Τράβα στον άγιο σπυρίδωνα ρε ντελαπαρισμένε.
Printable View
Τράβα στον άγιο σπυρίδωνα ρε ντελαπαρισμένε.
κρουξ,αφού έγινε η αρχή και στο υπέδειξαν ξεκάθαρα,στο έδωσαν στο πιάτο ρε παιδί μου,γιατί δεν μετακομίζεις στο ροκινγκ πριν γελοιοποιηθείς κι άλλο με την ασχετοσύνη και την βλακεία σου?
επίσης νόμιζα οτι σε μένα πήγαινε το σπυριάρης,αφού είμαι λίγο,ο ικονοκλαστ είναι απλά ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΑ.
αφού ξεκαθαρίσουμε οτι είσαι ομορφόπαιδο και μας έχεις όλους,εξαφανίσου απο δω μέσα.
Άσε μας ρε σχετικέ εσύ. Δεύτερε μπιζάριε, νομίζεις οτι έγινες παλαίουρας και την λες από δώ κι εκεί.
φτιάξε μια πρόταση-κράξιμο έτοιμη και κάντην cp για να μην κουράζεσαι.
Φανταστείτε τι άποψη έχετε για τους μεταλλοπατέρες και μετά όπου μέταλ βάλτε τέκνο.
Τεκνοπατέρες. Εγώ θα ντρεπόμουν πάντως.
Δε ρωτάω για να τσακωθώ απλώς δε καταλαβαίνω το τόσο δράμα. Υπάρχει κάτι που είναι δύσληπτο σε αυτό το ποστ;
Ρε φίλε πολλή ντροπή. πρίν λίγο ντρεπόσουν στο οφφ τοπικ θρεντ.
δεν γίνεται καμιά προσπάθεια να βγάλουμε ξύγκι απ΄τη μύγα,ούτε να είμαστε χωρίς λόγο εριστικοί.
αν έιχε δημιουργηθεί θρεντ ονόματι Heavy Metal και μέσα πόσταραν Rage against the Machine,δεν θα αντιδρούσες κάπως,μεταλλοπατέρα?
Αντίδραση με αντίδραση διαφέρει. Αλλιώς αντιδράει ένας 5χρονος και αλλιώς ένας 25χρονος. Είναι απελπιστικά απλό σαν κόνσεπτ.
δηλαδή πώς,στοργικά και μεταλλοπατρικά? θα του έλεγες οτι όλα θα πάνε καλά?
Φυσικά όχι, θα φρόντιζα να τον αποκαλώ μαλάκα και καραγκιόζη και άσχετο, μετά θα άνοιγα ένα ακάουντ στο ρόκιν τζι αρ όπου συνωστίζονται Ηλίθιοι Κατώτεροι Άνθρωποι με το νικνέημ του και να τρολάρω και γενικά δε θα το άφηνα να περάσει έτσι, μπαν τον πούστη λέμε.
ωράια,τώρα πήγαινε πίσω και ξαναδιάβασε ποιος ώριμος μεσήλικας είπε σε νεαρό σπυριάρη να Ψοφήσει.και να αναστηθεί και να ξαναψοφήσει.
Για τον Κρουξ έχω γράψει ότι κάκιστα τσιμπάει και αντιδράει και δεν θα υπερασπιστώ τις επιθέσεις του, όμως δικαιολογώ κάποιον να ξεσπάει ακόμα και άκομψα όταν του πρήζουν τα αρχίδια σε μόνιμη βάση. Γενικά όταν πετάς σκατά στον άλλο και ο άλλος κάποια στιγμή στα πετάξει πίσω είναι μάλλον υποκρισία να πεις "δες που μου πετάει σκατά ο "ώριμος".
και γιατί δεν το είπες αυτό στο ακριβώς από πάνω ποστ σου?
Βασικά, συνήθως κανείς απο τους εμπλεκόμενους δε τα παίρνει πολύ σοβαρά όλα αυτά σε αντίθεση με τις τερέζες που έρχονται και αχ πόσο ντρέπονται και κλαίνε και αλυχτάν. Και γενικά ford άφησε τα δράματα και τους krux και κάνε κάνα ποστ στο μπλογκ σου το οποίο γαμάει παρεμπιπτόντως.