Ε για καλό το λες τώρα αυτό?
Printable View
Ε για καλό το λες τώρα αυτό?
Δεν έχεις ακούσει ότι ο Κάι ψάρωσε με τον Κίσκε γιατί του θύμιζε τον Tate; Είχε πει ότι ήθελε να φύγει από το σπιντ γιατί από κάτω κάνανε σαν ούνοι και να πάει σε πιο μελωδικά πράγματα αλά Queensryche. Μπορεί κατόπιν εορτής να συγκρίνουμε το ΕΡ με παρόμοιες ηχητικά δουλειές της εποχής και να μη βρίσκουμε γιγαντιαίες διαφορές αλλά αυτό ήταν που έκανε την αρχή και το μπαμ που τους οδήγησε στην ΕΜΙ και το επακόλουθο major exposure.
Εμένανε μου αρέσουνε τα Κίπερς. Δεν ξέρω για σας.
το πρωτο ναι, το δευτερο οχι
Τα άκουσα μαζί, τα λάτρεψα μαζί :)
Μαλάκες όντως wtf.
Άσε, αυτή η περιοδεία "καμπαρέ" μάλλον αποτελεί την πιο μελανή σελίδα τους, δεν ξέρω ρε γμτ....όλοι ξέρετε πόσο τους αγαπώ αλλά τώρα, να παίζουν αγαπημένα τραγούδια κ δίπλα να χορεύουν στριπτιτζούδες κ λοιπές, ε όχι, αυτό δε θα κάτσω να το δω...
Edit: διάβασα εντωμεταξύ χτες στο Blabbermouth κάτι δηλώσεις Tate κ Rockenfield ότι στο καινούριο που είναι σχεδόν έτοιμο για ηχογράφηση θα έχουν περίεργους, "μοντέρνους", ηλεκτρονικούς ρυθμούς στο rythm section...:fear:
Απ' το ένοχα απολαυστικό prog-power kitch κατήντησαν στο καθυστερημένο ξαδερφάκι των Tiger Lillies. Κρίμα.
Εμένα πάντως το βίντεο μου άρεσε πολύ, δεν καταλαβαίνω γιατί είστε κλειστόμυαλοι.
Έλα ντε.
http://i275.photobucket.com/albums/j.../qrcabtate.jpg
Θα μπορούσε βέβαια αυτό να είναι μια φωτογραφία από κάτι πολύ προχωρημένο και σαρκαστικό και κουλ με αποψάρα.
Αλλά έλα που δεν είναι.
χαχαχαχααχ απο τα τραγικοτερα συγκροτηματα