Όλα καλά είναι ρε παιδάκι μου. Για αυτό που θες μια χαρά είναι τα mapex και κάθε mapex. Τσίμπα κάτιτις και μη το κουράζεις το θέμα, γιατί θα κλείσεις χρόνο σε λίγο καιρό ε :P ...
Printable View
Όλα καλά είναι ρε παιδάκι μου. Για αυτό που θες μια χαρά είναι τα mapex και κάθε mapex. Τσίμπα κάτιτις και μη το κουράζεις το θέμα, γιατί θα κλείσεις χρόνο σε λίγο καιρό ε :P ...
Ει, μην είσαι άδικος. Το'χα αφήσει για πολύ καιρό το θέμα και το ξανάπιασα πριν κάνα μήνα. Κι αν προβληματίζομαι τόσο είναι επειδή δεν έχω λεφτά για πέταμα. Ότι πάρω τώρα, θα το παντρευτώ για πολύ καιρό και θα ήθελα να την παλεύει και με δέρματα.
Ότι και να πάρεις στα λεφτά που θες να διαθέσεις μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Τα δέρματα, επίσης, τα αλλάζεις όποτε θες, ενώ παράλληλα πιο πολύ ρόλο στον καλό ήχο θα παίξει το σωστό κούρδισμα παρά αν θα αγοράσεις το άλφα ή βήτα μοντέλο. Έχω ακούσει τύμπανα των 500 € με απίστευτο ήχο λόγω σωστού κουρδίσματος, και τύμπανα των 1500 € με χάλια ήχο επειδή το παλικάρι δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το κούρδισμα.
Πάρε κάτι στα λεφτά σου, βρες κάποιον να σου αλλάξει δέρματα και να στα κουρδίσει και άρχισε να παίζεις ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ να γουστάρεις...
to swsto kourdisma tubanwn einai oloklhrh epistimh re pousth. pou na vrei twra h barbara tupo na kserei pramatika.
250 με παζάρια. Η μπότα ακούγεται τόσο χάλια (18αρα) που με κάνει να εύχομαι να μην μπορέσω ποτέ να τα παίξω με δέρματα. Μεγειά μου =)
http://i43.photobucket.com/albums/e3...8/IMG_0842.jpg
Καλόπαιχτα! =)
Θενκιου =)
xalia ti enoeis?
Το βαθύ είναι πιο μπασάτο και βαθύ (..) απ'τη μπότα, αυτό εννοώ. Μη μ'αρχίσεις πάλι για κουρδίσματα.. Και στο πιο χαλαρό της απαίσια ακούγεται, ή τελος πάντων δε μαρέσει εμένα. Δε βαριέσαι.
sto basso mou h Mi akougetai theofaltsh.... mh mou pei kaneis na to kourdisw.... kai pou gurisa to kleidi pali faltsh akougetai....
Tespa, sorry gia thn eirwnia apla pistevw pragmatika pws boreis na ta kaneis na akougonte opws theleis, apla den ksereis ton tropo. kai den sth lew, den exw kamia kakh diathesh. antithetws na sou efxithw kiegw kalopaixta kai na efxastistitheis. apla oti provlhma kai naxeis sozetai. mhn apogohtevesai.
einai afusiko to vathu sou na akougetai poio vathu apthn kasa dedomenou oti kai ta 2 einai ftigmena apo to idio ksilo....opote sigoura uparxei lush gia to provlhma sou.
Τι να σου πω, με φίλο που παίζει χρόνια τύμπανα τα στήσαμε και μου πε να μην περιμένω κάτι καλύτερο. Τεσπα. Θενκς όπως και να'χει.
Χτικιέ, να το πας για σετάρισμα το μπάσο.
Ντάξ κρύο.
Μπάρμπαρα μεγειά.
Η 18αρα μπότα δεν θα ακουστεί 24αρα ποτέ, ΑΛΛΑ, μπορεί να ακουστεί μια χαρά ντουφέκι.
Μπάσα δηλαδή.
Θα το πετύχεις με πείρα (που αποκτήσεις μετά από πολύυυυυυυ καιρό με το καλό) και με υπομονή:
Ψάξε και μάθε και σαφώς πειραματίσου με τον ρόλο των δερμάτων (μπροστά ΚΑΙ πίσω), το κούρδισμα του καθενός, το γέμισμα/φίμωμα της μπότας και την σωστή τοποθέτησή του κλπ. Κάποια στιγμή θα πετύχεις τόναρα, εκτός κι αν το LUDWIG μπρόστα είναι αβαβά και το τούμπανο είναι φτιαγμένο από χαρτόνι :redwink:
Μεγειές και καλόπαιχτα, αλλά ας πω κι εγώ την απορία μου. Φαντάζομαι πως τα έχεις σε διαμέρισμα; Δεν κάνουν πάρα πολύ θόρυβο; Ή αν δεν παιζεις με δέρματα μειώνεται τόσο πολύ ώστε να μην ενοχλείς γείτονες;
Ναι ρε, με σίτες δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. Φάση ξενερώνεις κιόλας επειδή ακους το ίδιο σιγανό ταπατουπα σε όλα τα τύμπανα. Άλλα δεν ενοχλείς..
Θενκς!
Για να σωθεί η μπότα σου καλό είναι να βάλεις ένα τραπουλόχαρτο εκεί που βαράει ο κόπανος ,ή αν θες βγάλε το μπροστά δέρμα και βάλε μέσα στην μπότα μαξιλάρια κτλ.
Τα τομ αν τα θες με πιο κοφτό ήχο μπορείς να βάλεις ειδικά ζελεδάκια που υπάρχουν για να τον κόβουν ή diy χαρτομάντηλο ή κάτι παρόμοιο με σελοτέη΄π στην πάνω μεριά των τομ.
Αυτές είναι συμβουλές για παίξιμο σε κλειστό χώρο προφανώς. Με γεια σου.
υ.γ. το κόκκινο το τομ θα το έβγαζα εντελώς (και θα κουρδίζονταν και λίγο πιο εύκολα.)