Τα κατάφερα μετά από 11 χρόνια αλλά τα έμαθα καλά.
Printable View
Τα κατάφερα μετά από 11 χρόνια αλλά τα έμαθα καλά.
αλλαζουν και στις δικες σας σχολες συνεχεια το προγραμμα σπουδων;:-?
11 χρόνια και δω.
αλλάζανε το πρόγραμμα σπουδών συνέχεια, αλλά ήμασταν τόσο πάλιουρες που δεν μας έπιανε, ούτε το νέο πρόγραμμα ούτε το 2ν+1....
αντίθετα με amnesiac ακόμα απολαμβάνω να ανεβαίνω για κανα καφεδάκι στη σχολή....
Λοιπόν αυτό το θρεντ μου ανεβάζει το ηθικό, ξέρω ότι δεν είμαι μόνος σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.
Είμαι 5ο, υπάρχουν 2 επιλογές:
- Διαβάζω με στόχο 5 μαθήματα ανα εξεταστική, τελειώνω σε 2-2μιση χρόνια
- Τα παρατάω με αυτόν τον καρκίνο, όταν βλέπω και μόνο το κτίριο της σχολής με πιάνει κόμπος στο στομάχι, τάση για εμετό κλπ (σοβαρά).
Κλίνω στο 2ο.
τελειωσα τη σχολη στα 5 χρονια, κανονικα
πολλοι εδω ξερουν οτι ''περασα'' τα 40 απο τα 60-65 ποσα ειχε μαθηματα της σχολης
τον 5ο χρονο σε 3 εξεταστικες :p
το διδ/κο ομως εμεινε και θα παραμεινει ατελειωτο
το FML είναι ότι όταν ξεκινουσε αυτο το θρεντ κι οι περισσοτεροι ειχατε μελλον
είχα ήδη πάρει πτυχίο :?
stam τι σχολή;
On topic, στα 5 χρονάκια κανονικά [/φλώρος]
ορ ναθιν
σταμ όλοι τα ίδια συμπτώματα είχαμε.
μπήκα στη σχολή (γεωλογικό Αθηνών) το 99. ο οδηγός σπουδών ακόμα και σήμερα απευθύνεται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες φοιτητών.
Παλαιό πρόγραμμα: Εισακτέοι στη σχολή μέχρι το 2002.
Νέο πρόγραμμα: Εισακτέοι στη σχολή μετά το 2002.
Κάποια παλιά μαθήματα που δεν υπάρχουν πλέον, τα δίνουν το πολύ ένα-δύο παλιοί φοιτητές (δεν υπάρχει όριο, απλά δεν κατεβαίνει και κανας άλλος στις εξετάσεις πλέον), αλλά τα δίνουν προφορικά μετά από συνεννόηση με τον σχετικό καθηγητή. ακόμα και αν ένα μάθημα έχει μείνει ίδιο σε ονομασία, αλλά έχει προστεθεί/αφαιρεθεί ύλη, οι παλιοί (επίσης κατόπιν συνεννόησης) μπορούν να δώσουν με την παλιά ύλη.
ο διαχωρισμός των φοιτητών ισχύει και σε άλλα θέματα, πχ οι παλιοί δεν κάνουν παρουσίαση τη διπλωματική τους σε αντίθεση με τους νέους, το 2ν+1 που προανέφερα κλπ.
ΗΜΜΥ είμαι, ναι.
σταμ, εγώ προτείνω την πρώτη σου επιλογή. ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσεις να διαβάζεις, αλλά μόλις αρχίσει και γίνεται θα έχεις την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που έχει υπάρξει στον πλανήτη. επίσης το συμπτυγμένο διάβασμα θα σου δώσει σφαιρική άποψη των όσων διδάσκει η σχολή και θα δεις πως συνδέονται μεταξύ τους και αυτό είναι φοβερό τριπάκι, και πίστεψέ με αρχίζεις να γουστάρεις το διάβασμα. θα κάθεσαι μόνος σου.
επίσης αν κάνεις σκέψεις του στυλ, τα απαρνούμαι όλα και ξεκινάω στεγνό διάβασμα για 2 χρόνια, να ξέρεις ότι έτσι θα το κάνεις πιο δύσκολο. θα χρειάζεσαι χαλαρότητα και σαφώς μην κόψεις πράγματα που σε κάνουν και ξεδίνεις (πχ. μπάντα).
ειμαι πλεον 9ο ετος μαθηματικο πατρας ...ακους ντραγκοοοοοοοον ?
μαλιστα να πω στις αρχες σουχα ζητησει συμβουλες ...οταν εμενες πουκεβιλ κ μας ειχε γνωρισει ο Φωτης...χαχαχα
αστροφυσικη δεν εχω περασει ακομα ε :P
1 χρονο μου δινω ακομα...και μετα δρομο κ δεν κοιταω πισω..
επισης ντρεπομαι λιγο να κυκλοφορω μετα γεννημενα το 90 κ μετα ............................................ τωρα μπαινουν τα 93 γεννημενα...ελεος
γενικά ΦΟΙΤΗΤΑΡΕΣ βγάζει αυτό το φόρουμ,μπράβο μας