μαζι με εξεταστικες κι αφραγκιες! ωραια δηλαδη μεχρι σαββατο βραδυ θα χω νετ! :) :|
Printable View
μαζι με εξεταστικες κι αφραγκιες! ωραια δηλαδη μεχρι σαββατο βραδυ θα χω νετ! :) :|
pinatero καποτε στον οτε (πλεον ειμαι hol) ειχα net με 2 μηνες κομμενο τηλεφωνο
xmmm κατι γινεται! θενκζ
πόσο γαμάει ο εξωτερικός 500γβ που με έφερε ο κούριερατζης.συγκινούμαι.
στον ΟΤΕ κόβουν τις εξερχόμενες αμέσως και μετα από κανα τετράμηνο τις εισερχόμενες. μαζί με τις εισερχόμενες κόβουν και το νετ απ'όσο με ενημέρωσαν. Το χω κομμένο ένα μήνα περίπου αυτή τη στιγμή...Quote:
xmmm κατι γινεται! θενκζ
Quote:
Originally Posted by nikolasfluxus
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23
γω περιμενω τουτονα
ego allaksa etairia kai mou steilan ena poutsiliki ekka8aristiko logariasmo or smt 1misi euro me tin iposxesi oti 8ar8ei ki allos.
timwria einai auto tora?
Ω ΝΑΙ. Ω ΝΑΙ.Quote:
Originally Posted by Yanqui
είναι βέβαια λίγο χοντρός,σχεδόν κιλό,οπότε δεν είναι και τοοσο φορητός αλλά μέσα μπορείς να βάλεις 500GB γιαπωνέζικες τσόντες με χταπόδια.
Kai mexri ta 500GB afta na metaferthoune pleon oi HDDs thane 500TB kai panw.
ακομα καλυτερα οσον αφορα το χρονικο της υποθεσης!! καπως ετσι φανταζομουν να γινει με τις εισερχομενες και νετ! thankz!Quote:
Originally Posted by alaiah
απ'οτι εχω διαβασει στο adslgr τα προιοντα τις lacie ειναι ο ορισμος της μετριοτητας.στηριζουμε WD
arxiste na stirizete sklirous 1tb pou to miso einai gia na to xrisimopoieis (no shit) kai to allo miso einai mirror otan kapsei flantzes to prwto miso. giati 8a tis kapsei kapoia stigmi.
σκατα εγω εχω 640 γκιγκα :!:
me eirwneuesai re arxidi :?: 8es na ferw to borisan :?: :!: :idea:
χαχαχαχχαχα