τι λέτε ρε ξεχνά τον glenn hughes, τον ray gillen & τον donato.
ouaaaa
Printable View
τι λέτε ρε ξεχνά τον glenn hughes, τον ray gillen & τον donato.
ouaaaa
τι λετε μωρε; χωρις τον οζζυ ειναι μια αναξια λογου μπαντα. τι ντιο και μαρτιν και μαλακιες.
σαλτα γαμεύσου άμπαλε είσαι σε λάθος θρεντ, αυτό εδώ είναι μεταλλάδικο. πήγαινε στο απο κάτω.
Ότι είπε ο Κάλκι! Χωρίς τον Οζ δε θα ήξερε πιθανόν κανείς τους Β.S.!
O Dio εξαιρετικός τραγουδιστής, εξαιρετικός ερμηνευτής μα ο ΟΖ είναι κάτι άλλο.
Απλά δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης..
Ozzy σαν εποχή! Ενέπνεε περισσότερο τον Iommi, ποιός ξέρει; :P Σαν φωνή ο Dio είναι καλύτερος αλλά ο Ozzy έχει σημαδέψει τους Sabbath, έβγαζε προσωπικότητα (και τι προσωπικότητα :Ρ), ερμήνευε, έκανε τα κομμάτια δικά του, πως το λένε. Δίσκαρα το Heaven and Hell και το Headless Cross, αλλά τα 4 πρώτα δεν ξαναβγαίνουν.
Ο Ozzy ηταν παρων στη δημιουργια των Sabbath και εγραψε με αυτους 8 δισκους, με κυκλοφοριες που ορισαν ενα ολοκληρο ιδιωμα (αν οχι και παραπανω!) Ε, αυτο δε το νικας αλλα μην ακουω μαλακιες οτι "ο Ozzy ειχε προσωπικοτητα", δηλαδη ο Dio ας πουμε δεν ειχε! Ή οτι "τα 4 πρωτα δεν ξαναβγαινουν" και αρα αυτοματως κατατασσονται πολυ πανω απο το Heaven & Hell. Και το Sabotage ή το SBS πχ. γιατι θα πρεπει οπωσδηποτε να θεωρουνται σωνει και καλα υποδεεστερα γιατι "τα 4 πρωτα μαγκα μου σου λεω!" ?
Ozzy etsi apla:dfinger:
Theos o Ronnie, kalyteri foni safos ,alla auto pou ksekinise to 1970 me to album Black Sabbath kai synexistike mexri to Never Say Die einai o logos pou akoume auta pou akoume simera.
Πλην του Ozzy όλοι αδερφάρες!!!
Τώρα τις άκουσες... Δεν σου πέρναγε απαρατήρητος ο Ozzy. Είτε με τον καλό είτε με τον γελοίο τρόπο εννοώ. Αυτό τους έκατσε τώρα, τι να το κάνεις; Και τυχαίνει να είναι και γούστα επίσης. Εσύ πιστεύεις ότι θα ξανακούσεις κάτι σαν το Black Sabbath; Δύσκολο. Και μην ξεχνάς ότι δεν φταίει ο Ozzy μόνο γι' αυτό αλλά και ο Iommi (πάνω απ' όλα). Το heaven and hell δεν είναι κατώτερο, δεν τονίζεται κάτι τέτοιο. Απλά θεωρώ φοβερές δισκάρες τα 4 πρώτα. Γούστα είναι τι να τα κάνεις; Και σέβομαι το ότι σε κάποιους (και πολλούς μάλιστα) αρέσει η εποχή με Dio.
Ozzy ρε παιδιά. Γιατί απλά οι κλασσικοί δίσκοι των Sabbath, οι δίσκοι που λατρεύουμε όσοι πραγματικά αγαπάμε αυτό το συγκρότημα είναι με Ozzy και όχι με Dio, όσο καλή φωνή και να έχει.
Aπό την άλλη, ο Dio είναι πιο γελοίος όταν "τραγουδάει" κομμάτια της Ozzy εποχής, απ' ότι θα ήταν o Οzzy αν γινόταν το αντίστροφο. :P
Επίσης από όταν έφυγε ο Οzzy oι Sabbath έγιναν πολύ μεταλ, γι' αυτό οι περισσότεροι "μεταλάδες" γουστάρουν Dio era.
Τέλος να πω ότι οι σολο καρρίερες και των δύο δεν μ' αρέσουν καθόλου, οπότε δεν έχει νόημα να τις αναφέρω.
Τι σημαίνει "μεγαλύτερη προσφορά στη μουσική" κλπ.;
Βλέπετε την διαφορά απόψεων;
Ναι μεν λέτε οι μεταλάδες γουστάρουν Ντίο, αλλά πάλι λέτε αν δεν ήταν ο Οzzy δεν θα ακούγαμε heavy metal σήμερα.
Αυτά είναι λίγο αντικρουώμενες απόψεις νομίζω.
Και επίσης δε νομίζω να υπάρχει κανείς μη-κουφός που να προτιμά τον μουγγό από μια από τις μεγαλύτερες φωνές του χώρου. Αντικειμενικά πάντα.
Εγώ δεν είμαι αντικειμενικά κουφός (έτσι λένε οι γιατροί) και γουστάρω περισσότερο τον μουγγό από μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ΜΕΤΑΛ χώρου.
Κρίμα στον Ozzy αν αυτός είναι η αιτία που εσείς ακούτε heavy metal ΣΗΜΕΡΑ. :-D
Το αλμπουμ φανταζομαι εννοεις εδω; Δε σε πολυπιανω παντως.
Μαλιστα, και ετσι και γιουβετσι. Ναι μεν το Heaven δεν ειναι κατωτερο, αλλα τα αλλα σ'αρεσουν περισσοτερο, μονο εγω βλεπω το οξυμωρο εδω;
Εδω νομιζω υπαρχει point, μιας και το metal (οπως το εννοεις εσυ) χρωσταει περισσοτερα στους Rainbow παρα στους Sabbath.
Κλεινοντας:
This thread is now about true vs false metal.
Το άλμπουμ, το τραγούδι, πάρτο όπως θες, για μένα το ίδιο τέλεια είναι. Εννοώ ότι τέτοια πράγματα δύσκολα γράφονται και ερμηνεύονται ξανά.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν είναι κατώτερο και ΝΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ όμως έχω σ' αυτά τα 4. Αν το δούμε υποκειμενικά πες το και κατώτερο, τι να σου πω;