Δεν ξέρω ψηλέ, μπορεί να είσαι άμπαλος :!: Εμένα μια χαρά μου φάνηκαν όλα.
Printable View
Δεν ξέρω ψηλέ, μπορεί να είσαι άμπαλος :!: Εμένα μια χαρά μου φάνηκαν όλα.
Μαγκιά σου ψηλέ.
Εμένα το DEMO του pro μου φάνηκε πολύ καλύτερο, και πάνω απ' όλα όπως πάντα πολύ καλύτερο για διπλό
Λοιπόν χθες έβαλα το demo του fifa και σήμερα το demo του pro. Τι να λέμε ρε σεις. Η μέρα με την νύχτα. Σε όλους τους τομείς. Το ένα δείχνει ποδοσφαιράκι (fifa) και το άλλο πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στην εικόνα πραγματικού αγώνα. Το pro όντως έχει λιγο πιο αργή κίνηση απο το περσινό, αλλά δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αυτό. Νομίζω θα το συνηθήσουμε. To fifa δεν μου άρεσε καθόλου. Μόνο τα κοντινά πλάνα στους παίχτες και η οπτικοποιήση των γηπέδων γαμάει. Όλα τα άλλα μετριότητες. Επίσης τόσα fifa έχουν περάσει, αυτο το ξεβαμένο κόκκινο πάνω στις φανέλες παραμένει. Κριμα. Και αυτά τα λέει ένας φανατικός του fifa μέχρι και το 2002. Το Pro που είναι και το θέμα μας, νομίζω πάλι θα κλέψει την παράσταση άνετα. Τα γραφικά του είναι συγκλονιστικά, ενώ δεν βρήκα και τίποτα άσχημο σε σχέση με τον χειρισμό που που είναι σχεδόν ο ίδιος. Ξέρουμε πότε βγαίνει επίσημα για PC;
αντε να πουμε για αλλη μια φορα πως μιλαμε για τα next gen και οχι του pc
το fifa στο pc ειναι απλα γτπ
A να κάτι που δεν παρατήρησα στη προηγούμενη συζήτηση, Εστεμπάν για PC μιλούσες;
Ναι για pc λέει, δεν υπάρχει σύγκριση με console version
Ναι ρε μανς, για πισί λέω. Τζάμπα το flame.
για pc λοιπον πατε με pro χωρις δευτερη σκεψη(και psp τα ιδια αποσο γνωριζω)
ας πουμε 2 πραγματα παραπανω.βασικα βελτιωση στα γραφικα ειδα μονο στα κοντινα πλανα σε προσωπα και τιποτα αλλο,παρ'ολα αυτα παραμενουν καλυτερα απο του fifa imo στο οποιο ειναι καπως πιο καρτουνιστικα.απο κει και περα η 360 κινηση ειναι οντως συν γιατι εκτος των αλλων αποφευγεται και η "περναω τους παντες με εναν παιχτη" κατασταση.το σουτ μου φανηκε ελαφρως καλυτερο απο το 09,οι τερματοφυλακες καπως πιο εξυπνοι αλλα οσο αφορα τους αμυντικους...οσες φορες ανοιγα τη μπαλα μπροστα με το r1 καθοντουσαν και με κοιταγαν(μονο ακρη που δεν εκαναν ξερω γω)
αν και αρκετα απο αυτα ακουγονται βελτιωσεις,η αισθηση που σου αφηνει το παιχνιδι ειναι οτι παιζεις το ιδιο με το περσινο απλα πατσαρισμενο(αν και το ακουγα τις προηγουμενες χρονιες,προσωπικα φετος το ενιωσα πραγματικα και ισως φταιει και ο ενθουσιασμος απο το fifa demo που αυξησε τις προσδοκιες)
αυτα τα λιγα και τα υπολοιπα θα τα δουμε στις τελικες εκδοσεις και των 2...ελπιζω οντως τα demo να ειναι μηνων πριν και τα αρνητικα στην retail να ειναι λιγοτερα.το σιγουρο ειναι οτι φετος θα τα παρω both(αφου ουτως ή αλλως το pro θα το αγοραζε ο bro ο κοσμος να χαλασει =p)
1ες εντυπωσεις
+ παιχτες λιγοτερο αερινοι. νιωθεις καποιο βαρος
βελτιωμενα γραφικα
πιο γρηγορο λογω ταχυτητας πασας
δεν ειναι ευκολο να περασεις τους παντες με τη γνωστη κοφτη ντριμπλα
νεες επιλογες για το στυλ ομαδας
νομιζω καλλιτεροι τερματοφυλακες
- αμεσοτητα πασας
τα ξαφνικα πεταγματα των παικτων.
δεν φαινεται το πολυγωνο στα στατιστικα των παιχτων (λολ)
η δυσκολια μαλλον δεν ειναι καλη. στο ανωτερο επιπεδο νικας απ την αρχη
δν μ ερχεται κατι αλλο για την ωρα
Αυτό με τα σταστιστικά το παρατήρησα κι εγώ.
Γιατί σκατά το κάναν έτσι;
Πω ειναι αηδιαστικο με ελληνικα ε.ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ.
Χτες το επαιξα κι εγω,δεν μου κανε καμια τρομερη πρωτη εντυπωση,και αυτο το πραγμα με το αμπαλο κοντρολ ειναι σπασαρχιδικο.
Με τα στατς οντως μεγαλη μαλακια,ελπιζω να το αλλαξουν στην τελικη εκδοση.
Α,επισης,και τα βελακια βγαλαν ή εγω δεν τα βρηκα?
Μόνο εμένα μου φαίνεται για ακόμα μια χρονιά καθυστερημένος ο τρόπος με τον οποίο κουνάνε τα χέρια τους οι παίκτες ενώ τρέχουν;
Επίσης ας υπάρξει για πρώτη φορά ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ online στο PC και τίποτα άλλο δε ζητώ.