σπαθια στο κωλο του ξηγα λοιπον:dfinger:
ρουχλες λες μαλακιες τιτανιες
Printable View
σπαθια στο κωλο του ξηγα λοιπον:dfinger:
ρουχλες λες μαλακιες τιτανιες
My point exactly.
(άσχετα αν το filosofem ακόμα κι εγώ λέω πως ακούγεται σχετικά ευχάριστα, γι'αυτό το ανέφερα άλλωστε)
Όπως λοιπόν το filosofem είναι άσχετο από ότι ήταν ή είναι ο βίκερνες ιδεολογικά(θεωρητικά και πρακτικά) αλλά ως τέχνη πρέπει να κρίνεται από το τι είναι(καλό, κακό, βαρετό, πρωτότυπο κλπ) και όχι από τον δημιουργό/παραγωγό/προμόσιονερ/κλπ, έτσι και οι Domine και η συναυλία τους είναι άσχετοι με ότι είναι ο τύπος. Γι'αυτό και λέω πως όλη η λογική "θα τα γαμήσουμε όλα" που έχουν πολλοί εδώ μέσα είναι το λιγότερο ηλίθια. :)
Και 00i00, αν ήταν τρανσάς πιθανότατα να μην έμπαινα καν στον κόπο να γράψω στο θρεντ.
Σχετικά με τον Βαργκ...
ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ.
Ρε πούστη μου άλλα λέει ο ένας άλλα απαντάει ο άλλος, πετάγονται και οι κλασικοί χίλιοι-δυο να πετάξουν την κλασική μαλακία τους. Κούραση βρε αδερφέ, ούτε 12χρονα δε δυσκολεύονται τόσο να κάνουν μια συζήτηση.
Σου λέει ο Ρουθλες, εσένα που αποφάσισες ότι το επιχείρημα απάντηση είναι ότι το πρόβλημά σου είναι η πράξη και όχι η θεωρία: Εγώ βρε αδερφέ θα πάω στο λαηβ. Γουστάρω την μπάντα και δε θεωρώ ικανο λόγο να μην πάω το ότι ο διοργανωτής είναι ένα φασιστάκι-γλυώδες υποκείμενο της κοινωνίας.
Και σε ρωτάει "Αν ο ράνδομ (αλλά όχι, κόλλησες στο όνομα Βαργκ) μουσικός είναι παρόμοιος τύπος θα αγόραζες τη μουσική του;"
Πες ένα όχι να τελειώνουμε. Συμφωνώ κι εγώ.
Αν ο ιδιοκτήτης της Hydrahead ήταν φασιστάκι (στην πράξη) θα αγόραζες τα σιντί της;
Πες ξανά ένα όχι. Τίμια στάση για μένα.
Αλλά έλεος ρε πούστη μου, συνενοηθείτε. Κατήντησα να υπερασπίζομαι ρουθλες, που στην τελική όντως αν τα έκανε αυτά τρανσάς πιθανότατα θα είχε πεταχτεί χαιρέκακα.
Δηλαδή εσύ κατάλαβες πως πρότεινα να σπάσουν στο ξύλο τους Domine ή τους οπαδούς τους.
Nα ρωτήσω κάτι? Vikernes καίει εκκλησίες ,πετσοκόβει (και δεν ήταν ατύχημα) ,κάνει δηλώσεις όπως "σε λίγο δεν θα υπάρχει καμιά ξανθιά να γαμήσουμε γιατί θα έχουμε γεμίσεθ με μα'ι'μουδόμαυρες ,δεν θα υπάρχει γυναίκα με λευκή ρόγα" αλλά το Filosofen είναι τέχνη (παπάρια τέχνη είναι αλλά περί ορέξεως).
Οκ ,και ο Ξήγας και ο κάθε Ξήγας τραβάει πιστόλι και 'γω δεν ξέρω τι αλλά φέρνει μπάντες με τα πιο φτηνά εισητίρια της αγοράς ,με το πιο φτηνό μπαρ της πιάτσας (μην σχολιάσετε ποιότητα ,παντού μπουγάδες πίνουμε ,ακόμη και εκεί που πληρώνουμε 5 ευρά την μπύρα). ΑΡΑ γιατί να μην πω κι εγώ ότι ο τυπάς κάνει "λειτούργημα" και θέλει ο κοσμάκης (ακόμη και ο αριστερός -όχι Αλαβάνος ,όχι Παπαρήγα - όπως εγώ) να δει μπάντες που γουστάρει ΑΡΑ αυτός που κάνει λειτούργημα δεν μπα να'ναι ότι να' ναι ,όσο λες εσύ ότι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Varg έκανε "τέχνη" ..................
Για παράδειγμα σε πήρα ρε κάρχαρτ, γιατί ήξερα να αναφέρω απτό παράδειγμα(τον βίκερνες).
Εγώ από την αρχή του θρεντ το είπα. Στα αρχίδια μου τι είναι ο τύπος. Φέρνει μια μπαντάρα κατά τη γνώμη μου, που καίγομαι να δω. Θα πάω, θα στηρίξω το event.
Άλλοι πετάχτηκαν με τα α-ου-ά που πάτε στον ασφαλίτη, δε θα βγάλει λεφτά από μας ποτέ και όλα αυτά. Δεν πα να ήταν και αναρχικός, δεν πα να ήταν και χίτης, δεν πα να ήταν και κομμουνιστής, το event το στηρίζουμε όχι για το ποιος το διοργανώνει αλλά για το τι φέρνει και το πόσο το γουστάρουμε. Δε νομίζω οι Domine και οι κάθε Domine να ζητούν πιστοποιητικά φρονημάτων των διοργανωτών όπως είπα για να πάνε για μια συναυλία, ούτε οι οπαδοί τους.
Εδώ πριν από 7-8 χρόνια κάναμε αμάν να δούμε κανά καλό live. Τώρα που έρχονται με το τσουβάλι(ευτυχώς), θα αρχίσουμε να τα σνομπάρουμε για να γυρίσουμε στις εποχές που ήμασταν το 2000;
Και ανέφερα επίσης πως όσοι λένε άλλα μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούν γιατί ακούν ότι μουσική ακούν. Αν όντως τα πάντα κρίνονται από κοινωνικοπολιτικά κριτήρια, ή από την ιδιότητα τρίτων άσχετη με την τέχνη/μουσική, ε κάπου σκέφτονται λάθος. Γνώμη μου είναι, την λέω. Ελευθερία λόγου κι έτσι ε;
Τέσπα, το υπεραναλύσαμε, το κάναμε νιανιά, αρκετά. Όσοι δεν γουστάρετε να τα σκάσετε στον ασφαλίτη πάντως, ε μην έρθετε. Να έχουμε και περισσότερο αέρα εκεί μέσα.
α) μασκαράνε τι θα πει?
β) το ποστ που έγραψα και βάση του οποίου είμαι για μούντζες έχει ακριβώς την ίδια λογική με την δικιά σου.δηλ αφθαίρετη. απλά..............
edit : ξαναδιάβασε το Post moy
εδιτ αλλά ξαναδιαβασέ το έτσι ,όχι "σχημάτισα α΄ποψη και τράβα γαμήσου"
δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του 'ξηγημένου και του βικέρνες νομίζω. αν υποτίθεται πρέπει να κρατήσεις μία υπεύθυνη στάση απέναντι σε αυτά που πιστεύεις, πρέπει να την κρατήσεις απέναντι και στους δύο. άσχετα αν στους burzum υπάρχει απόσταση, το ότι δεν έχει βάλει σε αναγνωρίσιμο βαθμό τα δικά του αυτά πιστεύω στην τέχνη του, και πως ότι και να κάνουμε, παρα είναι καλή μουσική για να την αγνοήσεις για τον οποιονδήποτε λόγο. Από την άλλη, οποιοσδήποτε αγοράζει σιντι NSBM ας πούμε, για μένα δεν έχει καμιά διαφορά απο αυτόν που πάει στις συναυλίες του ασφαλίτη εν γνώσει της κατάστασης αυτής.
αυτό που λες δεν σε προβληματίζει λίγο για το τι είναι οι μαγαζάτορες ή οι διοργανωτές που πας και τους τα σκας ζεστά όταν πας να παρακολουθήσεις μια συναυλία; και μήπως πάνω στο δικό σου οπαδιλίκι τελικά κάποια κοθώνια κάνουν περιουσίες; λέω εγώ τώρα... (edit: χωρίς εχθρική διάθεση ε...)
χμ, δεν είχα δει πού γίνεται το λάιβ, δίκιο.
τεσπά, το θέμα είναι ότι ο βικέρνες δε θα με μαχαιρώσει, ο άλλος όμως μάλλον θα την κάνει τη δουλειά του στην πορεία. μην αγχώνεστε, δεν είναι ρατσιστικό προς τους μεταλλάδες το ζήτημα, έχουν δείρει και τους vandals στην αθήνα για πιο χαζό λόγο.
χαχαχα, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε πάντως εσείς οι αριστερογλυκούληδες ότι ο βικέρνες έχει φέρει περισσότερο κόσμο στην ακροδεξιά από το 1993 από 10 καρατζαφέρηδες όλου του κόσμου μαζί.
και άμα γουστάρει μια χαρά θα σε μαχαιρώσει, αμ τι.