Doomsayer πες την ιστορια...
γρηγορα ομως γιατι εχω να πα να χεσω και τα φασολακια
Printable View
Doomsayer πες την ιστορια...
γρηγορα ομως γιατι εχω να πα να χεσω και τα φασολακια
Αυτα ειναι ολα παπαριτσες.
Spoiler
εγώ νομίζω παιδιά ότι μία βδομάδα να πηγαίνανε βόλτα στην αρχαία σπάρτη οι σημερινοί φασίστες όταν γύριζαν πίσω θα άφηναν μουστάκι θα φορούσανε μπερέ και θα τους φωνάζανε χέιπάνος. Ήτανε άγρια τα πράγματα παλιά δεν είχε αξία η ανθρώπινη ζωή δε παίζανε φάπες η μαχαίρωναν στα πλευρά εκεί βγαίνανε τη νύχτα και κάνανε εκπαίδευση κόβοντας λαιμούς σκλάβων και μετά τους λέγανε οι μανάδες τους "μπράβο παιδί μου έγινες άντρας". Αυτοί είναι που φορούσε στη μπλούζα ο φίλος σου ρόζγουελ. Αλλά εάν μία ζωή περνάς τα ψιλά γράμματα για να βλέπεις τους 300 μετά φταίνε οι άλλοι που σε λένε φασίστα και έχουνε κόλλημα με την αρχαία ελλάδα.
δε μετρανε αυτοι οι λαιμοι, ηταν ΕΙΛΩΤΕΣ.
(και κυριως Μεσσηνιοι, οποτε μουνοπανα ετσι κι αλλιως, καλα τους κανανε.)
τι θα κανεις, θα με τραμπουκισεις?
Η κλίκα Amnesiac, pixies, antimusic, Παρακμιακό Εργαλείο (λολ) δεν ξεχνά.
[just for the info.
το διοργανωσε το 'αναρχικο στεκι ναδιρ' για οικονομικη ενισχυση για τα δικαστικα τους εξοδα.
αφισετο
http://www.kinimatorama.net/files/im...65ffd4eae9.png
just for the info.]
μαζι σου σ αυτα που λες, καθυστερημενοι υπαρχουν παντου.
Ναι, εχεις δίκιο, αλλα σοου γουάτ? Και οι φασίστες εχουν δικαίωμα να φοράνε ότι γουστάρουν. ΟΚ, αν ο τύπος τους φαινόταν φασίστας εχουν ισως το δικαίωμα να τον διώξουν απο τη φάση τους αλλα το να του λενε βγάλε τη φανελα ρε είναι απλά τραγικό. Θα μπορούσε να είναι γκακ μαντι πάιθον...
μπα αυτα δεν λειτουργουν ετσι, ισα ισα, πιθανοτατα την επομενη φορα θα ειναι 100 φορες πιο προσεκτικος στο τι φοραει, εκτος αν ειχε κονε με μπαμπη σουγια μητσο μεντεσε κλπ και τον επαιρνε για μαγκιες, αλλα ο μεσος ανθρωπος δεν ειναι ετσι. εμενα οταν ημουν 13 μου την πεσανε κατι βαζελες επειδη φοραγα μπλουζα οσφπ, και μαντεψε, απλα δεν ξανακυκλοφορησα μονος μου με αυτη τη μπλουζα, επισης οταν ειχα μακρια μαλλια και ντυσιμο μεταλα κλπ με σταματαγαν αρκετα συχνα μπατσοι, ενω τωρα ποτε, γιαυτο ολοι casual!
εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται να φοράς μπλούζα με σπαρτιάτη.
οι ναδιραίοι την έχουν πέσει και σε φίλο μου στο πάρτι γενεθλίων που έκανε αυτός κι άλλοι 2 στην αρχιτεκτονική
νταξ μιλάμε για ντουβάρια, δε βγάζεις άκρη