Καλά να περάσεις και για οποιαδήποτε πληροφορία εδώ είμαστε!
Printable View
Καλά να περάσεις και για οποιαδήποτε πληροφορία εδώ είμαστε!
μπυρα μπυρα χασις?
Δε θα πω πολλα γιατι οι πιο πολλοι εχετε παει. Εμενα ροκαφορτ και ουρζελ. Καποια σημεια μου αρεσαν ιδιαιτερα και σε καποια αλλα εμεινα μαλακας.
Κεντακυ - ο γαταρας Παμπλο ειναι μεγαλυτερος απο σκυλι και λα μασια που λατρεψα γιατι μου εβγαλε μουντ " μακη " ( οι πατρινοι ξερετε ).
Κατα τα αλλα σε ολους τους πακιστανους με μπυρες ελεγα οτι ειμαι μουσουλμανα, ενα ξημερωμα χωρις καν να το καταλαβω καθως πηγαιναμε στη σταση των λεωφορειων ξεμεινα στη μεση καυγα τραβελιων στη λα ραμπλα, 1 ευρω κρασι και αραγμα σε σπιτια.
Η βαρκελωνη απλα γαμησε. Θα ξαναπαω. Αυτα.
πακιστανοι΄; εγω νομιζα απο βορεια αφρικη
Λεπόν, η κατάσταση έχει ως εξής. Κέρδισα δυο εισιτήρια για το φετινό Primavera και δεν ξέρω ποιον να πάρω μάζι μου, όπως επίσης και αν θα χρησιμοποιήσω το δώρο στην τελική. Πρέπει να δώκω τελική απάντηση και ονόματα μέχρι την Κυριακή 03/02. Το πακέτο περιλαμβάνει τα εισιτήρια για το φεστιβάλ και ένα εκπτωτικό κουπόνι για τα αεροπορικά. Το ένα όνομα πρέπει να είμαι εγώ αλλοιώς πάει στον επιλαχόν. Έχω ήδη ρωτήσει και μερικούς άλλους φίλους αν ψήνονται και περιμένω απαντήσεις. Τα εισιτήρια πρέπει να είναι ονομαστικά και θα πρέπει να δείξουμε ταυτότητα/διαβατήριο για την παραλαβή.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει πμ.
εντιτ: πέρα από τον αγαπημένο 12στερο δεν έδειξε κανείς άλλο ενδιαφέρον, η θέση καπαρώθηκε, καλά να περάσουμε!
καμιά πρόταση για ξενοδοχείο/χόστελ/σπίτι;
Για ποια περίοδο;
4-6 Μαιου
Της τελευταίας στιγμής ε;
Δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο, 2 φόρες που έχω πάει έχω μείνει σε διαφορετικά μέρη και δεν θα τα πρότεινα. Σε ένα μήνα που ξαναπάω έχουμε κλείσει διαμέρισμα.
Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ. Το δεύτερο φυσικά είναι αν σε ψήνει η φάση. Για το συγκεκριμένο δεν έχω βρει ποτέ όταν έχω ψάξει και δε ξέρω πως είναι, αλλά έχω μείνει σε παρόμοιο στο Βερολίνο και ήταν γαμώ εμπειρία.
τελευταια φορα ειχα μεινει στην λα ραμπλα επανω σε ενα χοστελ. αρχες ιουνη ειχα παει και ηταν οκ. παλιά διαμερίσματα αλλα οκ. αν θες να το κοιταξω μπας και το βρω να σου πω. Μονο αρνητικό ίσως η αρκετή φασαρία από τον δρόμο, αλλά εμάς μας είχε λείψει. ενταξει στο διαμέρισμα ήμασταν 3 ζευγάρια μάλλον. τα αλλα 2 δεν τα είδαμε ποτέ.
ναι ουτε κ σεμενα εβγαλε για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες αυτο. οι αγγελιες για τα διαμερισματα ελπιζω ναναι αξιοπιστες, μην ειναι τιποτα απατεωνες!
σευχαριστω για τα λινκς =).
καθε πληροφορια ευπροσδεκτη ατομ! =)
τον αύγουστο είχα μείνει σε αυτό, φθηνό χίππικο και σε πολύ καλό σημείο, κυρίως πιτσιρικαρία, τουαλέτες προσωπικό κλπ γαμώ (βραδινή βάρδια μακρυμάλλης κολομβιανόφατσας που άκουγε δισκογραφίες όζζυ), τα δωμάτια πολύ μικρά αλλά δεν είχε κόσμο οπότε είσαι ψιλοάνετα + ωραίο μπαλκονάκι σε παράδρομο της ράμπλα. ιμο το καλύτερο χόστελ που έχω μείνει εκτός από τα στριμόκωλα κρεβάτια, επίσης αν πέσει ζέστη την πουτσίσατε.
ideal youth hostel
εχουν ενα κτήριο σε ένα στενάκι και ένα άλλο κτήριο μπροστά στην λα ραμπλα. μπαλκονακι σε στενάκι είχαμε εμείς.
ευχαριστώ! ευτυχώς δείχνουν ναχουν ακόμα διαθεσιμότητα για τότε.