είστε άπληξ, βρώμηξ και κλανίλος.
Printable View
είστε άπληξ, βρώμηξ και κλανίλος.
ο τιραντελο...
τα 30 μεγαλυτερα ελληνικα γκρουπ κατ εμε χωρις να ειναι απαραιτητα μεταλ
rage (vazw thn epoxh me tous euthimiadides giati etsi goustraw)
last drive
sound explosion
xulina spathia
trupes
leuki sumfvnia
deus x maxhina
stokous
lord 13 (epatha plaka otan tous eida)
raining poleasure
closer
bokomolech
as paw twra sta metal
ola tuxaia seira e
me exairesh to kalutero group ever
pame
crush
spitfire
sarissa
n-carkade
anwrimoi
kataramenoi
wisdom
nightfall(kai mono gia to athenean echoes alla gamiountai pou valan mesa lathos stixous)
rotting christ
thou art lord
exoristoi
nekromantia
raw silk leme ante xupnate
trademark
powercrue
vanity
marauder
angelo perlepes mystery
exw ahsei polla apexw alla entaxei 30 eipame e
den evala mods kai bos ktl giati akoma den exoun katakthsei ton kosmo . asxeta pou gamane
se 2 xronakia omws tha deite
horizon's end επίσης. Acid death από τις μεγαλύτερες μπάντες και εννοείται FORTRESS UNDER SIEGE.
μλκ είχα φάει το κεφάλι μου το απόγευμα όταν έκανα το ποστ να τους θυμηθώ κ δεν τα κατάφερα...το EP τους είναι κορυφαίο
επίσης θα έλεγα Utmost Contempt αλλά θα μου που ότι γλείφω :P
Τεράστιος τραγουδιστής ο Σμέρος των F.U.S. \m/
Τέτοιες φωνές θέλουμε!
Απίστευτος τραγουδιστής, όντως. Κι ο κιθαρίστας πραγματικά καλός και με ιδέες, όχι σαν μερικούς νεομέταλους που πήγαν εξωτερικά και έχουμε κάνει θεούς ε...
Ψ.Χ (http://www.myspace.com/1s12x4s17x5s1x18a)
Nuclear Winter
Injekting Khaos
Nocternity
Necromantia
Order Of The Ebon Hand
Mournblade
Thou Art Lord
End
Diabolos Rising
Arketa edit epontai.
Salonicult....Medieval Death Loipon...
ρίχτο και Medieval Death.
Α, μάλιστα. Υπάρχουν κανόνες που λένε ότι ο Κατσιώνης απαγορεύεται γιατί αλλιώς σε κοροϊδεύει ο κάρχαρτ. Τα αρχίδια μου κουνιούνται πρέπει να αναφέρω. Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι τσέκαρες δισκογραφία Κατσιώνη, σοκαρίστηκες από το πόσο κακός μουσικός είναι και αισθάνθηκες την ανάγκη να χλευάσεις.
Λοιπόν, έχω δύο δίσκους του, το Turn of My Century και το Imaginary Force και παρόλο που βρίσκω ότι έχει χαζό στυλ σαν άνθρωπος και είναι λίγο φαφλατάς, μου αρέσει η μουσική του. Μια χαρά είναι και έχει στιγμές που έχει φοβερές μελωδίες.
Ρε πάνκη, ακούω και Manowar και Sacred Steel, τι μου λες τώρα; :P
Για Master Reset εδώ: http://www.myspace.com/masterreset
Φίλοι μου, με εξαιρετικό ταλέντο, ειδικά ο κιθαρίστας που είναι από τους καλύτερους που γνωρίζω, από τους ουσιαστικότερους παικταράδες και με τεράστια μουσική παιδεία. Ο ντράμερ επίσης είναι κτήνος, jazz background, έχει παίξει Νέα Υόρκη και τέτοια, αυτή την εποχή βγάζει το ψωμί του περιοδεύοντας με την Αρβανιτάκη (!). Ο τραγουδιάρης είναι πολύ παραδοσιακός μεταλάς στα ακούσματα...
Για στυλ θα έλεγα μια μίξη από πολλά πράγματα, Tool, Mars Volta, ολίγον από Μάνσον, γενικά δυσκολεύεσαι να τους κατατάξεις, τους λες προγκ αλλά όχι το κλασικό, πολύ χέβι ριφς, πλούσια σόλος, καταπληκτικό (κατ'εμέ) songwriting. Περιμένω πολύ μεγάλα πράγματα από τα παιδιά, γράψανε πρόσφατα στα Fredman και το έχω λιώσει το δισκάκι.
ΔΕΜΑΞΗΜΑΜ: Χαβαλέδες που γράφουνε πολύ catchy κομμάτια, ελληνικός στίχος, μοτορχεντ καταστάσεις με ολίγον από διάφορα. Ήταν και σαπόρτ στους Ανώριμους εσχάτως.
http://www.myspace.com/demaksimam
Το χιτ τους είναι Έτσι το σκατό να ρέει και το προσωπικό αγαπημένο, η μπαλάντα που λυγίζει τους Σκόρπιονς: Τι ωραία που'τανε.
Όχι, απλά ρε παιδί μου, Μπομπ Κατσιώνης. Μπομπ. Bob. Κωλοfuckin' Bob.
Και ΝΟΕΜΟΝ ακροατές αυτού.
Ε, έτσι γράφει πάνω στο δίσκο. Εδώ ακόμα λέω τους άλλους Τζιμ Μέρφι και Όλι Μόσιον, άμα έτσι θέλουτε, εγώ δεν χαλάω χατήρι. Εγώ δεν κοροϊδεύω τους άλλοι που θέλουν να λέγονται Κάουντ Γκρίσναχ και Βαργκ ενώ τους λένε Κρίστιαν ας πούμε... Όπως αγαπάει ο καθένας.
Βάζω Μπάμπη σπίτι μου να ακούσω λοιπόν.
καταραμενοι ρε μαλακα :lol: