με κάποιο τρόπο ο firestorm βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και είπε στη μάνα μου επι λέξει "πείτε του γιου σας ότι είμαι ο νίκολάκης κι άμα με διώξουν από το φόρουμ θα τον σκοτώσω". απλά το αφήνω ως τροφή για συζήτηση.
Printable View
με κάποιο τρόπο ο firestorm βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και είπε στη μάνα μου επι λέξει "πείτε του γιου σας ότι είμαι ο νίκολάκης κι άμα με διώξουν από το φόρουμ θα τον σκοτώσω". απλά το αφήνω ως τροφή για συζήτηση.
φίλε, αυτή θα ήταν μια ...αρρωστημένη φάση, χεχεχε
(τομπούλο, άργησα)
Προβοκάτσια, θα 'πρεπε να απαγορεύονται τέτοιες δηλώσεις τη 'βδομάδα των εκλογών.
Ρε βλάκα, δε σου χω πει να μη λες τέτοια; Γιατί είσαι βλάκας; Δε στο χω πει; Γιατί με γράφεις;
Commisar, μίλα ανοιχτά σκατόφλωρε, εννοείς ότι «κάποιοι» κρατάνε «από οίκτο» τη menumission που είναι «κλινική περίπτωση». Τη menumission με την οποία εσύ ασχολείσαι με κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε ο ηλίθιος της τάξης με το προβληματικό παιδάκι της τάξης. Πράγμα που μας θυμίζει ότι ένας καραγκιόζης σα και σένα είναι δάσκαλος και διδάσκει σε παιδάκια. Πράγματι, τι να λέει η «κλινική περίπτωση» και το αν θα φάει μπαν ο Firestorm μπροστά σ' αυτό.
Α ναι, επίσης, αντί να κάνουμε 131412 χαζα πολλς πόσο δύσκολο είναι να τα βρειτε να τελειώνουμε; Πείτε απο μια συγγνώμη ο ένας με τον άλλο, δεσμευτείτε πως δε θα ξαναασχοληθείτε μεταξύ σας και ολα οκ. Πόσο δύσκολο δηλαδή; Αλήθεια.
και με τι θα ασχολουμασταν στο φορουμ 2 μερες τωρα?
Μόλις σκέφτηκα πως αν φύγει ο ικονο και ο φαντομ (και ο βυντρα) απ' αυτό το φόρουμ, δε θα 'χω ούτε εγώ λόγο ύπαρξης..!
Να φύγει, να φύγει!
καποιοι εδω μεσα εχετε καταντησει σαν τις γεροκουκλες στο μαπετ σοου , τρωγεσται με τα ρουχα σας και σας μοναδικοι κοινωνοι της αληθειας του χιουμορ και γενικοτερα του φορουμ εναντιώνονται σε καθε νεωτερισμο και επειδη ειναι αγαμητοι γουσταρουν να κοψουν τα φτερα του καθε νεου γιουζερ που θελει να ειναι ενα ενεργο κομματι αυτης της κοινότητας .
αυτό το φλώρε να το κόψετε κάτι ατομάκια σαν τα μούτρα σου και σαν τον αποκάτω
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...47577901_n.jpg
ούτε για το ίντερνετ δεν σας παίρνει.
Γενικά είναι καθυστερημένος, αλλά ειδικά προσκυνώ, επειδή γράφει στ'αρχίδια του κάθε κανόνα του φόρουμ καθημερινώς και παρολαυτά φθάσατε να κάνετε ΚΑΙ πολλ.
Αν ήμουν αντμίν και δεν εμπλεκόταν ο Αμνήζιακ, θα είχα ξηλώσει τους μοντζ από τη ρίζα.
Φαιαρστορμ, νιώθω λες και είμαι εσύ στα 16 μου, δεν θεωρώ ότι είσαι μποτ. Και εγώ είχα πρήξει αρχίδια στα πρώτα φόρουμς που έμπαινα (επίτηδες!) οπότε δεν μπορώ - περί του πως έχεις μιλήσει σε μένα σαν κόπανος 3ς φορές που μου έχεις μιλήσει - να πω τίποτε. Εγώ όταν ήμανε παιζάκι δεν είχαμε /b/ και άλλες τέτοιες πίπες που σ'εχουν επηρεάσει εσένα και έτσι η τρολλ περίοδος μου ήταν πιο ήπια και αθώα, φάση να πέσει κάνα ΚΑΝΤΙΛΙ καμιά σκληρή ειρωνεία επειδή είμαστε μάγκες. Σκατά μάγκας, ευαισθητούλης είμαι, ανακάλυψα στην πορεία και σταμάτησα.
Και εσύ ευαισθητούλης είσαι.
Δεν σε θέλω κοντά μου. Δεν μου προσφέρεις τίποτε. Δεν σε διαβάζω καν συνήθως. Όπως δεν θα ήθελα και κοντά μου τον 16χρονο Χελμ (εδώ ο 27χρονος σπάει αρχίδια καμιά φορά). Από το πως έχεις φερθεί σε άλλους εδώ, όχι σε μένα, χρειάζεσαι ράβδο σκληρή, και μετά στοργή και προδερμ σε άλλο φόρουμ για να σιάξεις. Έτσι λειτουργούν αυτά, καίμε γέφυρες σε ένα φόρουμ, μαθαίνουμε, πάμε σε ένα άλλο. Άαααντε να ξαναγυρίσεις σε 3 χρόνια που θα είναι η πανίδα αλλιώς.
Οπότε θέλω να κάτσεις. Να φας το ψυχοδυναμικό σου ξύλο μέχρι να μην αντέχεις άλλο, μέχρι να κλαις στο πληκτρολόγιο, και μετά να βρεις ελάχιστη αξιοπρέπεια να σηκωθείς να φύγεις σαν άνθρωπος και να ξαναδοκιμάσεις από την αρχή αλλού. Υποτίθεται είναι το ER εδώ που την αδυναμία την μυρίζεται από μακρυά και έρχεται και χέζει πανό στις πληγές σου. Η πληγή σου τώρα είναι η ενοχή σου το 'ω, μα, άλλαξα'. Να ζήσεις με τις ενοχές σου επειδή αρχίδια άλλαξες. Το αλλαγή στυλ ποστ δεν πάει να πει τίποτε, η αλλαγή είναι ζήτημα τρόπου ζωής και εσωτερικής δουλειάς. Άφεση θέλεις να είσαι το σκατακι που είσαι επειδή 'προσφέρεις στο pc & games φορουμ'΄.
Οπότε στο πνεύμα του όλου intervention λέω ότι άμα καταφέρετε και κάνετε τον φαιαρστορμ να φύγει κλαίγοντας από το ER, θα γράφω και εγώ τακτικά εδώ και δεσμεύομαι συνωμοτικά ότι δεν θα έχει ούτε ένα σεντόνι!!!
(πέραν τούτου)
(καλά δε παίζει)
(αλλά θα προσπαθήσω)
(πάμε πάλι στο σεξιον)