To' γραψε ο Abrams το σημερινό, γι'αυτό. Με το καιρό όμως, ειμαι βέβαιος πως θα χτίσει πάλι αυτό που είδαμε το φθινόπωρο.
Printable View
To' γραψε ο Abrams το σημερινό, γι'αυτό. Με το καιρό όμως, ειμαι βέβαιος πως θα χτίσει πάλι αυτό που είδαμε το φθινόπωρο.
arketa kalo itan , as elpisoume oti 8a anevei ki allo
ωραιο το σημερινο αλλα αποκομενο τελειως απο την ιστορια
μου αρεσε το σημερινο,ειδικα το δευτερο μισο...παντως εξακολουθουν να μη μας δειχνουν [spoiler:1pzsbe80]το aftermath της τηλεμεταφορας[/spoiler:1pzsbe80]
btw οσοι ξεκινησατε να το βλεπετε,σταματησατε ή απλα βαριεστε να ποσταρετε;απορια
Βαριόμαστε. Πάντως η σειρά γαμάει.
Βασικά με τον τίτλο του επεισοδίου έλεγα θα παθαίνει κάτι η Ντάναμ μετά από εκείνη την επέμβαση που της κάναν, αλλά τελικά @@.
Παραμένει μπέρδεμα πάντως ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί.
[spoiler:1yubdnf5]Κι αυτός ο Κόνραντ μπήκε μπαλαντέρ από το πουθενά. Βέβαια δεν προεξοφλούμε ότι βγήκε από το παιχνίδι αφού τον πιάσαν.[/spoiler:1yubdnf5]
Και γω τώρα το είδα, καθώς το πρωί είχα μπλέξει με [spoiler:6xzwo3ry]τον ΟΑΕΔ.[/spoiler:6xzwo3ry]
Μ'άρεσε πάρα πολύ, ανέβασε δηλ. στροφές. Προς απάντηση του Ruthless: [spoiler:6xzwo3ry]We're the good guys.[/spoiler:6xzwo3ry]
& φυσικά.. "libby says hi!" :D
χαχα αυτο σκεφτηκα και γω
Ενδεικτικά θα δούμε από το STAR τις ταινίες The Golden Compass, I am legend, Sex and the city, Yes Man, Bank Bang, 300, Blood Diamond, Flags of our fathers, Be Cool, τις σειρές Fringe, The Big Bang Theory, Eleventh Hour, Privileged, Από παιδικά θα δείξει τα “σίγουρα” Μπομπ, ο σφουγγαράκης και Ντόρα, η εξερευνήτρια.
Ανακοινώνουν πρόγραμμα για μετά απο 5 χρόνια;Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Eleventh Hour το ξεκίνησα τώρα και fringe-oφέρνει κάπως
κιομως το πανε για του χρονου,gg για ελλαντα
season finale σημερα
oreo to finale ,
kai eidikotera to finale tou finale !
i epomeni season pote arxizei ?
Πωωωω, ήταν πολύ :headbang: το σημερινό!!! Τελείωσε, λέτε; :(
γαμησε.ability λεμε.
δεν τελειωσε,δεν ηταν καν σιζον φιναλε τελικα...7 απριλιου το επομενο episode
ολιβια με γυαλια :pink: