Εχει ξεφυγει η κατασταση και δεν τους αντεχω
1. 15αυγουστος απο Μοναστηρακι εγώ και 2 φιλοι μου αντρες, οι οποιοι κατεβαιναν πατησιων και γω θα συνεχιζα για Καλογρέζα. Εκατσα μπροστα και οι 2 πισω. Αφου τους αφησε αρχισε ερωτησεις του τυπου τι κανεις στη ζωη σου και μπλα μπλα εγω εΙμαι φαση ναι ναι, νταξει , εχετε δικιο, και τσουπ το χερι του στο μπουτι μου. Κοκκαλο εγω με το κινητο στο χέρι και σκεφτομαι τι να κανω? μου λεει γιατι ανοιγεις το κινητο σου? Λεω μαζεψε τα βρωμοχερα σου απο πανω μου. Λεει μα γιατι παμε για ενα ποτο να τη βρουμε :fear::fear::fear:.σΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΡΤΑ πανω στη Γαλατσίου και να πέσω στο δρομο? σκατα. τεσπα κατεβηκα καπου που σταματησε και η ηλιθια του πεταξα και λεφτα απο τη συγχιση και τον τρομο.
2. Παιρνω ταξι απο Αγιο ελευθεριο για καλογρεζα. την εκανα συχνα τη διαδρομη μετα τις 12 και ηξερα πως ειναι 5 ευρω πανω κατω. Αυτος που με πηρε ειχε αλλη μεσα και το κοντερ ηδη εγραφε. Φτανουμε καλογρεζα και μου λεει 10 ευρω...λεω δεν υπαρχει περιπτωση. μα, λεει τοσα γραφει και τεσπα πηρε 5 κ εφυγα.
3. Φευγω απο το ιστορικο χωρις ανασα πριν πολλα χρονια,ειμαστε δεκελειας και μου λεει ο ταριφας, θα σε αφησω εδω γιατι μου βρηκανε κουρσα για αεροδρομιο και παρε αλλο συναδελφο...05,00 το πρωι 19 να ημουν τοτε? λολ δεν μιλησα βεβαια γιατι τοτε φοβομουν κατεβηκα και πηρα εναν αλλο του πα την ιστορια και εβριζε τον συναδελφο του
4. ιστορικη στιγμη, πιατσα Ν.ηρακλειου, θελω να παω δουλεια Μαρουσι και δεν με παιρνει κανεις απο πιατσα...Σκαει μια γυναικα ταριφω της λεω Μαρουσι λεει οχι και αρχιζω τα μπινελικα και γω γιατι εισαι πιατσα αφου δεν εξυπηρετεις κλπ και γυριζει (ειχε κ μουστακι) τι θες ΜΑΝΤΑΜ σταματησα λιγο να ξεκουραστω (λολ)
και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι πλεον. ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ