τιποτα "συντροφικο" δεν εχουμε. αϊ ουστ απο δω.
Printable View
τιποτα "συντροφικο" δεν εχουμε. αϊ ουστ απο δω.
Καλά όλα τ'άλλα (not), εσείς που έχετε κριτική/ειρωνική στάση απέναντι στον αντι-σεξισμό των μεν μπορείτε να επεκταθείτε λίγο; Γιατί κάτι 'political correctness' κλπ σε μένα ακούγονται κάπως περίεργα, και σε συνδυασμό με κάτι ξεράσματα όπως το παρακάτω (σχόλιο από το γιουτουμπ που έβαλε λίγες σελίδες πριν ο Κάλκι) χτυπάνε άσχημα:
Quote:
παιδια οντως φταιει η αγαμια; αλλά μα αυτους τους κουιρ μπερδεψαμε την πουτσα με τη βουρτσα; κοιμασαι με την γκομενα του μητσου και ξυπνας με την πουτσα του κιτσου (στο χερι ή στο στομα δεν εχει σημασια) λολ...αυτο θα πει συντροφικοτητα; να μοιραζεσαι μεχρι και τη γκομενα του γκομενου σου!!!ευγε!!!λαμπρα!!!
Ικονοκλαστ πες μια ποιος είναι ο πιο ριζοσπαστικός χώρος στην Ελλάδα, να ξέρουμε πού να μπούμε κι εμείς τα μαύρα πρόβατα καλέ.
Ριτζεκτ είσαι απλά γελοίος αν εννοείς τα όσα λες για το ναδιρ, αν οι άλλοι είναι μια φορά σκατά, κομπλεξικοί και παρθενοπιπίτσες, το ναδιρ και σια είναι ο ΒΟΥΡΚΟΣ ο ίδιος.
εδω εισαι:http://www.eek.gr/
και εδω:http://www.eksegersi.gr/
επειδή έχω μπερδευτεί , και δεν είμαι για κουτσομπολιά , η "βεντέτα" έχει πολιτική βάση , ή όντως ξεκατίνιασμα ?
ας μου πει κάποιος με πι-εμ . α, και για τον από πάνω
έλα στο μουσουνού
Το τρελό φυσικά σε αυτό το θρεντ είναι ότι ο Κάλκης για πρώτη φορά κατηγορεί χώρο ως προβοκάτορες που παίρνουν στο λαιμό τους το υπόλοιπο κίνημα κλπ :touched:
παντως οσοι βρισατε τον πανκη αναρωτηθειτε για ποιονα λογο γινηκε το Ναδιρ
εγω δεν ειμαι ουτε με τους αυτους ουτε με τους αυτους, αλλα μερικα πραματα (τα οποια εχουν αναφερει σε κειμενα τους) , εσεις εκει κατω δεν τα ζειτε
οταν εξεφτελιζετε ενας ολοκληρος πολιτικος χωρος με το καθε βλαχακι που θελει να γαμησει μουνακι και να πιει χασισακι υπαρχει θεμα
αντιστοιχα για να λεμε τα πραματα σωστα και μπεσαλιδικα οι Ναδιραιοι καπου χασαν την μπαλα μεταξυ ΠΑΟΚ και Νετσαγιεφ
ο πανκης στηριζει κι εσεις μουτζωνετε...ο πανκης στηριζει για συγκεκριμενα θεματα
εσεις οι ιδιοι ειμαι σιγουρος οτι συμφωνατε με την ζωη σας με τους Ναδιραιους απλα δεν το γραφετε στα ποστ σας
και ειμαι σιγουρος οτι ανεξαρτητως ομαδεως/παραταξεως/εταιριας οταν βλεπετε κατι τετοιο...
http://www.paokworld.org/photogaller...202/paok_o.gif
σας φουσκωνει το πουλακι
Υ.Γ. Καλκι σταματα να χρησιμοποιεις την λεξις ''λουμπεν''...εισαι νεο παιδι και εξυπνο, σταματα το αυτο
ο εγκληματιας/παρανομος (και οχι κακοποιος) ειναι επαναστατης ανευ πλαισιου...για την παρτη του
Mισό λεπτό. Το Ναδίρ σαν ομάδα δημιουργήθηκε με διακηρυκτικό στόχο να καθαρίσει την αναρχία στη Θεσσαλονική;
Πείτε την ιστορία!
Εγώ θα 'θελα να μάθω ποια είναι τα κριτήρια ήττας σε αυτή τη σύρραξη.
Χάνουν αυτοί που θα έχουν α περισσότερα σπασμένα μέλη;
Αυτοί που θα έχουν τα περισσότερα ριγμένα ντουβάρια;
Αυτοί που θα έχουν περισσότερο κόσμο στη φυλακή;
Επίσης, οι χαμένοι προφανώς και εγκαταλείπουν την πόλη για πάντα, ε;
Ο νικητής μάλλον απλά κερδίζει μια πελώρια, χρυσή σφραγίδα που γράφει "αναρχία (c)".
οταν θα αποφασισεις αν εισαι ρατσιστης, μπαχαλος ή reptilian θα λαβεις απαντηση...προς το παρον εισαι ασφαλιτης αφου μου στειλες 5 ισπανεζες στο μσν, πιο τρυπιος πεθαινεις
ικονοκλαστς η ''μαχη'' ειναι πανελλαδικη απο την αρχη της αριστερας στην ελλαδα...τι ακριβως σε εκπλησει?
Ικόνο, ας απαντήσω μία, και ας σιωπήσω μετά, καθότι δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά.
Διαφώνησα εξαρχής με τους Ναδιραίους όσο αφορά τις πρακτικές που χρησιμοποίησαν. Πριν όμως φτάσουν σε αυτές τις πρακτικές, έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων, οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά.
Η πρώτη επίθεση βίας όμως, ήταν στο στέκι Street Attack, το 2009 από συνασπισμένους Υφανετ/ΑΚ, σύνολο 80 άτομα, οι οποίοι και την έπεσαν σε 4 άτομα με ρόπαλα. Ο ένας, ακόμα έχει τα ράμματα στο κεφάλι του, όπως και οι 2 φουκαράδες Βούλγαροι οι οποίοι άκουσαν ατάκες στυλ "γύρνα στην χώρα σου ρε". Από εκεί και μετά, κορυφώθηκε ο κύκλος της βίας. Αλλά όλη αυτή η βία, έχει και κάποιες αιτίες.
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τους Ναδιραίους, σε αυτά που έλεγαν ότι τους ενοχλούν στην αναρχία της Θεσσαλονίκης, δεν είχαν καθόλου άδικο. Η αναρχία, είχε γίνει ένα trend εδώ και 5 χρόνια στην πόλη. Όποιος δήλωνε αντιφα απλά, γινόταν δεκτός σε παρέες, σε ρετσινάδικα και έπειτα η δουλειά πήγαινε αλλιώς. Πάρα πολλά άτομα εκμεταλλεύτηκαν για δικό τους ώφελος την ιδέα της αναρχίας, με την οποία δεν είχαν και ουδεμία σχέση (ούτε και εγώ έχω εδώ και χρόνια, για να μην παρεξηγηθούμε). Έτσι λοιπόν, υπήρχαν άτομα που:
α) Πουλούσαν τα δικά τους ναρκωτικά, στο δικό τους κύκλο, και το έπαιζαν αναρχικοί
β) Είχαν μαγαζιά, στα οποία πουλούσαν την αναρχία, σε τιμές mainstream, με όλη την νοοτροπία του mainstream
γ) Δούλευαν σε μαγαζιά, έπαιζαν σαν dj, έγραφαν σε έντυπα, επειδή απλά έβαλαν μία τζίβα και δήλωναν "αντιφά"
δ) ( Το πιο αστείο από όλα) Είχαν βρεί καβάντζα μέσω της ντεμεκ αναρχίας που πουλούσαν, για να το παίζουν ιστορία σε κοριτσάκια που εντυπωσιαζόντουσαν από τους μεγάλους "επαναστάτες". Και φυσικά, δεν είχαν κανέναν σεβασμό στο αντίθετο φύλο (τα παραδείγματα ΑΠΕΙΡΑ, από ξυλοδαρμούς μέχρι δημόσιους εξευτελισμούς...), και εννοείται ήταν γαμημένοι σεξιστές, αλλά "αδερφέ εμείς είμαστε αναρχικοί, μακρυά από εμάς κακές, σεξιστικές λέξεις"
Εννοείται πως οι Ναδιραίοι είχαν πάρει ανάποδες με το γεγονός ότι ο κάθε παθητικός χαζούλης, δήλωνε αναρχικός, για να έχει την καβάντζα των καταλήψεων και να κάνει το κομμάτι του (ακόμα και σε μπάντες πάει αυτό). Αυτό που εκαναν ουσιαστικά οι αναρχικοί της πόλης είναι να δημιουργήσουν ένα πελώριο trend, μέσα στο οποίο είχαν βάλει άσχετο και άκυρο κόσμο, βάσει φυσικά προσωπικών σκοπιμοτήτων. Τα λεφτά, η δόξα= αναγνωρισιμότητα, τα γκομενάκια, και λίγα να ειναι, είναι καλά.
Αν οι Ναδιραίοι έχουν μείνει μόνο σε ένα επιφανειακό διάβασμα του Νετσάγιεφ, οι άλλοι, έχουν κόσμο που αν του μιλήσεις για το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας θα σου πεί "αδερφέ εγώ αντιφά είμαι, κάνα μπάφο και dubstep και όλα καλά". Nαι, οι Ναδιραίοι είναι μπαχαλάκηδες, είναι κάγκουρες, είναι 1002. Αλλά οι Ναδιραίοι είναι αυτό που είναι, τα τελευταία πολλά χρόνια. Και δεν ακολουθούν σαν τους άλλους την πορεία "Διάβασμα-Πανεπιστήμιο-Αναρχία-Πτυχίο-Δουλειά, Φιλελευθερισμός, Το κωλαράκι μας να είναι καλά, Α και εγώ στα νιάτα μου ήμουν επαναστάτης".
Θα ήταν το ιδεατό να βγεί μέσω του διαλόγου μία λύση πριν κάνα-δυο χρόνια, αλλά δεν γινόταν. Το πράγμα, είχε φτάσει στο απροχώρητο.
(Μιλάτε πάντως για "σκατά σαν τους Ναδιραίους" και τό λέτε τόσο απλά, χωρίς καν να γνωρίζετε ποιός και τι ήταν πίσω από τους Ναδιραίους. Τουλάχιστον για εμένα, κάποιοι ήταν από τα πιο αγνά άτομα που έχω γνωρίσει σε αυτήν την φάση. Και αγνός δεν σημαίνει και "αγαθός")