καλά διαβάζεις αλλά τοσα χρονια μεστη παρανομια χωρις ουσιαστικη αναγνωριση απτο συστημα για τους στεφιτες ηταν επισης αδικη. δεν εριξα εγω τη μουντζα!
Printable View
καλά διαβάζεις αλλά τοσα χρονια μεστη παρανομια χωρις ουσιαστικη αναγνωριση απτο συστημα για τους στεφιτες ηταν επισης αδικη. δεν εριξα εγω τη μουντζα!
Αυτό λέω, να έχουν ξεκάθαρα επαγγελματικά δικαιώματα.
Να ξεκαθαριστεί τι δικαιούται να υπογράφει ο καθένας, αλλά το να υπογράφουν τα ίδια ακριβώς με τους διπλωματούχους μηχανικούς, είναι σαν να μας δουλεύουν μέσα στη μούρη μας.
To παρανοϊκο στην ολη φαση ειναι οτι γενικως τα βασικα επαγγελματικα δικαιωματα διπλωματουχων μηχανικων οριζονται απο απαρχαιομενους νομους και λογω των ιδιαιτερων ιστορικων συνθηκων, παρα τις σημερινες ειδικοτητες και κοντρα ειδικοτητες εξακολουθουμε να μπαινουμε ο ενας στα χωραφια του αλλου.
Μια υπογραφη παραπανω δεν σωζει κανεναν παντως. Και παλι θα μοιραζεται το χαρτζηλικι. Κοινως σκατα και παλι.
8===ΤΡΟΛΟΛΟΛΟΛ====ο
Τι φοβερό άκουσες ρε Χάβοκ? Κάθε 15 μέρες σε έντυπη μορφή τα βλέπουμε αυτά στα σπίτια μας.. Φυσιολογικό να τα παπαγαλίζουν..
χαχαχαχαχα 2/2. Τα δελτία του ΤΕΕ δεν έχουν χαβαλέ, με διαφορά καλύτερο για κλοπή απο γραμματοκιβώτια πολυκατοικίας, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΓΩΓΗ της γριάς στον τρίτο. Η., τσέκαρε!
Δεν το εβαλα για κατι τρομερο. Απλως κανει ηρεμα τη σουμα και δε νομιζω να λεει κατι κακο ο ανθρωπας. Το μουνι του ικονοκλαστ να κλεψει κανεναν οικουμενικο ελληνιΖμο απο τη γιαγια της πολυκατοικιας του για να ηρεμησει.
Ας το βαλουμε λοιπον εδω.
http://www.skai.gr/news/greece/artic...utm_medium=rss
Ναι, αμε, ειδικως τωρα δεν το κουναει ρουπι. Εξαλλου προσληψεις δεν προβλεπονται.
σοβαρά τώρα, εκ πρώτης:
- μειώνεται το προσωπικό που θα απαιτείται στις πολεοδομίες
- ελαχιστοποιείται η διαφθορά εκεί (μεταφέρεται βέβαια στους ορκωτούς μηχανικούς)
- χάνουν οι υπάλληλοι το πελατολόγιο
- γλιτώνουμε ηλίθιους ελέγχους και άπειρα αναλώσιμα
- αλλαγές στη μελέτη θα μπορούν να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες τις κατασκευής χωρίς ανούσιες ενημερώσεις
στην ιδεατή περίπτωση :P
KATI ME TIΣ ΔΤΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
Για να δουλεψει αυτο το συστημα (ειμαι μεσα με τα χιλια )θα πρεπει να γινει ψηφιακη χαρτογραφηση και να δημιουργηθει ενα κοινο database για ολες τις εμπλεκομενες υπηρεσιες οπως αρχαιολογικη, δασαρχειο, πολεοδομια, αναπτυξης κ.ο.κ.
Εννοειται πουλο οι παλιοσειρες και στελεχωση με λιγοτερα ατομα που να μπορουν να χειριζονται το ηλεκτρονικο συστημα και να διεκπεραιωνουν σε συντομο διαστημα.
Αλλα ολα αυτα θα σκονταψουν στα υπαρχοντα λαμογια (αν μη τι αλλο στην εναρξη της οποιας εφαρμογης).
Καταλαβαινεις τι χανουν μονο απο τις επιτροπες ετσι?
Αυτο με τους ορκωτους ειναι το πιο καυτο σημειο.
Η πολεοδομια διαιτητης πως θα παιξει? Παρε κι απο κει επιτροπες και ανεξαρτητες αρχες.
Και σκεψου τωρα στον μαγικο μας κοσμο που ο μπαρμπας δεν ξερει να ανοιξει ενα word και να τσεκαρει μια νομοθεσια online, να πρεπει να συντονιστουν ταυτοχρονα μπαρμπες με βαση τη λειτουργια.
Νταξ, ειχα εργο που ειχε μεσα συγκοινωνιων, πολεοδομια, αναπτυξη και εμποροβιομηχανικο επιμελητηριο. Αυτοκτονια.
Και ρωταω εκ νεου απο δω. Ενι, δωσε λιγο στιγμα για εκδοση αδειων Γερμανια.
χαχαχαχαχ, είχα ένα με αρχαιολογίες (βυζαντινών και κλασσικών), δασαρχείο, συγκοινωνιών, περιβαλλοντικά και BONUSSpoiler
όλα αυτά πριν την άδεια. σε ένα εξάμηνο ήμουν κομπλέ :P ... η άδεια πήρε άλλους 6 μήνες... και η κατασκευή άλλους 6!
αυτά είναι: γραφειοκρατεία vs δημιουργία 12 - 6
A, ναι και εγω ειχα ΔΑΚ και αγωγο καυσιμων -καβλα
αλλα ειπα να αναφερω τα παραπανω με βαση και μονο τη χρηση.
Εννοειται περιβαλλοντικα :)
Συνολο 9 μηνες. Καθαρα η αδεια.
Τα εντυπα μαζευτηκαν σε ενα 4μηνο.
Α, και ειχα και ενα ρεμα αλλα τα βρηκα με την καλη μας Καρλα.
Και μετα μου βγηκε νεα νομοθεσια για ψυκτικους θαλαμους και μου σπασανε και το φακελο.
Φακ γιεα.