vasika anoi3e i sis tin porta k tin vrike sto xalaki.
vasika itan mwro gia na xtipisei koudounia, min ironevese.
tespa, itan enos gitona malaka k tin "klepsame" giati eixe figei apo auton na so8ei!
Printable View
vasika anoi3e i sis tin porta k tin vrike sto xalaki.
vasika itan mwro gia na xtipisei koudounia, min ironevese.
tespa, itan enos gitona malaka k tin "klepsame" giati eixe figei apo auton na so8ei!
er : απλο θεμα γινεται ξεκατινιασμα
αγαπας γατια τελος
δεν τα αγαπας παλι τελος
Ρε. Στηρίζω το συναίσθημα της αντιπάθειας, ή και μίσους αν θες, όχι τo να κηνυγάς γάτες στα στενάκια για να τις πατήσεις. Οι πικσ νομίζω μπήκαν περισσότερο για να σπάσουν τα δικά σας νεύρα και να χαρούν οι χέητερζ με τη φρίκη σας, δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος στο ηάρ τόσο ανισόρροπος (oh wait) ώστε να κάψει γάτα με ζίππο ή να της προκαλέσει τελοσπάντων τεράστιο κακό.
Αρκετά προβληματίστηκα, αλλά έλα τώρα.
ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΜΟΥ; Αν δεν υπερβάλλεις χάριν αστεϊσμού, προβληματίσου.
Αποχωρώ από το θρεντ, με πιάσαν οι αλλεργίες μου.
σαν το 15χρονο που ακουει cannibal corpse και mayhem για να δειξει οτι ειναι κακος. καπως ετσι.
replace america with "this thread"
Ωραίο και το Βάφλα και το Σαρδέλα για γατοονόματα :D
Νταξ όντως φάσεις τύπου "έχω 10 γάτες σπίτι και τις αγαπώ πιο πολύ από καθετί, επικοινωνούμε και θα γεράσουμε μαζί", είναι λίγο creepy. Αλλά στην τελική κάποιοι πόσταραν φωτος ξεκοιλιασμένων γατιών. Λίγο περισσότερο creepy.
Αν έλεγα πως απλως δεν τα πάω πολύ καλά με τους ανθρώπους, δε θα σας ξένιζε.
Στην τελική οι γάτες μου είναι το μόνο πράγμα που με ηρεμεί όταν είμαι φρικαρισμένη απο νευρα, έστω και προσωρινά. Και δε βλέπω τίποτα κρίπι σ'αυτό.
Ίσα ίσα, είναι αυτό ακριβώς το κονέκσιον που εσείς οι haters δεν έχετε βιώσει ποτέ και γι'αυτό κράζετε.
Χε, το ίδιο σκεφτόμουν. Άσε που οι γάτες (και οι σκύλοι κ.λπ.) το μόνο που περιμένουν από σένα είναι το φαΐ τους και το παιχνίδι τους... Ένιγουεϊ, έχω δει πολύ χειρότερα, και live, από τις πιξ που ποστάρατε και απορώ γιατί το σχολιάζουμε. Είναι τόσο προβλέψιμη αντίδραση άλλωστε.
epeigontws o mitsmann na pei asteiaki gia gates. mas eleipsan.
:rofl:
Γεννησες?
κανει \m/ στην δευτερη..εγγυημενο μαλλι