Simfonw me ton katwrimo. Me metal zone mono ena atomo exw akousei pou na exei sxetika kalo ixo. Kalitera na pareis ena DS-1 gia boost an de sou ftanei to gain tou enisxiti sta leads...
Printable View
Simfonw me ton katwrimo. Me metal zone mono ena atomo exw akousei pou na exei sxetika kalo ixo. Kalitera na pareis ena DS-1 gia boost an de sou ftanei to gain tou enisxiti sta leads...
Apo Distortion petalakia emena m'aeresei polu to Sanz Amp to 2...
"petalakia"????
Aha petalakia, petalia...
xm vasika mallon ennoeis to sansamp GT2, i sansamp genika exei polla polla petalia pou vasika spernoun ton paniko.
Pantws to sansamp PSA1 mou (pou den eina petalaki) ntaks, de nomizw oti sygkrinetai me tipota pou na exw akousei pote mprosta mou.
Kai poly aksiopisto synama. To xei patisei taxi kai den exei pathei tpt pera apo to bathoulwma.Quote:
Originally Posted by necropethamenos
To PSA mou to xe daneisei enas filos mou gia kamia vdomada. Xwris na to xw psa3ei sto studio leitourgise mpam gia prwti fora, alla molos to epsa3a me 3enerwsan kapoia pragmatakia, opws p.x. to oti den eixe 3exwsto potensiometro gia ta mesaia. Pantws, einai mia ap' tis kaliteres protaseis gia preamp...
Afto einai ONTWS ena meion alla 1) sigoura ama ftiakseis rack tha valeis ena EQ kai 2)ntaks mikro meion mprosta stin poiotita tou synolou.Quote:
Originally Posted by Coroner
Akrivws. Twra pou to eida thimithika oti legte etsi...Quote:
Afto pali den to exw akousei. Einai se rack fash???Quote:
Nai.
ti ennooume otan leme "rack"???????
__________________________o asxetos____
http://www.muc.de/~hm/music/rack.jpg
To rack einai i metalliki vasi stin opoia einai vidwmena (i tespa "mounted" pws dialo na to peis) ta mixanimata. [/img]
Pwpw re mlk nekropethamene ti sou fteme twra emeis ta ftwxa paidia kai kaneis tetoia posts???
Afto den einai to diko mou rack. To diko mou einai pio entypwsiako :p
:evil: :evil: :evil: