αντε γαμησου μπασταρδε
EDIT: αν παμε στο contra.gr ΕΔΩ κατω κατω μπορουμε να δουμε τις βαθμολογιες και τα κριτηρια σε περιπτωση ισοβαθμιας :!:
Spoiler
αντε γαμησου μπασταρδε
EDIT: αν παμε στο contra.gr ΕΔΩ κατω κατω μπορουμε να δουμε τις βαθμολογιες και τα κριτηρια σε περιπτωση ισοβαθμιας :!:
Spoiler
http://www.sportlemon.tv/v-2/8/188/v-298975.html
μεγάλο ματς LTU-TUR
αρχιδια ειδαμε γαμω το στριμινγκ και την ερτ μου μεσα..
κυριακη δλδ με λιθουανια-ισπανια παλι τα ιδια...
http://greekhoopz.blogspot.com/
Το συνιστώ.
Και για stream..για chat..για twitter..για απόψεις...ακόμη και για το Παναμερικανικό που διεξάγεται στην Αργεντινή!
Ευχαριστώ για τις μούντζες,αλλά πάνε για την ΕΡΤ ή για το stream;
Δεν μου διαφεύγει η έννοια του κρατικού καναλιού (καθότι άλλο ¨δημόσιο¨ κι άλλο ¨κρατικό¨,άλλο αν το παίζω "υπερασπιστής" της...
Έχω στείλει προσωπικά email μέσω της φόρμας που έχει στο site.Επίσης έχω στείλει και παρατηρήσεις για την εκπομπή και έχω γράψει και σχόλια στον Δ.Κοντό στο site που γράφει,δηλαδή πόσο γραφικός να γίνω πια;Όσοι λοιπόν την βρίζετε,κάνετε και κάτι παραπάνω!
Έχω ενδοιασμούς πάντως για το πόσοι έβλεπαν παλιότερα άλλους αγώνες...
υ.γ. θυμάμαι σε εξεταστική να έχω καεί επειδή έβλεπα από το μεσημέρι,αν όχι πρωί,τους αγώνες μέσω της Ετ3 (π.χ. 1997).Μετά που έσκασε η NOVA και πρόβαλλε κι εκείνη σημαντικούς αγώνες (π.χ. 1999),μήπως είχε γκρινιάξει κανείς;
Ή θα κάτσω να βρίζω και να ευχαριστιέμαι που κλείνει το "κωλοκάναλο" ή να ανέχομαι κάτι ανεκδιήγητες ραδιοφωνατζούδες που κριτίκαραν την ΕΤ1 επειδή,λέει,προβάλει το Παγκόσμιο Πόλο νέων το οποίο γίνεται στον Βόλο,αλλιώς σιγά τα ωά. Από την επέλαση του ιδιωτικού,ας στηρίξουμε το υπάρχον.
Ελπίζω στην β φάση να δείξουνε κι από το άλλο "ταμπλό" (α + β όμιλος) κανάν αγώνα.
Επειδή το μόνο που παρακολούθησα πριν το Eurobasket ήταν το σήριαλ με τον Σχορτσιανίτη, μπορεί κάποιος να με πει γιατί δεν είναι στην εθνική ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης?
Σπανούλης τραυματίστηκε στην προετοιμασία, Διαμαντίδης αποσύρθηκε από την εθνική.
ο διαμαντιδης εχει δηλωσει απο περσi οτι αποσυρεται απο εθνικη
σπανουλης τραυματιας
Τι θα πει αποσύρομαι από την εθνική ρε μάγκες? Από τον παναθηναϊκό αποσύρθηκε?
Στρατός ειναι η εθνικη να τον καταταξουν με το ζορι?
στρατός δεν είναι, η απόσυρση εννοείται δικαιολογείται, αλλά αυτά που έκαναν Μαυροκεφαλίδης/Σχορτσανίτης είναι για γέλια.
στα του ματς, με 47 πόντους σε 3 περιόδους δεν πας πουθενά.
Έχει πλάκα όταν ο καραφλόχαζος καταλαβαίνει τι λέει ο άλλος αλλά πάει κόντρα απλά για να πάει κόντρα, έστω κι αν στην ουσία συμφωνεί και ο ίδιος.
Keep on Φίκσκσκσκσκσκσκσερ.
Σου απαντησα πολυ σοβαρα και οχι δε συμφωνω μαζι σου, οπως και σχεδον κανενας.
Το θεωρω μαλακια να αποσυρεται καποιος απο την εθνικη επειδη του καυλωσε, αλλα εχει το δικαιωμα να το κανει και δε μπορει κανεις να του πει τιποτα.