astayta kai apanta sto topik mou sto pcgames.Quote:
Originally Posted by Deggial
Printable View
astayta kai apanta sto topik mou sto pcgames.Quote:
Originally Posted by Deggial
Solo Carriera banned για τον ίδιο λόγο και για το ίδιο διάστημα. Στον πούτσο μου αν πιστεύετε το οτιδήποτε για τον station, τα είπατε μία, τα είπατε δύο, έλεος. Λες και αλλάζει κάτι. Μετά από αυτό θα πέφτουν μόνιμα. Και επειδή ξέρετε ότι δε θέλω σε καμία περίπτωση να το κάνω, μην πετάγεστε σαν τις σφηνόπουτσες και, αν θέλετε να την πείτε στον station κάντε το με pm ή μεταξύ σας (αφού προφανώς άλλωστε όσα γράφονται δεν έχουν παραλήπτη τον ίδιο).
lefteria ston solo
το ban δηλαδή δεν ήταν αρκετή τιμωρία;
Κάνατε ban τον ντακνοζ στα γενεθλία μου ρε.
Ντροπή.
Γαμιέστε :(
Dragonlord, dn exei perasei apo to myalo sou na kaneis ban ston idio ton S11? LEW, mhpws dior8wnontai kapws ta pragmata etsi.
The newest registered user is Bullet
mallon apla 8a prepei na xalarwsete ligo esy kai oi filoi sou,LEW,apla,to kourasate
e? Poios "esy kai oi filoi sou? "
opoios kanei ban ton station tha mpei katw apo to patsokoilo mou. monima.Quote:
Originally Posted by house_of_low_culture
Γιατί να μπει ban στον S-11; Αυτός είναι που ξεκινά φασαρίες; Εκτός απ'το nick PANATHINAIKOS, το οποίο έπρεπε να μπαναριστεί με τη μία. Προφανώς όποιος χρησιμοποιεί αντίστοιχα nicks ψάχνει για μπελάδες.
/nick Κύρος_madbutcher21
Εντάξει, απλά μια σταθερή πολιτική θα ήταν χρήσιμη. Από τη μία έχουμε users που τη λένε απρόκλητα στον S11 (κάτι με το οποίο διαφωνώ ανεξαρτήτως συμπάθειας) και banάρονται, και από την άλλη έχουμε (αγαπημένους μου) users που ρίχνουν παναγίες και είναι ανέγγιχτοι λόγω "κύρους".
Όποιος συμπεράνει πως η πρότασή μου είναι
α) Υποννοούμενο για να banάρονται οι δεύτεροι
β) Υποννοούμενο πως κατηγορώ τους admins
Να τους πεθάνει η μανούλα το ξημέρωμα.
Απλά πάρτε μια απόφαση imo.
egw lew na auto-bannaristei o dragonlord pou den leei na bgalei ta gamw mplouzakia :oops:
Ολοι άυριο στην πορεία συμπαράστασης!
|
|
|
\/
To parapanw post tou Atheist einai ena ap ta pio simantika post pou xw diavasei edw mesa
prepei na dwthei apantisi