αν έχουν και φωτάκια θα είναι πιο εύκολο να τους πετύχει.
Printable View
αν έχουν και φωτάκια θα είναι πιο εύκολο να τους πετύχει.
Περιττό να σου πω πόσα ΜΟΥΝΙΑ έπεσαν πάνω μου για να με γνωρίσουν όταν είδαν τη μπλούζα με τη νεκροκεφαλή ε. Θα μάθω και στίχους από τα σιντάκια και θα δείτε.
Δε μπορώ να φανταστώ καν πόσες γκρούπις θα έχετε σαν μπάντα :pink:
μια χαρα groupies ειχε η μπαντα παντως :P
αμα ήσασταν πολυ τρου ομως δεν θα πρεπε να βγαζατε τις μπλουζες , θα επρεπε να σας τις σκιζουν :D
Επίσης ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ στον υπερχίπστερ ντράμμερ των Now exploding...
Μη τον ξαναπετύχω.
Πάρτε κι αυτήν, αν και είναι σχεδόν ίδια με την άλλη.
http://i43.photobucket.com/albums/e3...IMG_2053fs.jpg
εσένα μια μέρα θα σου κάνω δώρο τσάντα ώμου καρώ, είμαι σίγουρος ότι θα σου πάει.
ωραία ήταν, πινκς σε όσους ήρθαν, πινκς και στις άλλες μπάντες, δυστυχώς γουίτσι και σια δεν είδα γιατί είχα διαλυθεί λίγο, φηλντς παρά τα προβλήματα στον ήχο ήταν γαμώ τελικά (στην αρχή δεν άκουγα κιθάρες και αναρωτιόμουν αν είχα κουφαθεί ή αν ήταν όντως τόσο χαμηλά), ντράμμερ των στημρόλλερ μήτσος θεός και εξυπηρετικότατος, γενικά όμορφη φάση και όμορφος χώρος να ξαναγίνει =))
http://i43.photobucket.com/albums/e3...IMG_2076fs.jpg
με αυτήν την πίκ , δάκρυσα :touched::touched::touched:
Ρε 'σεις, Δρ.Γκοντζος πατησε, εδωσε τιμιο παρον.
Αλλα, συνοδευα φιλο αγκαρδιακο, ντραμερ με προσφατη δισθυμια στο κατωφλι της καταθλιψεως και δεν μπορουσα να καθισω πολυ... :(
Χωρις πλακα, πηρα το φιλαρακι για αλλα μερη γιατι δεν ητανε καλα. Αλλα ακουσα N.E.I.Saigon. Φαντομ Ντακ, τιμιος φαρυγγας, τα σεβη μου, και επισης τιμιος ντραμμερ (ωραιο δεξι χερι/ταμπουρο μαστορα). Fields ακουσα λιγο, not my cup o tea, να λεμε αληθεια και... Steamroller ειχα φυγει.
Ναι το ξερω.
Εχασα αυτο που θα μ'αρεγε πιο πολυ.
Οι ΑντρεεςΑνεργοι-limited editio αφεθηκαν με κινηση νινζα, και ωσπου να φυγω ειχα αναγνωρισει (απ'το post pix...) τον τιμιο Dragonlord, τον Φρηκ, την Χ... ε, αυτους...
Αι λαβ γιου ολ - πραγματι ειμαστε γλυκεις ανθρωποι απο κοντα... next time θα το διαπιστωσεται και για μενα.
*Οξων κι αμα ως τοτε εχω φορμαρει ΘΡΑΣ μπαντα και δειτε και το εξαλλο προφιλ μου.
:cbrnt: