Πεστα αλαια!
Η πραγματικη σοκολατα ειναι η νταρκ.
Οι πουστηδες μονο τρωνε απο τις αλλες με τα χημικα ή βαζουν αλλο θιμ εκτος απο νταρκ!!!!!!!
Printable View
Πεστα αλαια!
Η πραγματικη σοκολατα ειναι η νταρκ.
Οι πουστηδες μονο τρωνε απο τις αλλες με τα χημικα ή βαζουν αλλο θιμ εκτος απο νταρκ!!!!!!!
auto, mitsmann ston prwkto sou oi kato8i sokolates
http://candyaddict.com/blog/candy_im...olate_bars.jpg
+1 gia tis mavres
Δεν αμφεβαλλα οτι εχουμε γεμισει κουνιστα ακτινιδια εδω μεσα.
παει ο καιρος που μιλαγαμε εδω μεσα για ατσαλια.
παει καιρος.
τωρα πια κοντα σου νιωθω
σαν θεος.
τι θα γίνει με σένα!!! αυτό το max perry είναι κόλαση παναγίαμ. ειμαι στη δουλειά και μου τρέχουν τα σάλια. Επίσης αγαπημένες μου είναι η ίον σκέτη, lila pause (πριν πολλά χρόνια ήταν διαφορετική η γέμιση και πιο τρου). μιλκα βρήκα μεγάλη ποικιλία θεσσαλονίκη- αθήνα δεν βρίσκω. Επίσης προσκυνώ σοκολατάκια με κάστανο κ σοκολατάκια βραχάκια κ σταματάω γιατί μου χει πέσει το ζάχαρο
Άντε Swollen, σου'φεξε. Ταιριάζετε και στις σοκολάτες ;-)
Ax μπαίνει η άνοιξη κι αρχίσανε τα τιτιβίσματα και οι ερωτοτροπίες και στο er :touched:
η impure είναι δική μου..! κ ας μην μου'χει δώσει άδεια ο μιτσμάννος
έλα να σε πάω σε μέρη εξωτικά να σε ταϊζω σοκολατάκια max perry και να τρέχουμε στα ποτάμια όλη μέρα!
σγώλλεν του δε ρέσκιου:hippy:
αχαχαχχα. Ντροπή σας! κρίμα που δεν έχει μαξ περι προς τα μερη μου. Μηπως να ανοίξω ενα franchise στο ν. Ηρακλειο?
Τώρα που ρθε η ανοιξη κ ανθίσαν τα καρότα χειροκρότα, χειροκρότα
Τα Μαξπέρι τα ανακάλυψα πρόσφατα, έχει στην Αιγαλεάρα και είναι όντως θεϊκά.
Impure postpix.
να την αφήσεις ήσυχη σαπιομούρη την κοπέλα (εντιτ:γιατί αρχίζω να μιλάω σαν τον γιοντα?!?)
κ την επόμενη φορά που θα'ρθεις προς τα δω να το πεις να πάμε να λουστούμε στη σοκολάτα αγκαλίτσα
μεη δε φορς μπι γουιθ γιου γιανγκ αμνιζιακ
ΖΟΜΓΚ εκεί μένω. Εσύ πού μένεις δηλαδή;
a/s/l ????!
σου στέλνω πι εμ να ξεδιαλυνθεί η υπόθεση
μην είναι παλι ένα από τα γνωστά σου καπρίτσια.. θα το πλερώσεις αυτή τη φορά