Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Σε τσάκωσα ικόνοκλαστ!!!!!!!!!Quote:
Δεν μπορείς να λες πως είσαι καλύτερος από την πλειοψηφία!
Printable View
Quote:
Σε τσάκωσα ικόνοκλαστ!!!!!!!!!Quote:
Δεν μπορείς να λες πως είσαι καλύτερος από την πλειοψηφία!
:?:
Μλκ είπα ακριβώς το αντί8ετο, ότι αφου η πλειοψηφία είναι ξενέρωτες αδερφές και δεν 8έλει ένα τέτοιο κάβλα φόρουμ τότε δεν έχω prob.
Αυτό είναι ή8ος δημοκράτη χρήστη!
να κάνουμε ένα beach party με κορίτσα κ πιοτά τώρα που άνοιξε κ ο καιρός να τα πούμε από κοντά όλα αυτά?στην τελική άν διαφωνούμε παίζομε φάπες κ τελειώνει εκεί το πράγμα
edit-να παίξουμε χούλα χούπ κ από κείνο που σκύβουμε κάτω από ένα ματσούκι υπό συνοδεία μουσικής κ όποιος το ακουμπήσει ψόφησε
Και από πότε επικαλείσαι τη δημοκρατία κιναιδε;;;
Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
Δακρύζω ρε παναγίες μου :touched:
Ον τόπικ τώρα.
Δεν μπορώ να μακρυγορώ εν γένει με πολλά πράγματα. Μεγάλωσα. Ίσως αυτό να δείχνει κάτι και για το φόρουμ. Έχει περάσει ανεπιστρεπτεί η εποχή που καθόμουν απο το πρωί ως το άλλο πρωί μπροστά σε ένα πι-σι και έγραφα και διάβαζα και κάναμε σαν τους καθυστερημένους τζάνκηδες συνέχεια ρηφρές την σελίδα μπας και ποστάρει κανείς τίποτα καινούριο. Τόσο τζάνκηδες δηλαδή, που αναγκάσαμε τους καημένους τους αντμίνς να κάνουν συγκεκριμένο section για το Now Playing γιατί βρισκόταν μέσα στο Music Discussion (? αν θυμάμαι καλά) και μας μπέρδευε, γιατί χαιρόμασταν επειδή (λανθασμένα) πιστεύαμε ότι κάποιος είχε ποστάρει κάτι. Πόσος καιρός έχει περάσει απο τότε? Πόσος καιρός απο το φόρουμ του μπεμπέκου και το αλληλοκολακεία στην Ελληνική Σκηνή? Πόσος καιρός έχει περάσει απο τότε που κάναμε τελευταία φορά er φέσι? Ή μήπως παραμεγαλώσαμε για τέτοια, και τώρα είμαστε σοβαροί οbscure τύποι που δεν πρόκειται να βγούμε με κάποιον-ποιό-νέο-user? Νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη μαλακία στην προκειμένη περίπτωση. Όχι όμως μαλακία που να βγαίνει μέσω του φόρουμ και να γίνονται όλα μπάχαλόουζ. Νομίζω ότι απλά πάει πολύς καιρός που οργανώσαμε κάτι σαν παρέα. Μπορεί να ακούγεται παιδικό, ένας σκασμός κόσμος να με βρίσει αλλά γιατί όχι?
Πάω να κραβγάσω τώρα.
Πι-Ες:
Τώρα που βλέπω τα απο πάνω μπορεί να μην βγάλετε και πολύ νόημα...
Πι-Ες 2:
Επίσης δεν ξεχνάμε Jolly Roger που έχει εξαφανιστεί απο προσώπου γής.
ο σηγκαλ γαμαει ταρκοφσκιδες και αλλες τετοιες αδερφιστικες πιπες ομωςQuote:
Originally Posted by Khalkji
ρε φίλε αν το κάνουμε το πάρτυ θα τσακωθούμε για το ποιοι θα παίξουμε μουσικές!
εγώ πάντως νόμιζα πως ήταν ένα οκέι φόρουμ μέχρι που άλλαξα γνώμη. με έπεισε ο πωλητής του φωτόσπαθου.
ποια νομίζετε ήταν η επίδραση του μαγκ στο φόρουμ; ε;
Μπορούμε να κάνουμε ένα er φέσι όπως παλία! Ακόμα και μια εκδρομή στην Αίγινα ή στον Πόρο τώρα που είναι καλοκαιράκι!!~
εχω γαμηθεί στο ριφρεσ, σοβαρα, και τίποτα δε γίνεται.
Holyshits, επικαλούμαι τη δημοκρατία απο τη στιγμή που το πραγματικά μεγάλο ποστινγκ (τύπου Chopped In Half) έχει εκλείψει απο το φόρουμ για να γράφουν ζαχαρόπουλοι τύπου Helm, ξενέρωτοι μεταλάδες, χαωτικά κα8υστερημένοι τύπου Blindgay, offtopicthreadattentionwhores λεσβίες τύπου ~ladykiller~ και να αντιμετωπίζουν τον σεβασμό και την αγάπη της πλειοψηφίας και ακόμα κι εγώ να περιορίζομαι στο "σοβαρό" ποστινγκ (aka ξενέρωτο) γιατί το 8έλει η πλειοψηφία. Και παρολαυτά να εξακολου8ούν να λένε κάποιοι ότι αυτό που λείπει απο το ER είναι η σοβαρότητα!Quote:
Originally Posted by carheart
Quote:
Originally Posted by nothingman
αφήστε πάνω μου τη μουσική κ τους χορηγούς
σευχαριστωQuote:
holy fuck έχεις δίκιο κάνε το domination τώρα.Quote:
katw ta xeria apti lentikiler vlamadia.
αττενσιον χούρς είμαστε όλοι,αλλιώς θα τα λέγαμε στον καθρέπτη