από τον soul impressions του '75 ο γάλλος, ριβιέρες, φερράρι, κ ψηλόλιγνα γκομενέτα ο δίσκος γενικότερα
ωραίο ήταν αυτό! Θα το μελετήσω λίγο βαθύτερα τώρα που το ξαναέπιασα...
...ΑΝ καταφέρω, δηλαδή, να σταματήσω να ακούω αυτή την τελειότητα:
Τι γυναίκα θεέ μου!!!~
03-09-2013, 02:50
Swollen
σε παντρεύομαι
πειδή αυτή είναι μακριά όχι τπτ άλλο
σοκαριστικός κομμάταρος
09-09-2013, 22:32
KoiliaSamprela
κάποτε τα κλαμπζ παίρναν φωτιά με το άσμα
Το σκαρπίνι κοκκίνιζε και το τακούνι έφτανε σβέρκο
14-09-2013, 13:19
KoiliaSamprela
Quote:
Originally Posted by KoiliaSamprela
ψεύτης , αυτή δεν είναι φωνή λευκού!!!!
και επίσης είναι κόπια αυτού εδώ που είναι και blast from the past, και όσοι δεν έχετε ακούσει το άλμπουν του να το ακούσετε !
Και όλο το άλμπουν εδώ
Spoiler
Τι περνάω εδώ και δηλώνω ότι θα είμαι εκεί
Quote:
Ο Keziah Jones live στις 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο πλαίσιο του Νιγηριανού φεστιβάλ
Η εν λόγω κυρία δεν θεωριόταν "τοπ" σε άσμα που έχει παιχτεί μέχρι κι από ΑΒΒΑ
15-10-2013, 21:18
casshern
Αυτές τις μέρες λιώνω κάτι συλλογές της DiscoDat, κάτι σουηδών μερακλήδων που ρεμιξάρουν αβέρτα παλιά κλάσσιξ σε ύφος φανκ/σόουλ/ντίσκο.
Μιλάω κυρίως για τα Tales from the City Vol.1,2 και 3 και κοιτώντας τα εξώφυλλα έχω την έντονη αίσθηση ότι μπορεί και να τα έχω ξαναδεί κάπου εδώ μέσα. Στον irreligious πάει το μυαλό μου, αλλά δεν τα βρήκα στο παρόν τόπικ, ούτε και αλλού με ένα πρόχειρο σερτς που έκαμα.
Δυσκολεύομαι να διαλέξω τα κατάλληλα δείγματα, αλλά οπωζήποτε θα ξεκινούσα από εδώ:
Να σημειώσω ότι έπεσα πάνω στις συλλογές, ψάχνοντας υλικό του Rayko. Μεγάλος παίκτης.
Στην αρχή είπα να το βάλω στο Ντίσκο-τόπικ, αλλά εδώ θα έχει καλύτερη τύχη. Επενδύστε και γίνετε η ψυχή της παρέας και του πάρτυ.
15-10-2013, 21:49
KoiliaSamprela
είσαι δυνατός !
Πουτανιάρικος ήχος!
16-10-2013, 01:07
nikos_souvlas
Quote:
Originally Posted by casshern
Αυτές τις μέρες λιώνω κάτι συλλογές της DiscoDat, κάτι σουηδών μερακλήδων που ρεμιξάρουν αβέρτα παλιά κλάσσιξ σε ύφος φανκ/σόουλ/ντίσκο.
Μιλάω κυρίως για τα Tales from the City Vol.1,2 και 3 και κοιτώντας τα εξώφυλλα έχω την έντονη αίσθηση ότι μπορεί και να τα έχω ξαναδεί κάπου εδώ μέσα. Στον irreligious πάει το μυαλό μου, αλλά δεν τα βρήκα στο παρόν τόπικ, ούτε και αλλού με ένα πρόχειρο σερτς που έκαμα.
ps: πριν πατησουμε Play φοραμε τα κοντινοτερα γυαλια ηλιου που θα βρουμε.
24-01-2014, 18:10
Art In Haste
Swollen, εφέντ του θρεντ, διόρθωσε με αν δε ταιριάζει στο θρεντ αλλά αξίζει μια αυτιά και στο Adrian Younge Presents the Delfonics, ένας Younge που σαν Venice Dawn έβγαλε το αγαπημένο Something About April πριν 3 χρόνια.