Printable View
Βραχυκυκλωμα - Me gusta
παίζουν τα φώτα ναι
δε μένει κανείς άλλος δω
έχω κάτω κάτι ηλεκτροσυγκολλήσεις/πριόνια ξέρεις τώρα αλλά τώρα που μιλάμε είναι κλειστά (!!1!!11)
σα να ψιλοσταμάτησε τώρα
αν μου καεί κ κάνα πισί σήμερα πάω για φούντο. το λέω
οταν κανει ο γειτονας ηλεκτροσυγκολλησεις αυτος προκαλει το τρεμοπαιγμα στα φωτα σ αρα εχεις ρευμα με διακυμανσεις
παρε ενα πολυπριζο ασφαλειας με βαριστορ για το πισι κ λογικα θα εισαι κομπλε
ο θορυβος απο τον πινακα με προβληματιζει γιατι ποση ποια η μηχανικη καταπονηση που να τον δικαιολογει;
φωναξε εναν ηλεκτρολογο να σ σφιξει τις επαφες κ να το δει γιατι ξαναλεω με το ρευμα δεν παιζουμε
ριξε νερο Πανο
αν το βούισμα είναι συνεχές και άσχετο με τις αυξομοιώσεις, μπορεί να έχεις ελαττωματικά πηνία στον πίνακά σου. ο ηλεκτρολόγος θα σου πει τι χρειάζεται να κάνεις γι' αυτό.
αυτό τουλάχιστον είναι το αίτιο για το βούισμα στο πατρικό μου.
:touched: αυτό ακριβώς.
να'στε καλά εε. έκανα τα μαγικά μου κ σταμάτησε για τώρα. από δευτέρα βλέπουμε
σας αγαπώ
ελα σπιτι να σ σφιξω τις επαφες σ και θα καταλαβεις.
oyte kan eksypnada?
anhsyxw...
perimena toyl enan tragiko, katestrameno kai kammeno oirmo skepsis poy tha me diaskedaze pragmatika opws ta perissotera post s
i estw ena anyparkto senario typoy gkoyskoyni
se kathe alli periptwsi ksefeygeis apo to plaisio 'bgazw ta complex m mesw forum giati ekei me pairnei' kai den eisai kan asteios.
.-
ωραίο ποστ, θα σε γαμήσει.
εντάξει τώρα;
αυτο ειναι το οφ τοπικ ;λοιπον πηρα ενα σετακι για ξυλογλυπτικη.
Στο ασχετο. Απο την Ιστανμπουλ. ..
Μου χει καρφωθει η μαλακισμενη ιδεα να κανω το δικο μου σετ σκακιου. Εχει ασχοληθει κανενας αλλος;οχι με σκακι. με ξυλογλυπτικη.
Osama bin Laden is dead, CNN John King's reported Sunday night, citing sources. President Barack Obama is to address the nation momentarily regarding bin Laden's death.
cnn.com
ταρχιδια μας κουνιουνται