Printable View
http://youtu.be/-FENIwnVycw
:headbang:
Θα φάω μούτζες σίγουρα αλλά ήταν ίσως η πρώτη φορά που σκέφτηκα "οκ, αλλά για να το θαυμάσουμε, το καταστρέψαμε"...
Πριν από δέκα μέρες είχα γενέθλια κι ενώ δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς, δώρα μου ‘ρχονταν καθημερινά απ’ το πουθενά, αυθόρμητη εκδρομή στο βουνό, τρία βιβλία χαρισμένα, ωραίες φιλοξενίες, να βρίσκω τη γαμημένη την απάντηση σε όνειρο, μια σακούλα χόρτα απ’ τη λαϊκή «γιατί έτσι» κι ένα πενηντάρικο ψηλά στη Διδότου το Σάββατο που το κεραστήκαμε, ήπιαμε και μεθύσαμε κι έτσι η ζωή φαίνονταν κάπως ανέμελη και προκλητικά αστεία, μέχρι που στις 25 του μήνα γυρίζει, έχασα Το Σημειωματάριο Με Τα Πάντα, γιατί πάντα ξεχνάω, έκλεψαν το ποδήλατο φίλου ενώ ήμασταν μαζί κι εχθές αξημέρωτα που επέστρεψα στο σπίτι, αδυνατώ να βρω τα κλειδιά, τα σκυλιά μού κρατούν μούτρα, επειδή έλειπα ένα μήνα, οι φραουλιές κατασπαράχθηκαν απ' τα σαλιγκάρια και το πρωί που βρίσκεται αντικλείδι, μπαίνω μέσα και το μαξιλάρι έχει μια τρύπα ΝΑ, κάνω έτσι το πάπλωμα και βλέπω σωρούς από κάτι μικρά μαύρα πραγματάκια, σκατουλάκια δηλαδή, συγκατοικώ με ΠΟΝΤΙΚΙ.
Τόσο θρασύ, που κοιμάται
Σ-Τ-Ο Κ-Ρ-Ε-Β-Α-Τ-Ι Μ-Ο-Υ.
Και σε ανύποπτο χρόνο θα μου φάει τ’ αφτιά, ενώ κοιμάμαι.
Και τα δάχτυλα των ποδιών.
Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ ζεις κι ένα δράμα, τί φαση.
Για τα υπόλοιπα δε μπορώ να κάνω κάτι, για το συγκεκριμένο όμως:
Spoiler
Φάρμακα μόνο στην πόλη, όταν δεν γίνεται διαφορετικά, ποτέ στη φύση, αυστηρά απαράβατος κανόνας.
Αμέ, έχω τάσεις υπερβολής ;ο] διατηρώ ψευδαισθήσεις για να μη χάνεται το ενδιαφέρον στη ζωή˙μπαίνει και χειμώνας, τα πολύ σοβαρά έρχονται εκεί κάπου στο Φλεβάρη που δε μιλιέται κανένας. Μόνο που αυτή τη φορά το δράμα το ζει το ποντίκι, μπαινοβγαίνουμε εδώ με φίλους, εξελίσσεται σε διήμερο μεταγενέθλιο φεστιβάλ core καφρίλας κι ελπίζουμε να μετακομίσει σε άλλη γειτονιά.
Κι είμαστε όλοι φλώροι, δεν κοιμάται κανείς στο υπνοδωμάτιο, ψάχνω οικόσιτο αιλουροειδές κυνηγό, έχει κανείς;
Πετάγομαι σαν τσουτσού στη συζήτηση, χωρίς να μου πέφτει και λόγος εδώ που τα λέμε, αλλά ένεκα το νικνέημ:
Αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή, άσε τα χαζά με τις γάτες και τα τομ και τα τζέρι και κοίτα να ξεφορτωθείς το ποντίκι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Η μολυσματική ασθένεια που θα σου κολλήσει το ποντίκι δε θα έχει την ίδια ανθρωπιά με σένα να δείξει λύπηση στον εξελικτικό της εχθρό. Εγώ πάντως δε θα ήθελα να μου σουλατσάρει στον οντά μου για παραπάνω δευτερόλεπτα από όσα χρειάζεται ένα ποντίκι που κυρίως κατοικεί σε σωλήνες της αποχέτευσης και τρέφεται με σκουπίδια.
Μπαδεγουέι και η στρυχνίνη είναι το ίδιο φυσική με μια γάτα, μιας και είναι φυτικό προϊόν. Εκτός αν το δηλητήριο δε σου φαίνεται αντρίκεια μέθοδος φόνου, οπότε πάσο. Μπουσίντο και ξερό ψωμί.
zeo
http://a1.vsoh.com/tumblrm0mk6umr6s.gif
θα σου στείλω 3 γατιά με το κτελ
Και άδειο πλαστικό μπουκάλι, ψιλογερμένο ώστε να χει κάποια κλίση, με λίγο λάδι στο εσωτερικό του, μπορεί να κάνει δουλειά. Και αν το προλάβεις ζωντανό, πας και το αφήνεις στη φύση ;)
Πάντως, για σίγουρη λύση, ό,τι είπε ο ρατ, μιας και δε θα σου συνιστούσα να παρατείνεις το διάστημα 'συμβίωσης' μαζί του/ς.
ό,τι και να κάνεις μην πάρεις αυτές τις παγίδες με την κόλλα, είδα όλη τη φάση από κοντά ένα καλοκαίρι και δεν έχω δει κάτι πιο βάρβαρο