peite gia hotel i hostel londino ftino kentriko, otidipote me prive mpanio
Printable View
peite gia hotel i hostel londino ftino kentriko, otidipote me prive mpanio
http://www.hostelworld.com/hostels/London
ο,τι γράφει ensuite.
κατά τ' άλλα,
βέβαια από τότε έχω μείνει και σ' ένα στο camden, με μπάνιο, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο κεντρικά (το camden είναι βόρειο λονδίνο) οπότε δε λέω κάτι, εκτός αν ενδιαφέρεσαι.Quote:
Originally Posted by morphine παλιότερα στο ίδιο τόπικ θαρρώ
bump :!:
Παιδιά όσο άντεξα να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες, λέγατε κυρίως για χόστελς στο Λονδίνο. Εγώ ενδιαφέρομαι για κανονικό ξενοδοχείο, με το ίνγκλις μπρέκφαστ του και με τα όλα του, οπότε αν δε βαριέστε (ξανα)πείτε ορισμένα βασικά πραγματάκια, όπως : Σε ποια περιοχή μένω, πού μένω, τι τιμές παίζουν για αξιοπρεπή ξενοδοχεία κτλ. Όταν λέμε αξιοπρεπή δεν εννοούμε ξενοδοχεία τύπου Γκρεκοτέλ, με άτυχους φοιτητές που κάνουν πρακτική και τους χώνουν όλη την ώρα, πιο νορμάλ πράγματα, να έχει ένα Α βαθμό καθαριότητας (για Αγγλία έστω) και να είναι κοντά σε μετρό.
Ευχαριστώ. Αν μπορείτε απαντήστε μου σύντομα, έστω και συνοπτικότατα, γιατί βιάζομαι λιγάκι.
www.mayflowerhotel.co.uk
Polu ka8aro, polu wraio dwmatio, plousio english breakfast, dipla ston sta8mo Earl's Court (kuriolektika 2 gwnies pio katw) kai sto ghpedo ths Chelsea, konta sto mouseio fusikhs istorias. Ta xristougenna pou einai top season plhrwna 89 lires thn bradua to diklino.
οχι, αλλά για κυριλέ και οργανωμένες διακοπές τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι φίλοι σου
κι επειδη μου την ειπες: διάζεσαι και λες σε ενα φορουμ να σου απαντησουν γρηγορα, επειδη βιαζεσαι. έψαξες σε κανα σαιτ τιμες; κομμεντς ανθρωπων που εχουν μεινει εκει; έπρηξες τη Μιλτον μσν να σου πει ποιες περιοχες ειναι ωραιες να μεινεις;
πολυ Λαρισσαίος έχεις γίνει μου φαίνεται!
α, και εντιτ: ουτε μεχρι τι τιμη ψαχνεις, ουτε τιποτα που να βοηθήσει τον έρμο εριτη! δηλαδη αμα σου πετουσα ενα www.hilton.co.uk δε θα είχα περίοδο;
Θα είχες πολλά λεφτά!!
Σόρρυ, απλά όντως βιάζομαι και με τη σύνδεση που έχω στη μεταλάρισα δε με παίρνει να τα κάνω όλα αυτά που είπες. Μου πήρε γύρω στα 3 λεπτά να αποσυνδεθώ/συνδεθώ ξανά για να πατήσω το ριφρές και να δω το ποστ σου, για να καταλάβεις.
Στο θέμα των χρημάτων, ας πούμε ενδεικτικά καμιά 800αριά ευρώ το δίκλινο για 6-7 διανυκτερεύσεις. Δε ξέρω ιδιαίτερα τι τιμές παίζουν γι'αυτό δεν είπα τιμή. Αν μου βγει φτηνότερα δε θα έχω πρόβλημα προφανώς, ούτε με νοιάζει να κλείσω το ξενοδοχείο των ονείρων μου, απλά να ειναι καθαρό και κοντά σε μετρό με ενδιαφέρει.
pasokara σκάσε.
Ένι φίλοι!! Είμαι Λάρισα, συγχώρα με!
Οι υπόλοιποι γίνετε blindgeos και πείτε καμιά κουβέντα ντε. Έχω βρει ήδη 3-4 υποψήφια ξενοδοχεία, η περιοχή κένσινγκτον βολεύει;
H perioxh Kensington einai kalh. Exei kai metro.
Blindgeo είσαι ο καλύτερος μου φίλος, να το ξέρεις. Οι υπόλοιποι είστε ΑΡΧΙΔΕΣ.
ΑΡΧΙΔΕΣ.
(ΑΡΧΙΔΕΣ.)
bump
perimenw apo kapoion mi-ARXIDA genikws plirofories gia ftina pramata fai-metakiniseis kai psagmena meri.
Μετακινήσεις θαρρώ πως δεν υπάρχει άλλη λύση από Oyster Card. Πας γεμίζεις μια βδομάδα κι είσαι κι ευχαριστημένη με τις ~35 λίρες (αν θυμάμαι καλά).
Όλο τον καιρό στο Λονδίνο τον πέρασα σε μουσεία και τέτοια και δεν ξέρω τπτ άλλο :P
μιας και το θυμήθηκα, Soho και Ain't nothing but the blues bar, Παρασκευές / Σάββατα είναι γεμάτο και θα περιμένεις ώρα απέξω μέχρι να μπεις (ακολουθείται η πολιτική "όσοι βγαίνουν τόσοι μπαίνουν") αλλά καθημερινές είναι ήσυχα και έχει ωραία συγκροτήματα που παίζουν (suprise) blues.
http://www.nhm.ac.uk/
http://www.sciencemuseum.org.uk/
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, αυτά πρόλαβα. Είναι πολύ κοντά μεταξύντων, αλλά θες ώρες. Γκρέητ σαξέσσ όμως.
Και ότι είπανε για Oyster Card, such a sexy piece of carton.
Α, και Camden ε, βρες μερικές ώρες και πήγαινε.