Να τώρα πχ λέω τέτοια και κανείς δε μπορεί να με μουτζώσει.
Printable View
Να τώρα πχ λέω τέτοια και κανείς δε μπορεί να με μουτζώσει.
χαχαχαχα να ας πούμε η μία από τις μούτζες ήταν δικιά μου γιατί είχε ήδη αρκετές και μου φάνηκε πολύ αστείο να είναι γεμάτο μούτζες αυτό το πολύ ξεκάρφωτο κι ουδέτερο ποστ.
στο music χεστήκαμε, αλλά πόλιτιξ και αθλέτιξ χωρίς μούτζες είναι κάπως άνοστα. τουλάχιστον βλέπεις πως μπορεί να ποστάρουν 20 άτομα τη μέρα, αλλά υπάρχουν 30 shadow users που θα μουτζώσουν τα κλασικά ποστ του βλάκα του φόρουμ και θα υπάρξει μια κάποια σύνδεση, ενός μεταφυσικού τύπου thumbs up, "είμαστε κι εμείς εδώ αδέρφια, flamάρετε για μας!".
Εναλλακτικά προτείνω αντι για μούτζα/πινκ να μπει η δυνατότητα βαθμολόγησης του ποστ σε κλίμακα -10~+10 και να μετράει αθροιστικά στο XP του κάθε χρήστη.
Να γουστάρουν και λίγο οι άρρωστοι gamers του φόρουμ.
π.χ. τώρα με μουτζοπινκ ενεργοποιημένα θα βλέπαμε στο φτερό πόσοι συμφωνούν με την υπέροχη αυτή ιδέα μου
Επί της ουσίας: Μάλλον είναι καλύτερα χωρίς μουτζοπινκ αλλά ίσως βοηθάνε σε μερικές περιπτώσεις.
Οπότε, αν γίνεται, ίσως θα μπορούσαν δοκιμαστικά να μείνουν επιλεκτικά μόνο σε κάποιες θεματικές ενότητες κι όχι παντού.
Νομίζω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στον έντιμο συμβιβασμό του να ανοίξουν οι μούτζες σε athletics, sexion, και politics.
de kserw ti eipate poio panw, alla...
ta pinks/moutzes einai to alatopipero tou foroum
ρε παιδιά, το αθλετικς έχει πεθάνει πια. μονο κάτι ΝΒΑ τοπικς και τέτοια παίζουν. η μπάλλα έχει καταλήξει μούτζα στην πιο μισητή ομάδα του γαλαξία και πινκ σε όποιον γράφει εναντίον της (και δικαίως σε πολύ μεγάλο βαθμό)
ΥΓ. :midfinger: στους gayρους που δεν μπορούν να μουτζώσουν.
xairetismata
είναι εφικτό και οι μούτζες με ονοματεπώνυμο και η κλίμακα .... με πινκάρω
επίσης και σε συγκεκριμένα μέρη του φορουμ
Να γίνει πολλ.
Μπούλο. Η ελαχιστοποίηση της επισκεψιμότητας του φόρουμ ξεκίνησε με την εισαγωγή τους κατά βάση. Και έπρεπε να περάσει καμιά πενταετία ή και παραπάνω για κάνει κάποιος κάτι. Πιστεύω ότι έτσι θα ανέβει και η κίνηση πλέον.
re to monoπραγμα που κανει το ιαρ διαφορετικο και το βγαζετε? εδινε προσωπικοτητα αυτο το πραγμα. βαλτε και κοκκινο λευκο χρωμα και γινετε ροκινγκ. για τους κομπλεξικους που μουτζωνουν τα παντα ας υπαρξει ενα συστημα ελεγχου. αν το ρεισιο μουτζας πινκ ειναι διψηφιο ξερω γω πουλο να του αφαιρειται το δικαιωμα μουτζας. το ιαρ χωρις μουτζα χανει τη μιση του φαση