Quote:
Originally Posted by
ikonoklast
Quote:
Originally Posted by
Κωλαράκι Τορνευτό
Χειροτερο τρολιν του κοσμου...
Δε τρόλαρα, καθόλου. Ανεξαρτήτως του πόσο γραφικός και πόσο μαλάκας μπορεί να εμφανιστεί κάποιος Tsamis, το κριτήριο περί «επαγγελματικότητας» του κάθε μουσικού είναι συνήθως 100 φορές πιο τραγελαφικό. Δε θέλει να είναι «επαγγελματίας». Θέλει να γράψει τη μαλακία που έχει στο κεφάλι του. Θεωρεί τους κρασάτορ θόρυβο, και τη μουσική του Μουσική. Και του έχουν πει ότι στην Ελλάδα έχεις κοινό και σε αγαπάει και θα έρθει να σε ακούσει, και αξίζει τον κόπο να έρθεις εδώ να ζήσεις μια κατάσταση που νομίζεις ότι θα ζήσεις και να πάρεις μια επιβεβαίωση 10.000 χρόνια μετά. Και στ' αρχίδια του, βγαίνει να το πει. Πιο αληθινό και πιο ειλικρινές από κάθε ψωφοδεή «επαγγελματισμό» απο κουρασμένα reunion μπαντών μόνο για τα φράγκα ή απο superbands των 12 δίσκων που κάνουν ότι πει το management. Κράξτε, καλά κάνετε. Ξενερώστε και μην πάτε στη συναυλία. Αλλά γιατί να είναι υπόχρεος κάποιος να τηρεί κάποιο συγκείμενο φιξερικού «επαγγελματισμού», να τα ζητάτε αυτά απο τους dream theaters.
Καταρχας, εστιασες σε δυο λεξεις ολου μου του ποστ, σε αυτες περι επαγγελματισμου. Μετα, αναφερεις στο προηγουμενο σου αποτυχημενο τρολαρισμα (αν δεν ηθελες να το θεωρουμε τετοιο, ας μην ανεφερες τους Μεταπλυτα, λολ) ασχετα πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εγραψα. Τελος, τωρα μου γραφεις για τους Ντρημ Θηατερς. Δηλαδη ρε παιδι μου, στην ηλικια των 24 ποσο διαολο εισαι, αυτα ειναι τα σοβαρα σου επιχειρηματα ακομα? Δεν εχεις φυγει απο την εφηβεια και την εξυπνακιστικη φαση των 20 χρονων που νομιζεις οτι ξερεις τα παντα για τα παντα? Εισαι ακομα το ιδιο μαλακας? Νομιζεις οτι τι, θα προσβληθω επειδη εγραψες για τους ντρημ θηατερς και τους μεταλλικατς, και τι, θα κατσω να σου πω "αντε γαμησου μαλακα αου αουα αου"? Δεν καταλαβαινω πως λειτουργει ο εγκεφαλος σου πραγματικα, αν οντως εισαι ωριμος και εξυπνος ανθρωπος, αποδειξε το, μη μου γραφεις παπαριες.
Για τον Μπιλ Τσαμης, καλα λες, εχει το δικαιωμα να πει οτι γουσταρει ο ανθρωπος. Του ειπαν πως αυτο κι εκεινο, και νομιζε οτι στη Θεσσαλονικη θα τον περιμενουν οι Ορδες του Χαους που ποσταρε κι ο Ντον, και θα τον ανεβασουν στην Καμαρα πανω τραβωντας μαλακια απο κατω. Ε απο εκεινο το επιπεδο, μεχρι να το να κατσει να γραψει τα υπολοιπα, περι Kreator και "θορυβου", περι "εγω καθομαι στη Δυση και απολαμβανω το μοχιτο μου κι εσεις φαγωθειτε" και ολα αυτον τον κομπλεξισμο και την επαρση που βγαζει, υπαρχουν γυρω στα 4 επιπεδα αξιοπρεπειας τα οποια διεσχισε και εφτασε σε ενα αρκετα χαμηλο. Και ρε φιλε, εγω δεν ειμαι καν οπαδος των Warlord, συγκεκριμενα τους εχω γραμμενους σταρχιδια μου, αλλα οταν βγαινει και ξενερωνει ο οπαδος τους με τις παπαριες που γραφει, εσυ το βρισκεις περιεργο? ΣΤην τελικη, εχει ηδη προπωληση ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ σε μια πολη που δεν εχει και απειρους κατοικους, σε μια χωρα που αντιμετωπιζει σοβαρη οικονομικη κριση, σε μια κατασταση στην οποια θα παει ολος αυτος ο κοσμος (που πιθανοτατα θα ηταν 800-1000 αφου εχουμε ενα μηνα μεχρι τη συναυλια), για να δει μια μπαντα που εβγαλε εναμιση δισκο πριν 30 γαμημενα χρονια. Καταλαβαινεις ποσο ΑΡΧΙΔΙ με ολη τη σημασια της λεξης τον κανουν ολα αυτα οσα εγραψε? Μηδεν σεβασμος στους οπαδους του, μηδεν σεβασμος στους Kreator, που καλα τον γαμανε, ας μην τα επαναλαμβανουμε, μηδεν σεβασμος στον ιδιο του τον εαυτο. Και μετα απο ολα αυτα, κολλησες στη χρηση της φρασης "σωστος επαγγελματιας". Ε ενταξει, κατσε γραφε για τους Metallica και τους Dream Theaters, ειναι πολυ διασκεδαστικο.
Εισαι πολυ αστειος, αν τα ειχε γραψει αλλος αυτα που εγραψα, κραζοντας λιγο παραπανω την αμερικανικη δυτικη του νοοτροπια και το "τα παντα στο βωμο του χρηματος" θα ελεγες εντελως διαφορετικα πραγματα.