και εγω αυτο ακουσα
Printable View
και εγω αυτο ακουσα
θα το έκανε σε 1-2 χρόνια αλλά το γεγονός αυτό είναι καλή αφορμή.. κρίμα... πραγματικά κρίμα. ελπίζω να μη γαμηθεί περισσότερο η φάση. πάντως το "καλό" είναι ότι και με την απόσυρση του Capirossi και ίσως Edwards (καιρός δεν είναι?) θα μείνουν θέσεις κενές για νέα ταλέντα.
τουλάχιστον ένα χρόνο υπομονή ακόμη rossi, να προλάβουμε να τον δούμε σε πίστα από κοντά
Δεν ισχύει αυτό. Με τα ευρωπαικά μπουρδέλα που έμπλεξε, έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτος ήταν :P
Το "αστείο" είναι ότι η τριάδα του ατυχήματος (Rossi, Edwards, Sic) ήταν οι "επικίνδυνοι" των αγώνων. Οι οδηγοί, τους οποίους όλοι, με νύχια και δόντια, προσπαθούσαν να τιθασεύσουν. Μάλλον με αυτό τα κατάφεραν. Αυτό είναι που θα καταστρέψει το MotoGP, όχι η φυγή του Rossi.
διαφωνώ, γιατί το ξέραμε οτι ο Rossi θα ήταν ανύπαρκτος φέτος λόγο Ducatti (φυσικά ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο από την 10 θέση/μέσω όρο ανά αγώνα) αλλά δεν θα ήταν στους 4 πρώτους σίγουρα. φυσικά η αλλαγή σε 1000άρια του χρόνου πάλι θα τον άφηνε πίσω να προσπαθεί να βελτιώσει την Ducatti αλλά και πάλι τον θες μέσα στη πίστα.
παράδειγμα, πέρυσι που τραυματίστηκε και έλειπε για μερικούς αγώνες δεν ήταν το ίδιο. κάτι έλειπε από την γραμμή εκκίνησης. τώρα σχετικά με το μπουρδέλο της ευρώπης λίγο πολύ τα ξέρεις.. ήθελε να τερματίσει την καριέρα στην Ιταλία, 19 χιλιάρικα του έδωσε η Ducatti, τσόνταρε και η Ferrari κάτι ψηλά από πίσω για να τον έχει στην Ιταλία και να προετοιμάζεται για F1 .. λίγο πολύ γνωστή ιστορία.
τώρα ο Σιμονσέλι οκ ήταν επικίνδυνος, ο Rossi ήταν περισσότερο παράτολμος, θρασύς και είχες τους λόγους σου να τον φοβάσαι, αλλά ο Edwards γιατί? Μόνος του έτρεχε, μόνος του έπεφτε.. :D
τραγικο ατυχημα - και πραγματικα με την γραμμη που πηρε δεν μπορουσαν να τον αποφυγουν με τπτ οι αλλοι 2...κανονικα εβγαινε προς τα εξω αφου επεσε...αλλα το κρατησε το μηχανακι....δεν ξερω
σιγουρα θα ξεχωριζε στο μελλον. ριπ
δεν ισχυει αυτο που λες για Rossi, Edwards μονο για σιμονσελι υπηρχε γκρινια απο αλλους αναβατες
και αποτι βγαινει θα συνεχισουν και οι 2 δεν υπαρχει δηλωση ροσι οτι το κοβει
Διατσιδης επειδη καθισα και ειδα λιγο σκαι δεν καταλαβε οτι ηταν τοσο σοβαρο στην αρχη κι αυτο με το κρανος οτι του το εχουν βγαλει το ειπε και γενικα ειναι κουραστικος
εγω προτιμω να κατεβαζω απο bbc την μεταδοση και την βλεπω μαγνητοσκοπηση εχει συνεντευξεις πριν και μετα ειναι στην πιστα κλπ ειναι καλη φαση
O Simo απλά είναι (ήταν :/) πρόσφατη προσθήκη στη μεγάλη κατηγορία, νέος, δυνατός, γι'αυτό και σας έχει μείνει μόνο αυτός. Ο Ρόσσι πάντα ρίσκαρε, γι'αυτό και απέκτησε απεριόριστο σεβασμό σαν αναβάτης, τουλάχιστον από μένα. Edwards δε θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει καγκουριλίκια, ψάχνω βιντεάκια. Εντάξει ίσως το έκανα λίγο μελό, απλά ήθελα να τονίσω τη διαφορά σε σχέση με τους κλαψιάρηδες (*cough* Lorenzo *cough*) της παρέας.
Ξανατονίζω ότι δε δέχομαι τον όρο "επικίνδυνος" όταν αναφερόμαστε σε αγώνες μοτοσυκλέτας.
κουβεντα θυμαμαι να γινετε για Lorenzo,Stoner οτι οδηγουνε "επικινδυνα" στην αρχη οταν ανεβηκαν motogp
για ροσι δεν ξερω για ποσα παλια το πηγαινεις απο οταν αρχισε Motogp τον θυμαμαι (για 500 250 κλπ δεν τον εχω δει)
οτι ειχε προβλημα με τη βροχη θυμαμαι λεγανε , οτι ηταν "επικινδυνος" δεν το χω ακουσει
ε και σπανια ειχε ανταγωνισμο λιγο τζιμπερναου,μπιατζι και αυτο για τη κουβεντα ψιλομονος του ετρεχε
για edwards δεν ηταν και ποτε διεκδικητης αγνοω αν υπηρχε θεμα εχει γερασει κιολας
και εκεί που διάβαζα κάπου ότι και ο Lorenzo θα σταματήσει και είχα φρικάρει.. ευτυχώς διαψεύδονται όλα! μα καλά, λέω και εγώ, ένας θάνατος θα σταματήσει την κατηγορία ολόκληρη?!!?!?!?
για τον Rossi το διαψεύδει ο ίδιο εδώ
http://img560.imageshack.us/img560/2526/93728252.png
είχα και ένα άρθρο του Lorenzo στα Ισπανικά αλλά δεν έχω το λινκ τώρα, που λέει ακριβώς το ίδιο "δεν είπα ότι θα σταματήσω, το έγραψαν οι εφημερίδες για να πουλήσουν φύλλα"... ουφ...
έχουμε νεότερα για το ποιος θα πάει στην Γκρετσίνι?
ε λιγο νωρις δεν ειναι να ψαξουν για αντικαταστατη ακομα δεν το θαψαν το παλικαρι
μιας και ειπες Lorenzo υπαρχει φωτο απο την πτωση Αστραλια που του χει κοπει το πανω μερος απο το δαχτυλο
μετα εψαξαν να βρουνε στο γαντι το κομματι να το κολλησουνε
οι εξελίξεις τρέχουν, δε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την κηδεία...
ναι υπάρχει φώτο..
http://www.asphaltandrubber.com/wp-c...150&w=280&zc=1
http://www.iol.co.za/polopoly_fs/iol...2690218641.jpg
το γάντι πρέπει να βγει στο ebay
δεν βρισκω vid αλλα τοχω δει
ειναι προθερμανση χανει τον ελεγχο προσπαθει να το κρατησει ειναι σε φαση πεφτω δεν πεφτω αλλα πεφτει και "παγιδευτηκε" στιγμιαια το χερι αναμεσα σε τιμονι και ασφαλτο
μονο αυτο βρηκα αλλα ειναι μετα
βρηκα ενα ωραιο vid παλιo που πεταει
καταπληκτικό το χάϊ σάϊτινγκ του Χόρχε! Στον αγώνα το έκανε καλύτερο!
http://i99.photobucket.com/albums/l3...celliCloud.jpg
γλυκανάλατο αλλά ωραίο