exo kaulosei apisteuta gia ti sunaulia, i mallon gia tis sunaulies giati tha pao kai stis 2 telika. Katerina, poso me miseis? :wink: :P
mpa, oxi o monos. kai gw gia savvato eimai. h8ela paraskeuh alla mou katse strabh.Quote:
Originally Posted by irreligious