Αφού είναι ωραίο. Καλλιπάτειρα δεν έχω πάει ποτέ, ωραίο φαίνεται, αλλά είναι ανάμεσα σε τζιτζι και ούζου μέλαθρον, στο οποίο πάει κανείς αν μένει στην Αθήνα και όχι Θεσσαλονίκη ή Λάρσα.
Printable View
Αφού είναι ωραίο. Καλλιπάτειρα δεν έχω πάει ποτέ, ωραίο φαίνεται, αλλά είναι ανάμεσα σε τζιτζι και ούζου μέλαθρον, στο οποίο πάει κανείς αν μένει στην Αθήνα και όχι Θεσσαλονίκη ή Λάρσα.
Να σημειώσω εδώ ότι το τζιτζι Παρασκευές και Σάββατα βράδια δεν είναι ωραίο. ΠΟΛΥΣ κόσμος, δυνατή μουσική και λίγοι ΤΡΟΥ. Δε μπορώ να βλέπω στο τζιτζι μου να τρώνε χωριάτικη και να πίνουν βότκα λεμόνι.
θυμιστε μου που σκατα ειναι το τζιτζι.
Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ 100% αλλά θα σας πω και το δικό μου.
Χρονοτριβείο στο Νέο Ηράκλειο, δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού, στην οδό Πευκών. Φθηνοί μεζέδες κλπ, φθηνό κρασί, λαϊκή διακόσμηση-μουσική-αισθητική και φοβερός χώρος. Έχουμε αφήσει πολλές φορές τα κόκκαλά μας εκεί.
επειδή από ότι κατάλαβα οι τρικαλινοί του φόρου είναι άμπαλλοι από τσίπουρα: ( :P )
- ντρομάκας, πίσω από το πνευματικό κέντρο. εκτός από το ΑΑ ποιότητας τσίπουρο, παίζει κ φοβερό σουβλάκι
- τελχινάκια, κοντά στη ΔΕΗ στην ίωνος δραγούμη. ψησταριά κ τσιπουράδικο με έμμεση σχέση με το rising :dfinger:
χαχαχ γιατί το λες αυτό;
Κατά τα άλλα όταν βγαίνεις έξω δεν πας απαραίτητα για το πολύ καλό τσίπουρα. Τυγχάνει να βγάζουμε πολλοί από την παρέα τσίπουρο (όχι εμείς, πατεράδες) οπότε αν θες session μαζεύεις τους φίλους, φέρνει ο καθένας από το δικό του, πετάς και κάτι στα κάρβουνα και το ευχαριστιέσαι όσο πρέπει. Αν έχεις αυλές τζάκια χωριά κτλ ξέρεις πόσο εύκολο είναι να γίνει ;). Οπότε έξω θες μες ένα τσιπουράκι να πίνεται αλλά κοιτάς και να έχει κόσμο, θες να έχει και λίγο περατζάδα, θες να πετυχαίνεις παρέες τυχαία να πείτε τίποτα και θες και να κρατήσει και λίγο αργά το μαγαζί και όχι εκεί κατά τη 1 που αρχίζουν τα καλά να σε διώχνουν. Η σωστή τακτική είναι να πίνεις πρώτα τα τσίπουρα που σε ζαλίζουν και ωραία και όταν κλείσει το μαγαζί πας και πίνεις 2 ποτά και είσαι έτοιμος :). Οπότε η καλύτερη επιλογή είναι κάπου στα Μανάβικα.
τελχινάκια είναι εκεί που ήταν η "Ρόδα";
(Rising πήγα 3 φορές και δεν σε πέτυχα. Νομίζω ότι σε είδα μία φορά στο δρόμο αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω)
ανήμερα χριστούγεννα κ προπαραμονή πρωτοχρονιάς έπαιζα μουσική rising από 2.30 μέχρι 7.00. γενικά πήγα αρκετά αυτές τις γιορτές, αλλά συνήθως έσκαγα μετά τις 2.00 - 2.30. μέχρι τότε swing ή τσίπουρα. γενικά φέτος οι γιορτές δεν είχαν τόσο στριμωξίδι όσο πέρσυ κ την παλέψαμε.
μανάβικα έχουν αισχρό τσίπουρο (εκτός από "παλιά ιστορία" που παλεύεται). τη "ρόδα" δεν την θυμάμαι. πάντως, πριν τα τελχινάκια πάλι τέτοια φάση μαγαζί ήταν εκεί.
ναι το ίδιο λέμε μάλλον, μου έχουν πει και άλλοι ότι είναι καλό αυτό.
εγω παιδια (εσεις οι δυο απο πανω) πηγα πριν λιγες μερες τρικαλα (γυρισα σημερα). την μερα που πηγα βρηκα τους δικους μου και τους θειους μου στουπι να μου προσφερουν για πρωινο κρεατα και τσιπουρα.
οικογενειακη θαλπωρη =)
εντιτ: ασχετο, αλλα μηδεν κινηση στα τρικαλα, βομβα επεσε ορ σθ; επισης, ποσο γαμαει ο μυλος ματσοπουλου.
Έπρεπε να ήσουν τα χριστούγεννα. Πολύς κόσμος τα τελευταία χρόνια, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν χιόνιζε κιόλας.
το μύλο τον έχουν φτιάξει ωραίο. παίζει μουσική κ ένας γνωστός μου. αλλά είναι λίγο βαρετά κ μαζεύει μεγάλο κόσμο συνήθως.
παλια ιστορια ρουλς!
Σε καμιά ώρα που θα γυρίσω, θα εκτιμούσα πολύ 2-3 προτάσεις για φτηνά κάλτ ρεμπετοκουτούκια εντός αττικής. Θέλω να κλείσω τραπέζι κοτταρού, αλλά δεν το κόβω (για σάββατο). Πείτε αν έχετε πάει σε κανένα απο τα παρακάτω και τι λέγανε
http://www.athinorama.gr/restaurants...lt.aspx?id=180
φτωχεια,τσαπα κι αγροτια
ο θρασερ στα καλυτερα θα σ'εχει :pink: :bananafuck: