έχετε ακούσει τίποτε για μαγαζιά 'καπνιζόντων',ουσιαστικά δηλαδή όπως είναι τα τωρινά,κάπνισμα παντού?
ε ρε έχουν να χωρίσουν παρέες και ζευγάρια..
πάλη των τάξεων-καπνίζοντες vs μη καπνίζοντες(οι καπνίζοντες στο πρώτο 10λεπτο λαχανιάζουν)
Printable View
έχετε ακούσει τίποτε για μαγαζιά 'καπνιζόντων',ουσιαστικά δηλαδή όπως είναι τα τωρινά,κάπνισμα παντού?
ε ρε έχουν να χωρίσουν παρέες και ζευγάρια..
πάλη των τάξεων-καπνίζοντες vs μη καπνίζοντες(οι καπνίζοντες στο πρώτο 10λεπτο λαχανιάζουν)
Γιατί δεν απαγορεύουν και την αγορά αυτοκινήτου σε όλους εκτός από ΑΜΕΑ, καρκινοπαθείς και άτομα που μένουν μακριά από τα αστικά κέντρα;
Α, ξέχασα, το κράτος είναι ο πρώτος γλύφτης στο μεγάλο βυζί των αυτοκινητοβιομηχανιών, αντίθετα με τους καρκινοπαθείς απ' το κάπνισμα των οποίων η περίθαλψη στοιχίζει μια περιουσία.
Αρχίδια. Όλα για το χρήμα.
Είμαι σκληροπυρηνικός ποδηλάτης και κάνω τουλάχιστον 20 χλμ. τη μέρα με ποδήλατο. Κινδυνεύω να πεθάνω ανά πάσα στιγμή απ' τις φονικές σας μηχανές τόνων ατσαλιού (που στην πλειοψηφία τους κι επειδή ζω σ' αυτή τη χώρα δε με σέβονται καθόλου) που, εκτός των άλλων, ρυπαίνουν ποσοτικά απείρως πιο πολύ την ατμόσφαιρα και τους εξωτερικούς χώρους. Η εξουσιαστική σχέση καπνιστή-μη καπνιστή, γιωταχή-ποδηλάτη είναι ακριβώς η ίδια. Τώρα θα μου πεις ο ποδηλάτης μη καπνιστής τι θα πει.
Ε γι' αυτό σου λέω μωρό μου, ας τα καταργήοουν όλα ή τίποτα. Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε να ζούμε υγιεινά ή όχι κι ας το κάνουμε πράξη με γνώμονα αυτή την απόφαση, όχι το κέρδος. Γιατί; Γιατί οτιδήποτε άλλο είναι ψεύτικο ρε καθυστερημένε, ψεύτικο.
Ta autokinhta ektos tou oti einai aparaithta gia pollous anthrwpous, eksuphretoun kapoio skopo se anthithesh me to kapnisma. Eksallou uparxoun kai metra gia to provlhma twn kausaeriwn, opws kteo, upoxrewtikoi katalhtes, daktulios, pronomia gia agora ybridikwn klpQuote:
Originally Posted by Dythor
To oti to kratos den vgazei lefta apo tis kapnobiomhaxanies einai toso asteio pou pragmatika den kserw an to skefthkes katholou otan to grapses.
To na ta katarghsoun ola h tipota epishs megalh vlakeia.
Θαυμάζω το κουράγιο σου που έκατσες να απαντήσεις κιόλας.
H alhtheia einai oti kapou sth mesh tou post katalava oti den eixe kai polu nohma na kathomai na apntaw, eidika ekei pou phga na arxisw na ekshgw giati einai vlakeia to "na ta katarghsoun ola h tipota", alla to xa grapsei omws to miso opote pathsa submit :pQuote:
Originally Posted by Dragonlord
1) Το κράτος δεν βγάζει τίποτα σε σχέση με αυτά που χάνει για τη θεραπεία των πασχόντων από το κάπνισμα. Το θέμα είναι ποσοτικό και όχι ποιοτικό. Ψαξ' το.Quote:
Originally Posted by Ingolemo
2) Συμπεριέλαβα την περίπτωση κάποιος πραγματικά να χρειάζεται αυτοκίνητο. Ναι, δεν θα πω τίποτα σ' έναν ανάπηρο που πάει στη δουλειά του με ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο. Στη βλαχάρα που κάνει την 15 λεπτών διαδρομή με τα πόδια 5 λεπτών διαδρομή με τζιπ, θάνατος.
3) Το μόνο που ήθελα να δείξω είναι ότι το κράτος και αυτοί οι νόμοι, εκ προθέσεως αλλά και ουσιαστικά κρίνοντας, καθοδηγούνται από ένα πράγμα μόνο: Το χρήμα.
Φιλικά
Μεγάλες πολιτικές τοποθετήσεις.Quote:
If you got something to say go ahead and say it, μπατανόβουρτσα.
Μάλλον δε μένεις Αθήνα ε.Quote:
Ρε αγόρι μου δεν θεωρώ ότι μόνο οι ανάπηροι χρειάζονται οπωσδήποτε αυτοκίνητο, προφανώς και όσοι μένουν εξαιρετικά μακριά απ' τη δουλειά τους και δεν μπορούν να πάνε με μετρό/λεωφορείο/τραμ κτλ. Προφανέστατα αυτοί δεν είναι ούτε το 1/10 όσων έχουν αυτοκίνητο σήμερα όμως.
Νομίζω ότι πραγματικοί αριθμοί θα σε διαψεύσουν.
Είσαι ηλίθιος;
Yπερβολικός detected.
Smokers would quit for pets' sake
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7874614.stm