ixa mia poli kourastiki mera, gia na katsw na asxoli8w me tin malakia tou ka8ena.
Printable View
ixa mia poli kourastiki mera, gia na katsw na asxoli8w me tin malakia tou ka8ena.
dld egw ws kniths 8a eprepe na akouw molis to...0,0001% ths mousikhs pou m aresei giati etsi sxetizw mousikh politikh kai stash zwhs e?
vasika oi perisoteroi krazete ton anthropo para ton mousiko!
Na sou pw ena aplo paradeigma.to 90% akouei malama kai porwnetai.Opoion kai na rwthseis 8a pei oti einai malakas omws.
eutyxws kseperasa auti tin nootropia edw kai xronia!
για ποιον ακριβως λογο ειναι μαλακας ο Μαλαμας?
μπααα...εχει κανει και συναυλιες για αναρχικους...μαλλον θα τους χαλαει που ειναι μονιμα σουρας
γαμω τα παιδια ειναι ο μαλαμας
akiro se mperdepsa me to griffith.
...xmou, mallon prepei na kanw ena dialima... :D
ακουγα Βασιλη απο τα 2 μου ξερω γω, υπαρχει κασετα που ειμαι 3,5 και τραγουδω το μαυρο γατο... παραλληλα με τη προεφηβικη μου μουσικη "ωριμανση", ακολουθουσε κι η απομυθοποιηση του Βασιλη σαν κατι αξιολογο, γεγονος που δεν αναιρει ομως οτι εχει τραγουδησει καποια καλα τραγουδια, ενω τα τελευταια 10και κατι χρονια ειναι ενα απωθητικο ον και σαν χαρακτηρας και σαν μουσικος και σαν ανθρωπος που δεν αποδεχεται το προβλημα του τριχωτου της κεφαλης του!
ο οποίος "μαύρος γάτος" είναι σε μουσική βασίλη και στίχους θανάση, από το ίδιο βαρέλι, και όταν ρωτήσαν τον νεοindieθανάση αν είναι συγγενείς, απάντησε "ευτυχώς όχι", αυτό το διάβασα σε ένα δίφωνο στον οδοντίατρο πριν δύο χρόνια, και μετά ήρθε η μελίνα κανά και τον στεναχώρησε επειδή είπε πως την ανάγκαζε να μη λέει λαϊκά, ενώ ο καλύτερος δίσκος του Σωκράτη Μάλαμα είναι αυτός στον οποίο τραγουδούσε Ξυδάκη (απλά παραδεχτείτε το), όλα αυτά σε εποχές όπου η Καλομοίρα μας ξεπροβάλλει από Τούρτες Γενεθλίως Διονύση Σαββόπουλου, όταν εκείνος αναρωτιέται "ποιός θέλατε να ξεπροβάλλει δηλαδή; η φαραντούρη;", προσδίδοντας ένα επιπλέον ροφλμάο στο ανέκδοτο ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.