to ekastote teleutaio post tou pszchotron prin kleidwsei thread einai ap ta pio wraia pragmata s auto to foroum
Printable View
to ekastote teleutaio post tou pszchotron prin kleidwsei thread einai ap ta pio wraia pragmata s auto to foroum
De mou evale Opeth thn tetarth. Alla ton agapo parayta.
σιγα μη εβαζε δηθενικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Διασκεδαζαμε εκεινη την ωρα.
kai asyntaxtos o blitzer!
ευτυχώς :)Quote:
Originally Posted by BLi
parolayta. :PQuote:
Originally Posted by Moonspellheim
etsi etsi.giati ki egw to elega auto.prin kana-2 xronia mou to eipan oti to lew lathos!Quote:
Originally Posted by BLi
HA! Ego to anakalypsa monos mou. Eprepe na valo (sic) arxika.
To thrash hxei glyka mono otan proerxetai apo ta decks tou panou!
Auto + osa exoun pei, mitsmen, odonians (apantaxou), criss bosses, morphines....
nai, genika latreia, pleon kai se ekdosh me dermatino panteloni \m/
είναι η μινι εκδοση για το σπιτι αυτη
Ειστε ολοι αμπαλοι, η προσφορα του σαικοτρον ειναι πολυ πιο ουσιαστικη απο το να βαζει διαφορες μαλακιες μεταλ σε ενα μαγαζι στο οποιο εχει την εξουσια, αυτο το κανω κι εγω. Ξερει αυτος, χωρις να θελω να μειωσω και την ικανοτητα του ως DJ, μιας και μου βαζει παντα Τεσταμεντ οταν του το ζηταω, αν και την τελευταια φορα δεν εβαλε, αλλα καλυτερα, ειχε διαλεξει τα χειροτερα απο καθε γκρουπ, ακου εκει Γκοθικ.
6-5 λοιπον ε. Ενταξει. Ενταξει.
πω αυτό μου θύμισε πάτρα που μετρούσαμε κάθε βράδυ με το στηλ ασσάσιν πόσα σάβατατζ και πόσα μάνογουωρ έβαζε το μέμφις (έτσι δεν το λέγαν; ξέρωγω) και κρατούσαμε σκορ. Φρικαλέο.
Τέλος πάντων (...) πονάει ο λαιμός μου σήμερα - έπεσε τσιρίδα χθες ε. Σκατά. Αυτές οι μπύρες γαμώ το κέρατο. Αυτές οι μπύρες. "Δεν ξαναπίνω μπύρα του τζασμίν", έτσι θα ονομάσω την αυτοβιογραφία μου.
Κατά τ' άλλα ακούω μέηντεν πρωινιάτικα (έγραψε στις 6 το απόγευμα) και λιώνω σβήνω κλπ από αγνή ΑΓΑΠΗ για όλους και όλα. Καλά μπορεί να είναι και η ζέστη, επιφυλάσσομαι, πάντως ο Πάνος είναι ο καλυτερότερος, αμέ.
Die, Die, My Darling
Sad But True
Battery (ξυλο)
Pity The Sadness
One Second (η καλυτερη στιγμη του live)
vs
Jesus Saves (ελειπα, εχασα το support)
Miles Away
She's Is In Love
Power Of The Night
When The Crowds Are Gone
Believe (encore)
1. Οντως φρικαλεο.Quote:
Originally Posted by morphine
2. Εγω το κανω εδω και καιρο οπως ειδες. Με κερνανε και τα γκομενακια πλεον οχι τιποτα αλλο.
άαααααααααπειρα :pink: λέμε!
υγ. κι επειδή τηρώ τις υποσχέσεις μου.. saiks&kaltses στο μορφινάκι! :pink: