thanx, afto lene kai oi gnostoi mou!Quote:
Originally Posted by Carcass_
Printable View
thanx, afto lene kai oi gnostoi mou!Quote:
Originally Posted by Carcass_
hmarton
Ήμαρτον σε σένα που συγκρίνεις την καλύτερη κωμική ομάδα της Αγγλίας με ένα αμερικάνικο sitcom των 90's.
Η σύγκριση είναι απλά άκυρη.
γελάω και βλέπω αρκετά συχνά επειδή πέφτει βολική ώρα (κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού και πριν τον καφέ 8) ), αλλά πάρα είναι politically correct και για 'μένα. και ίσως λίγο επικίνδυνο για τις συνειδήσεις που διαμορφώνει...Quote:
Originally Posted by ifinoi
ti syneidhseis diamorfwnei?
sobara twra rwtaw.kati den exw parei prefa?
Ε δεν ξέρω, εγώ διαφωνώ. Όλα διαμορφώνουν συνειδήσεις πια?
Σαφώς χειρότερο είναι να δεις 5 λεπτά ειδήσεις, παρά 15 επεισόδια friends, που στην τελική έχουν καλό χιούμορ (ναι εσύ που θες να σχολιάσεις τώρα μην το κάνεις, για τη δική μου άποψη λέω) και σε κάνουν να γελάς.
Είναι απλά αστείο, ούτε ψαγμένο, ούτε τίποτα παραπάνω. ΑΣΤΕΙΟ είναι.
8a symfwnhsw.Apolyta.
Sto katw katw eksartatai apo to poso 8elei o ka8enas na epitrepsei na diamorfw8ei h antilhpsh tou apo ayto.Ti eimaste?12?Monkey see monkey do?Oxi,apla mas aresei na pername eyxarista misawra
xm. apo asxeto keimeno ena sxetiko apospasma.
Quote:
Television is an insidious, highly-addictive brainwashing device. It destroys one's thoughts. Man indiscriminately, passively absorbs ludicrous amounts of informational imagery, then arrogantly claims that negative propaganda has no effect on him, that he can pick and choose what is being fed into his mind. This is like claiming that one can devour a feast of foodstuffs and not digest that which is bad for him.
E ntaksei an to pairnoume etsi TA PANTA exoun kapoio effect panw mas.
Paizei rolo omws to poso megalo einai ayto to effect.Mh ta vazoume ola sto idio epipedo.
Οkay τότε, αυτό που θα κάνω είναι ότι θα πιάσω ένα διαμέρισμα στο Manhattan μαζί με κάτι άλλους φίλους μου, θα έχω λεφτά χωρίς να πηγαίνω ποτέ μου στη δουλειά, θα συχνάζω σε μία καφετέρια και θα παντρευτώ τελικά τον καλύτερό μου φίλο. Θα έγραφα και άλλα, αλλά παίζει να είναι spoilers.
Χαλαρώστε πια.
Quote:
Originally Posted by Weiss
φυσικά δεν εννοώ ότι μπορεί να επηρεάσει εύκολα κάποιον ενήλικα που έχει αναπτύξει ήδη κριτική ικανότητα, αλλά σίγουρα επηρεάζει ένα μικρό παιδί.Quote:
το ανέφερα έχοντας υπόψη μου μια έρευνα που είχε γίνει στις ΗΠΑ σε δημοτικά σχολεία για το θέμα. μπορείτε, βεβαια, και μόνες να διακρίνεται πώς μπορεί ένα παιδί να επηρεαστεί από αυτή τη σειρά.
....
Ma ti to toso kako mporei na tou kanei pia?!
allo h morfh, allo to periexomeno e. dld de xreiazetai na kaneis AKRIVWS ta idia gia na exeis epireastei estw k ligo sto tropo pou leitourgeis. ase pou den einai mono i seira (tin opoia vlepw k gw, de lew kati kata autwn pou tin vlepoun) pou epireazei, einai apla alli mia synistwsa apo tis polyarithmes pou exoun mia mallon arketa epireastikh synistamenh.Quote:
Originally Posted by Weiss
δεν είναι απραίτητα κακό.Quote:
απλά, εγώ διαφωνώ με τις ιδέες που μπορούν να περάσουν σε ένα παιδί από αυτή τη σειρά... επικίνδυνο, ίσως, για 'μας επειδή προβάλει μια διαφορετική κουλτούρα ως πολιτικά ορθή.
Για το ποστ του Kingdom_Gone:
Ε κι εγώ προφανώς υπερέβαλλα λίγο.
Απλώς αυτό που λέω εγώ είναι ότι πιστεύω ότι η συνιστώσα των Friends είναι πολύ μικρότερη από τις άλλες συνιστώσες που προσφέρει γενικά η τηλεόραση.
Και αν είχα την επιλογή, θα προτιμούσα να μεγαλώσω με Friends, παρά με ρετιρέ και παρεμφερείς ελληνικές σειρές.