χαχα
Printable View
Θα γράψω πέντε τελευταία πραγματάκια για να λήγει το θέμα. Ruthless, είσαι πραγματικά χαζός που δεν καταλαβαίνεις τι λέμε, και όντας χαζός και δείχνοντάς το, παραβιάζεις συστηματικά τον κανόνα υπ' αριθμόν 3 λειτουργίας του forum, και επομένως κανονικά θα έπρεπε να δεχθείς ένα ωραιότατο ban να τελειώνουμε. Προσωπικά έστειλα επιστολή ώστε να μη συμβεί, αλλά άκου αυτό : Ένας διαιτητής θα ρίξει πολύ πιο εύκολα απευθείας κόκκινη στον Γκαρσία ή στον Γκατούζο, παρά σε κάποιον που γενικώς δεν είναι κωλοπαιδαράς στο γήπεδο. Εσύ είσαι λίγο κωλοπαιδαράς στο forum (στην πραγματικότητα εικάζω πως είσαι της φάπας παιδί) από ΠΑΝΤΑ, και όσο να ναι είναι πιο εύκολο, ΌΤΑΝ παραβείς το όριό σου, να φας την κίτρινή σου άμεσα και χωρίς προειδοποίηση και ούτε καν κόκκινη. Αυτό είναι συνολικό. Πουθενά δεν λέω πως κάποιος με καλή μουσική συνεισφορά (ε λολ) και μονίμως κακή συμπεριφορά δεν θα αγγίζεται, λέω όμως πως κάποιος με μόνιμως κακή συμπεριφορά θα τρώει διαγραφές ποστ. Και όπως σου είπαν και ο ανιμάε και ο ντράγκονλορντ, όταν ένας γενικώς σωστός user παρεκτραπεί μια, δύο, δέκα φορές, οκ, θα είναι μια εξαίρεση στον κανόνα. ER είναι εδώ. Όταν όμως είναι μονίμως έτσι κάποιος, υπάρχει θέμα. Δεν έχεις έντιμο πρότερο βίο, μια ζωή τις ίδιες μαλακίες έκανες, και τώρα λες μαϊμούδια δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια που ακούς την εκπομπή τους δυοτρείς φορές, επειδή Σου έθιξαν ένα βίντεο κάτι τύπων. Προσπάθησε να απομονώσεις τη συνολική συμπεριφορά σου, να δεις πως εσύ έχεις εκατό τα εκατό λάθος, να το παραδεχτείς αν θες (αν δεν θες δεν πειράζει), και μετά έλα να με κατηγορήσεις που κάνω "ελαστικό moderating" σε τρίτους. Μην το κάνεις συγκριτικά όμως, αυτό είναι λογική "μα κυρία αυτός άρχισε πρώτος" και αν σε σένα λειτουργεί στη ζωή σου, εμένα μου φαίνεται παι-δι-κό.
Περί music off topic : To music off topic thread είναι ένα music off topic thread. Ένα ποστ που μελετάει (και ας γελάει με) ένα ηλίθιο μουσικό βίντεο, έχει θέση εκεί. Ένα ποστ που γελάει περισσότερο με αυτό το μουσικό βίντεο, έχει θέση εκεί. Ένα ποστ που κάνει σαν να το τσίμπησε αλογόμυγα επειδή θίχτηκε η γαματοσύνη του user πίσω από αυτό, με σχόλιο τύπου "γαμάει το 95% των ακουσμάτων σας και τα αυτιά σας έχουν πρόβλημα", δεν έχει θέση σε ένα music off topic thread. Παρόλλα αυτά, ΔΕΝ διαγράφτηκε, όπως δεν έχουν πειραχτεί άλλα 3.000 ίδια τέτοια, αλλά έφαγε το Χ ένα αντίστοιχης υφής, όταν άρχισε η ειρωνία και οι μαϊμούδες και όλη αυτή η jazz, όταν δηλαδή είχαμε ξεκάθαρα ξεφύγει από οτιδήποτε οτιδήποτε μουσικό.
Και ξαναλέω, τίποτα στο ER δεν αλλάζει, δεν θα γίνει forum για κυρίες, μένουμε στο :
Οριστικό, δεν ξανασχολούμαι με το θέμα. stop the madness.Quote:
Originally Posted by carheart
edit : αν κάποιος διατηρεί την εντύπωση πως μου αρέσει να διαγράφω γενικώς posts, θα του διαγράψω όλα του τα posts.
Από κάτω μου, ακολουθεί ένα post του Ruthless, να πει την τελευταία λέξη επειδή είναι ΓΑΜΑΤΟΣ, και επιστρέφουμε όλοι στις δουλειές μας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ.
Αν εσένα σου φαίνεται παιδικό που κάνω(όταν η λογική είναι εναντίον σου, βάφτισέ τα όλα παιδικά, δουλεύει :!:), αυτό που κάνεις εσύ είναι φασιστικό, και news flash for you, δεν το λέω μόνο εγώ ε;
Και επειδή είσαι τόσο καθυστέρας όμως, η μαϊμού δεν ήταν απάντηση στην δεκαπεντάχρονη powerania που έτρεξες να υπερασπιστείς καβάλα στο άσπρο σου άτι. Στον πάνκη ήταν, και αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει εδώ ουκ ολίγες φορές. Κραγμένες αδερφές οι τραγουδιστές του US power γι'αυτόν, μαϊμούδες που χορεύουν(με animated gif) οι πάνκηδες για μένα. Αλλά θέλει και πρότερο έντιμο βίο πλέον για να τα κάνεις αυτά.
Πάω λοιπόν να γράψω για κανά δίμηνο νορμάλ, χωρίς φλέιμς και μαλακίες, να βγάλω την ρετσινιά του ER Γκαρσία από πάνω μου(έλεος όμως), και ελπίζω σε κάτι μήνες ο μοντερέιτορ κάρχαρτ να μου δώσει το δικαίωμα ελευθερίας λόγου ξανά.
Ως τότε ας είμαστε κυρίες, μην μας κάνει ντα το ποστ ο κάρχαρτ.
Ειπα εγω την τελευταια λεξη για να σας το χαλασω.
na svistoun ta post twn 2 parpano kyriwn parakalw
ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ :!:
Για του λόγου το αληθές (και για να έχω τον τελευταίο λόγο κυρίως), στο metalbb δεν ήταν τόοοοσο υποκειμενικά τα πράγματα, είχες έναν admin που έλεγε "απαγορεύονται οι βρισιές, μη λέτε μαλάκα ο ένας τον άλλο" πχ και ακριβώς από κάτω έβγαινε ο ρόκαβλον που κατέβαζε χριστοπαναγίες στους χρήστες αλλά δεν είχε κυρώσεις γιατί ήταν super moderator κι έγραφε στο invader, ή πχ εγώ είχα φάει ban επειδή είπα τον αντμίν πάπιο (ενώ είχε άβαταρ μία πάπια). Είναι λίγο γελοίο να ακούμε στο ερ για άααλλη μια φορά για φασιστιλίκια κλπ, τη στιγμή που έχουμε αποδεδειγμένα εδώ και 6 χρόνια καλές προθέσεις και ακόμα και όσοι έφαγαν μπαν πάντα είχαν δεύτερη ευκαιρία. Το να διαφωνήσεις με μία κίνηση είναι ένα πράγμα και σαφώς δε γίνεται να ικανοποιούνται όλοι, το να λες για φασισμό και δύο μέτρα και σταθμά είναι ένα άλλο. Κι ο κάρχαρτ κι εγώ ό,τι μας λέει το κεφάλι μας ότι είναι σωστό για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ κάνουμε, δεν ψάχνουμε πώς θα βγάλουμε το κόμπλεξ μας στο αληθινό ατσάλι στο πρόσωπο του ruthless, οπότε μην το πρήζετε άλλο τον άνθρωπο, να χαρείτε, έφυγε ήδη από το albums επειδή δεν ήθελε να σβήνει τα links που επιμένατε να ποστάρετε, ας μη φύγει κι από το music επειδή θα βαρεθεί να τον λένε φασίστα τη στιγμή που προσπαθεί απλώς να κάνει ένα υποτυπώδες moderating.
Σίγουρα δε σας ενδιαφέρει νομίζω. Σαν κατίνες Γ εθνικής κάνετε.
Πάντως δεν είχε να κάνει κάτι με κακή στάση στο φόρουμ, με επικείμενο μπαν ή οτιδήποτε άλλο επηρρέαζε την ομαλή λειτουργία της κοινότητας, τον "καλό" και τον "κακό" χρήστη ή τις συνεισφορές τους. Το ταμαγκόθι ξέρει και τέλος.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δε θυμάμαι τι είχε παιχτεί, το θυμόμουν σαν μπαν, προφανώς όχι, τέσπα, σιγά το θέμα.
η αλήθεια είναι οτι εμένα κυρίως με ενδιαφέρει γιατί ένα τύπος που έχει σκάσει εξαρχής με υφάκι "μαλακισμένα ακούτε μόνο μαλακίες, γαμώ τα αυτιά σας, η μουσικη μου γαμαει το 99% απόσα ακούτε, ποστ πανκ γκοθ αδερφάρες" όχι μόνο επιμένει να είναι εδώ ακόμα τόσα χρόνια μετά ανάμεσα στους φλώρους, αλλά κάνει και υποδείξεις για μια δημοκρατική συμπεριφορά και ανοχή που ο ίδιος φροντίζει να εκμεταλλεύεται. κοινώς, 1. αν το ηάρ είναι το μόνο φόρουμ που σε ανέχεται ακόμα σάλτα και γαμήσου επιτέλους, και 2. αν την έκανες μια φορά σβήνοντας το ακάουντ σου τι μας ξανακουβαλήθηκες;
ε εκτός αν το προηγούμενο νικνεήμ παραλίγο να φάει ξύλο ας πούμε ξερωγώ και ήταν το μόνο αντρίκιο πράμα που σου έμενε να κάνεις. γιατί άλλο προσωπικό λόγο δεν βρίσκω. ε εκτός αν οι dark assasin steel avenger έγιναν ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και δε θέλεις να συσχετίζεσαι μαζί τους πλέον.
1) Δεν είναι το μόνο, σρυ.
2) Δεν την έκανα ποτέ. Το Ruthless ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα με το σβήσιμο του άλλου, και δεν το έκρυψα ποτέ ποιος είμαι από την πρώτη μέρα. Άρα αν ήταν για ξύλο, δεν το έφαγα ακόμα. Ατύχησες.
Όσο γιατί είμαι ακόμα εδώ; Ε γιατί υπάρχουν και μια ντουζίνα άτομα που λέμε και 2 σοβαρές κουβέντες και έχω μάθει και 2 πράγματα από αυτούς(και ελπίζω και vice versa). Πάντα υπήρχαν βασικά τέτοια άτομα, απλά όλοι για τον Α ή τον Β λόγο αποχωρούσαν. Και σίγουρα το ER δεν είναι ψηλά στην εκτίμηση των περισσοτέρων σε κάποιους κύκλους.
ΥΓ: Ξέχασες να βάψεις ροζ τη λέξη.
η λέξη πούστης είναι αντρίκια, βλάκα.
Το vice versa ισχύει! :D:dfinger::touched:8-):D:dfinger::touched: