Το City Plaza είναι καλή περίπτωση!
Printable View
Το City Plaza είναι καλή περίπτωση!
Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που είναι ταμπού. Αυτό αφορά τους LGBTQ πρόσφυγες.
Δυστυχώς αυτές οι περιπτώσεις δεν πουλάνε σε κανένα μέσο, δεν είναι φιλικές προς διαφήμιση και ας έχουν υποστεί απίστευτες κακοποιήσεις αυτά τα άτομα.
Ακόμα χειρότερα και αφού έχουν καταφέρει και έχουν φτάσει στον "Ελλαδικό παράδεισο" μετά από ξύλο τραμπουκισμούς και βιασμούς, έχουν να δεχτούν και την άρνηση "δικών τους ανθρώπων".
Δεν είναι παράξενο δεν είναι ξένο, όλοι προέρχονται από αυστηρές πουριτανικές κοινωνίες και ακόμα και μέσα από την δική τους δυστυχία δεν μπορούν να δουν την περίπτωση των LGBTQ ατόμων. Εδώ εμφανίζονται κάποιες ομάδες με σκοπό τουλάχιστον να τους προσφέρουν μια στοιχειώδη ασφάλεια.
Δεν θέλω να μπω σε προσωπικές ιστορίες, είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια που δεν ζητούν κανέναν οίκτο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι προς το παρών 4 άτομα (από τα μάλλον 19) πήραν το Οκ για ελληνικά διαβατήρια. Το πρόβλημα είναι ότι για το κάθε διαβατήριο χρειάζονται 85€ . Εδώ έρχεσαι εσύ ER και από το υστέρημα σου μερίμνησες για τα παράβολα. Και για άλλη μια φορά ήσουν εκεί όταν χρειάστηκε.
υγ1. Πιθανότατα θα γίνει μια "εκδήλωση" τύπου πάρτυ για την οικονομική ενίσχυση και για τους υπόλοιπους, όπου θα υπάρξει και ενημέρωση εδώ πέρα.
υγ2. Νομίζω υπάρχουν άτομο/ατομα από το Ντεκαπαζ , πλζ ένα πιεμ, επίσης όποιος γνωρίζει συλλογικότητες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πιεμ ξανα
Η όλη φάση τρέχει από ένα κομμάτι του No Borders
Υπέροχο ακούγεται :)
Σε πάρτη προφανώς δεν θα μπορέσω να είμαι (εκτός και αν γίνει πρωτοχρονιά μεριά που δεν το βλέπω να είναι εφικτό), αλλά μέσα ρε μπαγάσα.
Εβρισκόμενος εψές στην γιορτή παιδικού βιβλίου στο πεδίο του άρεως με παιδιά από τα camps πέτυχα μια ομάδα οικογενειών από το city plaza. Μαζί τους ήταν και η Anais η οποία προσπαθεί να διαμορφώσει ένα χώρο του ξενοδοχείου για τις δραστηριότητες των παιδιών και ψάχνει υλικά (καρέκλες,τραπέζια, παζλ για το πάτωμα..) καινούρια ή μεταχειρισμένα. Προσωπικά θα ρωτήσω αν η οργάνωση που δουλεύω μπορεί να προσφέρει κάτι αλλά έχω ψηθεί αν χρειαστεί να αγοράσω κάποια πράγματα. Της ζητήσα να φτιάξει μια λίστα με τα υλικά οπότε αν υπάρχουν ακόμα χρήματα στο λογαριασμό και συμφωνείτε μπορούμε να σκεφτούμε κάποια αγορά.
Εγώ συμφωνώ κι αν ακόμα δεν υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό, θα το κάνουμε να υπάρχουν!
να πω ότι όντως δεν έχει το ταμείο πλέον χρήμα, τα τελευταία (μαλακία που δεν το έχω σημειώσει και σόρρυ) ήταν πριν παρα πολύ καιρό που τα δώσαμε για κάποιους lgbtq πρόσφυγες για να βγάλουν διαβατήρια. Όμως αν θες όταν έχεις λίστα με το τι χρειάζεται να το οργανώσουμε απ εδώ να δούμε τι μπορεί να γίνει
Α ! τα γράφω πιο πάνω για τα τελευταία λεφτά
Τι παίζει με lgbtq πρόσφυγες και διαβατήρια? Ενδιαφέρον.
Καλησπέρα, είπα να γράψω εδώ γιατι "βαριέμαι να κάνω καινούριο thread"
Βοηθάω αυτόν τον καιρό σε 2 καλέσματα, το ένα έχει να κάνει με τις κρατούμενες στην Αμυγδαλέζα
Η λίσταQuote:
ΛΊΣΤΑ ΑΝΑΓΚΏΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΠΊΣΚΕΨΗ
στις Κρατούμενες της ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ.
Η επόμενη επίσκεψη προγραμματίζεται για ΚΥΡΙΑΚΉ 1η του Μάη..
Με αστερίσκους σημειώνονται τα είδη που βρίσκονται σε μεγαλύτερη έλλειψη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη σε όλα τα είδη. Η λίστα θα ενημερώνεται.
Μηνύματα για προσφορές μπορείτε να στέλνετε στο Messenger της σελίδας ή στο spiti.gynaikon@gmail.com, αφήνοντας όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας, για συνεννόηση σχετικά με το πού θα γίνει η αποστολή ή η παράδοση.
Spoiler
Τα μαζεύουν εδώ
Quote:
μπορείτε να αφήνετε είδη από τη ΛΊΣΤΑ:
1. Στην ΚΟΙΝΣΕΠ Ανακύκλωσης, Επανάχρησης, Επαναξιοποίησης @ΜιΑΖω, Αριστοτέλους 84 στο Χαλάνδρι, 6906716168.
2. Στο Στέκι Κουζίνας Αλληλεγγύης Mano Aperta, Αριστείδου 121 Καλλιθέα, Σάββατο και Κυριακή από την 13.00 έως 18.00 το απόγευμα (10' από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου, υπόγειο, υπάρχει κουδούνι, γράφει Mano Aperta)
3. Στην Αυτόνομη κοινωνική κουζίνα Παγκρατίου, Πρατίνου 38 σχολή χορού. Τηλ. Επικοινωνίας
6944262770
Το δεύτερο είναι σαφέστατα πιο σκοτεινό και είναι δυστυχώς η στιγμή που "εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά"
το κομμένο κάλεσμαQuote:
ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΉ ΕΙΔΏΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΉΡΙΞΗΣ για την ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ Ν. ΣΑΜΠΑΝΗ
Spoiler
Quote:
Για όποια προσφορά θελήσετε να κάνετε, στείλτε μας μήνυμα προσωπικό στη σελίδα μας ή στο email spiti.gynaikon@gmail.com, αφήνοντας το όνομά σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Συνέλευση Φεμινιστικής Συλλογικότητας από τα κάτω: Το Σπίτι των Γυναικών, για την Ενδυνάμωση & τη Χειραφέτηση
Έχω βρει και έχω πάρει από ήδη κομμωτηρίου 2 10λιτρα σαμπουαν , και 2 4λιτρα conditioner, οπότε και αν μπορείτε να βρείτε κάτι σε επαγγελματικές συσκευασίες είναι ευπρόσδεκτο <3
Επίσης αν έχετε κανένα παλιό κινητό που δεν το θέλετε πλέον, επίσης ευπρόσδεκτο.
Για την οικογένεια του Σαμπάνη έχει βρεθεί καρότσι , ένα ποδήλατο και παιχνίδια, αλλά επίσης δεν υπάρχουν καν τα βασικά, μιλάμε για μια απομόνωση του καταυλισμού από παντού και τραμπουκισμός από την ένστολη τρομοκρατία σε όποιον πλησιάζει.
Και για το 1 και για το 2 ΑΝ δεν μπορείτε να τα πάτε εσείς μιλήστε με τον Σαμπρέλα μπας και βγεί άκρη