Τράβα ρε βλάκα νεοΠΑΟΚτση πανηγυρτζή στο paokmania να συναναστραφείς με τα υπόλοιπα φυτά....
Printable View
Τράβα ρε βλάκα νεοΠΑΟΚτση πανηγυρτζή στο paokmania να συναναστραφείς με τα υπόλοιπα φυτά....
Ούτε καν το έχω πληκτρολογήσει ποτέ μου το εν λόγω, από οπαδικά μόνο olapaok διαβάζω, θέλω να πιστεύω ότι είναι σχετικά συγκρατημένο, αν και δεν έχω γενικότερα μεγάλη εμπειρία. Εσύ ζαλισμένο αγόρι από πού παίρνεις τη δόση μίσους σου?
τέλος. :|
σαν κυνηγημένος, από την πίσω πόρτα.
μόνο θλίψη σήμερα.
http://www.youtube.com/watch?v=Z3imD_SiuFM&t=4m26s
http://s10.postimage.org/ywl1sb61l/image.jpg
http://www.sportdog.gr/sites/default...03/garsia2.jpg
κλειδώστε το.
.
κάτι για να γλυκάνω τους φίλους ΠΑΟΚΣ:
http://i.imgur.com/AtkRcHy.jpg
Μόνο θλίψη, γιατί αυτός ο Άνθρωπος δεν έζησε κουπα με τον παοκ, γιατι αυτός ο Ανθρωπος ήταν η ψυχή του παοκτση (κιοχη του φασιστα).
Δώνη, σαββίδη το μπουλο απο τον παοκ ρε.
Σκάρτοι άνθρωποι...
Η γαβροποίηση του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει...Ο Σαββίδης δεν θέλει εμάς τους "κακούς", θέλει δικούς του, και πατατάκηδες...θέλει ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ στο γήπεδο, light καταστάσεις...θέλει στο γήπεδο τον Η. και τον κάθε νεοΠΑΟΚΤΣΗ του 2007 (που έπρεπε να έρθει ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΤΕΟ για να πάει γήπεδο).
Αν είναι έτσι να πάρουμε πρωταθλήματα και κύπελλα, να μου λείπει.
Ρώσε, δεν θα σε αγαπήσουμε ΠΟΤΕ. Τα λεφτά στον πάτο σου. Το ροκ εν ρολ με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έχει αρχίσει (δες που ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ προπονητής σου έχει φάει σε 3 μέρες, 2 φορές φάπες).
Θέλατε ΖΩΑ νεοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ χαιλίκια, Ch.l., νέα γήπεδα (λες και η Τούμπα σας χαλάει...ΑΡΧΙΔΙΑ), παικταράδες και πρωταθλήματα...Να γινόσασταν γάβροι τότε. Γιατί εμείς γεννηθήκαμε για τα δύσκολα.
Μακάρι ρε ΠΟΥΣΤΗ Ρώσε να μην ερχόσουν ποτέ να αλλοιώσεις το DNA της ομάδας μας. Και εμείς, και στην Δ Εθνική, πάλι ΠΑΟΚ θα είμασταν...Θα παίρναμε τον δύσκολο δρόμο και θα βρίσκαμε άκρη. Αλλά όχι, τα φυτά του olapaok, του paokmania, οι παοκτσήδες που έμαθαν ότι υπάρχει ομάδα "ΠΑΟΚ" το 2007, θέλουν τα γαμημένα τα χαιλίκια...
ΠΑΜΠΛΟ ΘΕΕ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ. Αυτό θα ακούσεις αν σηκώσουμε κανένα κύπελλο. Και που είσαι, όταν έρθει (που να μην σώσει και έρθει) εκείνη η αναθεματισμένη μέρα που πάμε τελικό (που να μην πάμε-παρακαλάω να μας αποκλείσει ο Αστέρας), στειλε πούστη Ρώσε τους πατατάκηδες, τον Η., και όλα τα φυτά στην κερκίδα. Γιατί ΕΜΕΙΣ, δεν θα είμαστε εκεί....Και μακάρι να σε ξεφτυλίσουν οι γάβροι οπαδικά.
.
KLAPSTE
Ριτζέκτ, είσαι πολύ λάθος.
Αν θελεις να κάνεις ομάδα σαν και αυτές που θαυμάζεις στο εξωτερικό, αν θέλεις να έχεις γήπεδο που να μην παθαίνεις τέτανο στην τουαλέτα, αν θέλεις να μπορείς να παίρνεις τον μικρό σου γιο μαζί, αν θέλεις να βλέπεις μπάλα και όχι ξύλο, αν δε θέλεις να ακούς να γαμωσταυρίζονται μάνες, τότε ο Ιβάν είναι ο άνθρωπός σου. Μου φαίνεται σαν έχει μείνει απωθημένο να διοικήσετε και εσείς σαν και εμάς. Αν δε σας αρέσει ο Ιβάν, να μην πατήσετε στην Τούμπα, προσοχή στην θύρα 8, λίγο θέλει να γκρεμιστεί. Θα έρθουν άλλοι πολλαπλάσιοι από εσάς.
Τώρα που φτύνεις, πρόσεχε, γιατί μετά θα γλύφεις.
Τι αντικειμενικά μιλάω ο πούστης.
εντάξει, άδοξα έφυγε, δε το άξιζε, δεν του φέρθηκαν σωστα κτλ. Αλλά να μην γαμήσουμε και την ομάδα. Συμβαίνουν αυτά. Σε λίγο καιρό θα πάρει το μπούλο του και ο δωνάκος. Τώρα έχουμε κύπελλα και τσάμπιονσλιγκς να ασχοληθούμε. Υπάρχει χρόνος και το καλοκαίρι να κάνουμε ιστορίες.
Quote:
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
«Δεν μου ζητήθηκε ραντεβού με Σαββίδη»
Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αλλά το… σίριαλ φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά επεισόδιο. Το απόγευμα της Πέμπτης, με προσωπική του δήλωση, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο θέμα του Γκαρσία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:
«Εμείς από την πλευρά μας είχαμε άλλα σχέδια για εκείνον. Του προτείναμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ωστόσο ο ίδιος πήρε διαφορετική απόφαση, χωρίς να το συζητήσει καν μαζί μου, μολονότι του είχα προτείνει να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε…».
Αμεση ήταν η αντίδραση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε πως δεν του ζητήθηκε ποτέ επισήμως ραντεβού με τον Σαββίδη.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, υπάρχουν δύο διαφορετικές… οπτικές για το ίδιο ζήτημα που εξακολουθεί να απασχολεί τον κόσμο της ομάδας.
Η δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία:
«Θέλω να διευκρινίσω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα στον κ. Σαββίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του.
Η μόνη φορά που μου ανέφερε άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μία ιδέα, αν το ήθελα εγώ να μιλήσω μαζί του, ήταν πριν από 1,5 μήνα, όταν είχα πάρει την αρχική απόφαση για να φύγω και δεν το θεώρησα απαραίτητο, αφού είχα ήδη πάρει αυτή την απόφαση.
Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του θα το είχα πράξει, όπως το έκανα, άλλωστε, όταν μου το ζήτησε στο Παλατάκι και βρέθηκα δίπλα του.
Pablo Gabriel Garcia Perez».
.