-
To episode exei vgei
Release Name----- Red.Dead.Redemption.HDTV.XviD-2HD
Release Date----- 05/30/2010
De to xw dei akoma, to skeftome, mipos na arxisw to game prin to dw.
Gia tis diafores, ta xoume pei. 360 gia multiplatfrorm.
Offtopic fml. Eixa parei psn karta twn 20e tsibisa mk2 , flower kai critter crunch, vgike to ffix kai mou lipoun 0.83e. megalo fiasko..
-
marillion εχεις χασει επεισοδια =p
o elpresador παρεδωσε τα "σκηπτρα" εδω
http://www.youtube.com/watch?v=wu_zlpZI814
-
Lolwut, ότι είπε ο Μαρούλιος ισχύει, το έχουν υποστηρίξει και οι developers.
Το να προγραμματίσεις στο X360 είναι πιο εύκολο μιας και αρχιτεκτονικά είναι πιο κοντά στο PC και στο πως γίνονται games τόσο καιρό. Για να έχεις αντίστοιχα αποτελέσματα στο PS3 θες ειδικό κώδικα που να εκμεταλλεύεται πλήρως τα SPUs του, πχ. GoW 3 που για να αντισταθμίσει την "αδυναμία" της GPU χρησιμοποιεί SKUs που ασχολούνται μόνο με dynamic lighting. Ως αποτέλεσμα είναι πιο φθηνό να γίνει κάτι στο X360 αλλά μετά το port θα γαμιέται (βλ. red dead ή ακόμα χειρότερα bayonetta που είναι το πιο λολ PS3 port ever).
O σωστός τρόπος είναι να γίνει ένα παιχνίδι για το PS3 και μετά να γίνει port στο Χ360 μιας και είναι πολύ πιο εύκολο από το ανάποδο. Κάτι που χαμπάριασαν τώρα τελευταία και να πχ. ο Mikamiς είπε πως το Vanquish θα γίνει στο PS3 πρώτα γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
-
Pretty much ότι είπε και ο Spiritcrusher και ντάξει φανμποισμός for the lulz προφανώς για τα πινκς.
Και όντως αυτα περι συμβολαίων πλεον δεν γνωρίζω αν ισχύουν πάντως ήταν γνώμονας για πολύ καιρό μαζί με το υψηλότερο κόστος και την μεγαλύτερη ευκολία.
Marillion δες τα βίντεο και μετα ψάχτο και μόνος σου και θα δείς οτι κάπως έτσι έχουν,δεν είναι δικες μου υποθέσεις,αν και δεν λέμε κάτι διαφορετικό μέσες άκρες.
Διάβασε και post Spiritcrusher περι SPUs,και το part με το bluray είναι απλη κοινή λογική,πολυ πιο 'ιδιότροπη' κόνσολα το ps αρα λογικό τα ports να suckaρουν πολλές φορές.
Καλα,για το bayonetta υπερλολ,μεγάλες διαφορές έχει και το MW2 στο Ps3,πολύ bland graphics σε σχέση με το x360.
Ψηθείτε θρεντ για natal/move?
λέω 'γω τώρα
-
χαχα τι παλικάρι είσαι ρε, τι να διαβάσω το ποστ σπιριτκρασερ αφού λέει πως συμφωνεί μαζί μου :P
έχει γίνει θρεντ απ'την αφεντιά μου για το νατάλ αλλά μάλλον θα ανέβει μετά την ε3.
-
χαχα τι παλικάρι είσαι ρε, τι να διαβάσω το ποστ σπιριτκρασερ αφού λέει πως συμφωνεί μαζί μου :P
έχει γίνει θρεντ απ'την αφεντιά μου για το νατάλ αλλά μάλλον θα ανέβει μετά την ε3.
επίσης ινγκολέμο κάνε κάτι με το ταγκ (μη το δείτε οι υπόλοιποι)
-
ροφλε,απλα τα ίδια είπα με τον Spirit αν εξαιρέσεις το παρτ με τα συμβόλαια ΑΡΑ συμφωνούμε αρα μια χαρά παιδί είμαι αρα κομπλε.
ΧΑ! :lol:
-
καλα οι τυποι στο ebw μου λενε απο τη δευτερα οτι "αυριο φευγει με κουριερ" μεχρι που πριν λιγο με πηραν τηλ και μου ειπαν "μαλλον παει για την αλλη βδομαδα,εχουμε ελλειψη"...ελεος και γενικα δεν με ειχαν συνηθισει σε τετοια....και ολα αυτα για 2-3 ευρω διαφορα στο συνολο.
τεσπα, το τσιμπησα απο redline που δοκιμασμενα το στελνουν την επομενη κιολας και ολα καλα.
για πειτε btw ποσα patch εχουν βγει και τι εχουμε απο dlc;
-
1.10 - δεν νομιζω οτι εχει βγει DLC ακομα
-
πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες.βασικα,οτι ακριβως περιμενα.
-
GTA σε Wild West;
Περίμενε δηλαδή κανείς κάτι διαφορετικό; :P
-
ναι περιμενα ενα prog death pro evolution killzone 5 =p
με ειχε ψιλοαγχωσει το ποστ ρωχαμη για αναλυση/framerate.τηρουμενων των αναλογιων στο θεμα αποδοσης του ps3 port βρισκεται πανω κατω στα επιπεδα gtaiv/episodes τα οποια δεν με ειχαν χαλασει καθολου.
-
-
Rockstar has posted the very much Wanted patch. Finally fixing the Mo Van Barr glitch that prohibits GameStop pre-order players from unlocking the Dead Eye costume. The patch also fixes various Multi-player issues such as…
Resolved various NAT incompatibility issues
Improved connectivity to multiplayer for users with slower connections
Improved reporting for Shootout and Gang Shootout games
Fixed instance where Mo Van Barr would not appear as a bounty
Fixed multiplayer titles not appearing for some users in the outfitter
Fixed instance where lawmen stopped responding even though the player was wanted
Fixed Issue with hogtied victims disappearing when ragdolled
Fixed crash in Free Mode when cooking dynamite and going into the water
Fixed audible glitch at the end of some cutscenes
Fixed Solomon’s Folly Action Area not ending after posse leader teleports in late
Corrected Social Club 100% Tracker so stats update properly
Various multiplayer issues addressed including load screen hang-ups and UI glitches
Eliminated miscellaneous game crashes
btw αν και δεν εχω βρει χρονο να καω οσο θα'θελα,μεχρι στιγμης το game αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.
2 αποριες:ο θεος(ε τι ποιος θεος;) ποτε εμφανιζεται;ακομα δεν τον εχω πετυχει σε αποστολη.επισης ,ανοιγει καποιο νεο μερος του map oσο παιζεις(οπως στο san andreas πχ) ή αυτο που βλεπεις απο την αρχη ειναι και το τελικο;
απο multi,λιγο που ειδα ειναι στα κλασσικα επιπεδα gta multiplayer(free roam κτλ)
-
Έχουν πει και οι ίδιοι πως είναι ίδιο με GTA multi (η έκπληξη! )
Ο θεός εμφανίζεται στο 2ο μισό λένε, πας σε άλλο hub or something, δεν ξέρω.