Βασικά, εάν κάποιος συμφωνεί με την διαδήλωση ως τρόπο διαμαρτυρίας και για τους δικούς του λόγους θεωρεί ότι πρακτικά έχει εφαρμογή, γιατί να μην πάει;
Printable View
Βασικά, εάν κάποιος συμφωνεί με την διαδήλωση ως τρόπο διαμαρτυρίας και για τους δικούς του λόγους θεωρεί ότι πρακτικά έχει εφαρμογή, γιατί να μην πάει;
Γιατί άμα ήταν ο μπαμπάς σου αστυνομικός θα 'θελες να τον βαράνε στις πορείες
:?:
Όχι φίλε εγώ λέω για τα φρικιά και τους ψευτοαναρχικούς που βγαίνουν και σπάνε όλες τις περιουσίες του κόσμου κάθε φορά
:!:
Παρόν!
Το ουσιώδες κατα τη γνώμη μου θα ηταν να μας απασχλεί το κατα πόσο τα χτυπήματα αυτά είναι ενέργειες ανεγγέφαλων,ηλιθίων τρομοκρατικών οργανώσεων ή είναι προβοκατόρικα χτυπήματα του παρακράτους με απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό της κοινωνιας και την επικείμενη αστυνομοκρατία,καθ'ότι είναι γνωστο οτι φοβισμένος λαος ποιο εύκολα καθοδηγουμενος..........
Προφανώς οι ανεγκέφαλοι και ηλίθιοι τρομοκράτες με τον τρόπο που επιχειρούν εξυπηρετούν και το παρακράτος. Δε θέλει πολύ να παιχτεί στα ΜΜΕ το σενάριο του φόβου. Με τη 17Ν ωστόσο, παρότι και αθώοι πολίτες υπήρξαν θύματα σε επιθέσεις και ληστείες της 17Ν, με πολύ μεγάλη δυσκολία μπορούσαν τα ΜΜΕ να παρουσιάσουν μία εικόνα της 17Ν που έχει στόχο τον απλό κοσμάκη. Ο κόσμος ένιωθε πάντα ασφάλεια από τη 17Ν και πιο πολύ φοβόταν το αστυνομοκρατούμενο κράτος. Μη σου πω κιόλας πως ο κόσμος γούσταρε που υπήρχε μία τρομοκρατική οργάνωση με τόσο σκληρό πυρήνα και στόχευε άτομα υψηλού προφίλ.
Άρα να κάνουμε πορείες και για καλύτερης ποιότητας τρομοκρατία!
ποσοι απο εσας δεν εχουν αναρωτηθει κατα καιρους 'να χαμε μια 17Ν'?
Εγώ πολλές φορές. Συνήθως συγκεκριμένα αναρωτιέμαι για Καγιέν, αλλά το ίδιο σκεπτικό είναι.
po(r)sche?
Αμάν με αυτό το "παρακράτος", πότε θα καταλάβετε ότι μας έχει τελειώσει από πριν τη Χούντα. Όλες αυτές οι ομάδες που σήμερα χαρακτηρίζονται παρακρατικές είναι κρατικές και με τη βούλα, αφού δεν παρουσιάζουν κανενός είδους αυτόνομη δράση, παρά δρουν με σαφείς εντολές από τα πάνω, για τα συμφέροντα των πάνω.
Το αριστερίστικο λεξιλόγιο μολύνει τη φρασεολογία μας.